Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, koupila jsem si časopis Maminka a chtěla využít kupony na slevy. V plánu jsem měla hlavně koupit nějaké hračky od Fisher Price pro dceru
Jenže… Obchůdky co Maminka propaguje moc hraček FP nemají
Tak jsem se rozhodla založit tuto diskuzi, aby jste mi poradili k čemu vy využijete kupony. Hlavně tedy v e-shopech. Nějak se mi nezdá tato akce „výhodná“. Moc děkuji ![]()
Chicco-Kasparek ma nejake Fisher-Price hracky, my byvame v Prahe a planujeme nakupovat na Smichove. Tiez by som chcela poriadit hracky, maly ma 2,5 mes.
@hotmama chtěla jsem kupovat FP psí slečnu a FP pejskovo zpívající stoleček, bohužel
ten stoleček má i chicco, ale ani ten nikdo v nabídce nemá. Tedy má třeba dupydup, ale slevu nabízí jen na oblečení ![]()
Ono když si to vezmete, tak ´to moc žádný slevy nejsou. Člověk by rád v tuto dobu pořídil hlavně nějaký hračky na Vánoce, jenže ve většině těch slev je jen oblečení. A tam, kde mají hračky, je mají tak předražený, že i se slevou z Maminky je to pořád ještě o dost dražší než když si to najdu běžně na internetu.
Jsem z toho zklamaná a naštvaná, dělají z lidí kretény.
Loni jsem využila kupon akorát do Chicca, koupili jsme tam jídelní židličku se slevou. Ale jinak bída, hlavně teda hračky se přes to koupit nedají.
My třeba chceme pořídit hrací domeček. Např. v Malvíkovi, ho mají skoro o 2000,– dráž, než v jiným internetovým obchodě. S tím jejich slavným kuponkem dostanu slevu asi 800,–, tudíž jsou pořád o dost dražší a nevyplatí se to. A to jsem projížděla všechny obchody, kde se dají kuponky uplatit. Je to podvod, prostě nadsazený slevy vám pomocí kuponku „zlevní“, ale pořád přeplácíte.
Využila jsem slevu na kočárek.
Dál jsem nakoupila lahvičky, zavinku, dudlíky atd v baby centru v Pardubkách, přímo na prodejně.
A o víkendu se chystám využít slevu 30% F&F.
Za mě jsou teda některé slevy super.
@lyrica
My mluvíme hlavně o tom, že se nedají využít na hračky.
Koukala jsem třeba na vlacky.cz - zase i s kuponkem je to předražený, raději koupím jinde. Stejně tak obchod BINO atd… ![]()
@Pinkie jojo, je fakt, že se člověk musí dívat, kde a co stojí normálně. Například takovej malvík, tak fakt ty ceny.. ![]()
Kupovala jste některá zimní boty pro dítko nebo kelimky Avent Via s kupóny maminka 2013?Děkuji.
Tak koukám, že můj názor na akci nákupy s Maminkou je stejný jako @Pinkie . Udělají akci jak Brno, reklama atd. a myslí si, že český maminky jsou fakt padlí na hlavu a neprojdou si ceny jinde. Třeba na tom dupydub mají ceny slušný, ale tam slevu nedali na hračky, ale jen na oblečení. Ale z čeho má dítě největší radost? Z hraček ![]()
Takže o víkendu asi bude nálet na tesco, kde je 30% sleva na hračky. Jen to bude asi dost vybrané
, jelikož vánoce se blíží.
@Marťuše já myslím, že ta akce je hodně postavená na těhotných no ![]()
Jinak ty hračky v Tescu..už ta akce byla asi před 14 dny, byli jsme tam a masakr, ale ulovili jsme Dupla, těch 30% pak udělá dost.
Našla jsem o nákupech s Maminkou v Malvíkovi tuhle diskuzi, stačí si přečíst jen zakladatelčin příspěvek
![]()
No nevím, já jsem s těma slevama dost spokojená, využila jsem toho docela dost ![]()
Měla jsem si našetřit víc financí, to bych toho využila ještě víc, no co se dá dělat. Největší nákup byl na Bejby.net - hračky a na Bellarose - tam jsem pořídila dost dárků pro ženský z rodiny a kamarádky. Pak vlacky.cz - pro synovce, taky plysovanek - pro moje kluky. Ještě se chystám do kamenných obchodů na oblečení a do Chicca pro teploměr a nějaké hračky ![]()
@Erian
Vlacky.cz jsou předražený i se slevovým kuponem. Zatím, co jsem projížděla hračky, se to dá sehnat levněji, než s těma jejich kupónama. Ale člověk se musí dívat a hledat. Ne slepě nakupovat jako že mám slevu, takže to musí být levný, když mám jejich kupon. Jsou to chlapci vyčůraní
![]()