Nákupy s Maminkou 2013

3472
14.11.13 07:07

Nákupy s Maminkou 2013

Ahoj, koupila jsem si časopis Maminka a chtěla využít kupony na slevy. V plánu jsem měla hlavně koupit nějaké hračky od Fisher Price pro dceru :kytka: Jenže… Obchůdky co Maminka propaguje moc hraček FP nemají :,( Tak jsem se rozhodla založit tuto diskuzi, aby jste mi poradili k čemu vy využijete kupony. Hlavně tedy v e-shopech. Nějak se mi nezdá tato akce „výhodná“. Moc děkuji :hug:

http://nakupysmaminkou.maminka.cz/obchody/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72
14.11.13 07:13

Chicco-Kasparek ma nejake Fisher-Price hracky, my byvame v Prahe a planujeme nakupovat na Smichove. Tiez by som chcela poriadit hracky, maly ma 2,5 mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
14.11.13 07:24

@hotmama chtěla jsem kupovat FP psí slečnu a FP pejskovo zpívající stoleček, bohužel :( ten stoleček má i chicco, ale ani ten nikdo v nabídce nemá. Tedy má třeba dupydup, ale slevu nabízí jen na oblečení :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
14.11.13 07:50

Ono když si to vezmete, tak ´to moc žádný slevy nejsou. Člověk by rád v tuto dobu pořídil hlavně nějaký hračky na Vánoce, jenže ve většině těch slev je jen oblečení. A tam, kde mají hračky, je mají tak předražený, že i se slevou z Maminky je to pořád ještě o dost dražší než když si to najdu běžně na internetu.

Jsem z toho zklamaná a naštvaná, dělají z lidí kretény.

Loni jsem využila kupon akorát do Chicca, koupili jsme tam jídelní židličku se slevou. Ale jinak bída, hlavně teda hračky se přes to koupit nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
14.11.13 07:56

My třeba chceme pořídit hrací domeček. Např. v Malvíkovi, ho mají skoro o 2000,– dráž, než v jiným internetovým obchodě. S tím jejich slavným kuponkem dostanu slevu asi 800,–, tudíž jsou pořád o dost dražší a nevyplatí se to. A to jsem projížděla všechny obchody, kde se dají kuponky uplatit. Je to podvod, prostě nadsazený slevy vám pomocí kuponku „zlevní“, ale pořád přeplácíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.13 07:56

Využila jsem slevu na kočárek.
Dál jsem nakoupila lahvičky, zavinku, dudlíky atd v baby centru v Pardubkách, přímo na prodejně.
A o víkendu se chystám využít slevu 30% F&F.
Za mě jsou teda některé slevy super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
14.11.13 08:02

@lyrica
My mluvíme hlavně o tom, že se nedají využít na hračky.

Koukala jsem třeba na vlacky.cz - zase i s kuponkem je to předražený, raději koupím jinde. Stejně tak obchod BINO atd… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.13 08:04

@Pinkie jojo, je fakt, že se člověk musí dívat, kde a co stojí normálně. Například takovej malvík, tak fakt ty ceny.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.13 08:20

Kupovala jste některá zimní boty pro dítko nebo kelimky Avent Via s kupóny maminka 2013?Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
14.11.13 08:34

Tak koukám, že můj názor na akci nákupy s Maminkou je stejný jako @Pinkie . Udělají akci jak Brno, reklama atd. a myslí si, že český maminky jsou fakt padlí na hlavu a neprojdou si ceny jinde. Třeba na tom dupydub mají ceny slušný, ale tam slevu nedali na hračky, ale jen na oblečení. Ale z čeho má dítě největší radost? Z hraček :srdce:
Takže o víkendu asi bude nálet na tesco, kde je 30% sleva na hračky. Jen to bude asi dost vybrané :zed:, jelikož vánoce se blíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.13 08:36

@Marťuše já myslím, že ta akce je hodně postavená na těhotných no :nevim:

Jinak ty hračky v Tescu..už ta akce byla asi před 14 dny, byli jsme tam a masakr, ale ulovili jsme Dupla, těch 30% pak udělá dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
14.11.13 08:49

Našla jsem o nákupech s Maminkou v Malvíkovi tuhle diskuzi, stačí si přečíst jen zakladatelčin příspěvek
:mrgreen:

https://www.emimino.cz/…lviku-54929/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
14.11.13 08:53

@Pinkie :lol: :lol: :lol: no oni fakt dělají z maminek blbky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
14.11.13 09:23

No nevím, já jsem s těma slevama dost spokojená, využila jsem toho docela dost :nevim:
Měla jsem si našetřit víc financí, to bych toho využila ještě víc, no co se dá dělat. Největší nákup byl na Bejby.net - hračky a na Bellarose - tam jsem pořídila dost dárků pro ženský z rodiny a kamarádky. Pak vlacky.cz - pro synovce, taky plysovanek - pro moje kluky. Ještě se chystám do kamenných obchodů na oblečení a do Chicca pro teploměr a nějaké hračky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
14.11.13 09:34

@Erian
Vlacky.cz jsou předražený i se slevovým kuponem. Zatím, co jsem projížděla hračky, se to dá sehnat levněji, než s těma jejich kupónama. Ale člověk se musí dívat a hledat. Ne slepě nakupovat jako že mám slevu, takže to musí být levný, když mám jejich kupon. Jsou to chlapci vyčůraní :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák