Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, poradíte, kde sehnat pěkné vánoční ozdoby nejen na stromek, ale i dekoraci do bytu? Slavíme letos naše první vánoce, takže nemáme zatím vůbec nic. Maminky, z okolí Brno-venkov (Nová Ves, Pohořelice atd…) někde v okolí by měl být nějaký obchod s hyper super levným vánočním zbožím (včetně balících papírů atd.) Nemáte některá zkušenost? Za Boha si nemůžu vzpomenout, kde to je ![]()
Moc díky za radu ![]()
Nevím jak v okolí, ale levné dekorace na vánoce mají v Kiku a pak sem tam v Lidlu ![]()
@JancaV V Lidlu mají hezké vánoční ozdoby za 124 Kč - 24 kusů a v Tescu u Vaňkovky mají komplet všechno, ceny začínají někde na 35 Kč za ozdoby (a jsou po min. 3,4 kusech), pak sady, kde je mix, nějak do 200, řetězy, balící papíry, vše za levno…ale po Vánocích to bude levnější, loni stály baňky v Tescu ve výprodeji 20 Kč (taková tuba průhledná, kde jich je tak 20ks a včera tam tuhle tubu prodávali za 200).
A co zkusit staročeské vánoce aneb domácí výroba? Já tedy osobně než laciný čínský kýč tak bych si raději vyrobila něco z papíru a i mít pap. vločky v oknech je fajn… Tedy pokud máte čas, já na md pořád něco vyrábím a teď jsou vyloženě žně na vánoční výrobky ![]()
@klarisk Tak třeba pro mě jsou papírové vločky a papírové řetězy z barevného papíru docela škaredé, to už mi přijde lepší ta velkovýroba, hezké lesklé baňky jsou prostě hezčí než ploché vločky z bílého papíru a křivě ustřižené pruhy na řetězu. Al e máš pravdu v tom, že třeba stromeček s perníkovýma figurkama nebo se slaměnýma ozdobama je hezký, ale některé podomácku vyrobené ozdobu jsou kolikrát horší než ty masově prodávané
Tady mají slaměné za 70 Kč http://www.lidl.cz/…/nabidka.htm?…
Taky v mobelixu mají levné ozdoby, ale všechno to je z umělé hmoty, v obi mají celkem dobré ceny ozdob na to, že jsou skleněné. a v kiku si myslím, že mají také jen umělohmotné ale je fakt že tam to mají fakt levné
V lidlu budou mít příští čtvrtek nějaké slaměné vánočné ozdoby, balící papíry a tak http://www.lidl.cz/…/nabidka.htm?…
@JancaV píše:
Ahoj holky, poradíte, kde sehnat pěkné vánoční ozdoby nejen na stromek, ale i dekoraci do bytu? Slavíme letos naše první vánoce, takže nemáme zatím vůbec nic. Maminky, z okolí Brno-venkov (Nová Ves, Pohořelice atd…) někde v okolí by měl být nějaký obchod s hyper super levným vánočním zbožím (včetně balících papírů atd.) Nemáte některá zkušenost? Za Boha si nemůžu vzpomenout, kde to jeMoc díky za radu
Vy jste jeste nikdy neslavili vanoce?
@_BBQ_s chápu to teda tak že se svým partnerem slaví spolu první vánoce…
@Amour_Kitten Jj, taky to tak chápu…my doma taky slavili Vánoce a přitom jsem první ozdoby kupovala až letos po pár letech soužití s přítelem, protože všechny minulé Vánoce jsme trávili buď u mých nebo jeho rodičů, takže nebyl důvod řešit a kupovat ozdoby apod.
Teda nevím, jestli jsi myslela tohle, ale mezi Vel. Němčicema a Hustopečema je takovej „sklad“, KUWOPA, myslím se to jmenuje…fakt hodně věcí super levnejch!!!
@_BBQ_s píše:
Vy jste jeste nikdy neslavili vanoce?
Ba jo, slavili, ale každej ještě u rodičů. Letos jsme se vzali, máme novej byt a měsíční holčičku, takže to budou takové naše první rodinné vánoce.
@martab píše:
Teda nevím, jestli jsi myslela tohle, ale mezi Vel. Němčicema a Hustopečema je takovej „sklad“, KUWOPA, myslím se to jmenuje…fakt hodně věcí super levnejch!!!
Jooooo! To je ono!
Díky moc ![]()
Kočky, díky všem za super komenty. Přeju pokud možno klidné předvánoční šílenství ![]()