Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky nakupujete některá na sportsdirect.com? Teď jsem na tuhle stránku narazila, věci jsem tam našla krásné, ovšem nějak jsem nepochopila, jak to funguje, proč je to vše tak levné? Najde se dobrá duše, která mi to vysvětlí? ![]()
Nevím proč ani jak fungují, ale mám od nich 2 kabelky a super
![]()
@Verca1989 Protože je to z Anglie levnější? Známá objednává z anglické stránky, kde jsou úplně stejné věci a značky. Vždy objednává pro hodně lidí, takže poštovné nevychází draze a ceny jsou tak nějak stejné, jako na těchto stránkách.
Má od nich klasickou Lonsdale, a jednu hottuna
je to originál přišlo to do týdne…nevím co dodat, spíš si dejte inzerát tady nebo na fb at objednáváte víc a rozdělíte si poštovné, přece jen za jednu kabelku si připlatíte cca 200,– pokud budete objednávat jen to. ![]()
@geilens jj samozřejmě to bych objednávala víc věcí ![]()
@zulitvi tak to koukám, o kolik je to levnější. Díky za info ![]()
Pak když jsem něco chtěla objednat rychleji a s menším poštovným, tak http://www.sport2you.cz/ .. Ale zase jsou ty věci kolikrát o něco dražší, ale sortiment skoro stejný. Kupovala jsem si mikinu, boty a šortky, balíkem do ruky to přišlo za pár dní a v pořádku.
@Verca1989 Kamarádky tchýně bydlí v Anglii a to jí každou chvíli chodí balíčky se značkovým oblečením. Jenže tady to stojí 1000 a ona to tam kupuje třeba za 80 kaček. A přitom je to originál a ne nějaký padělek. ![]()
Taky od tama objednáváme hromadně
. Teď jsme dlouho neobjednávali, chystáme se po Vánocích, prý poštovné už vyjde jen na 180 kč, nevíte co je na tom pravdy?
Taky objednavám vždy toho beru víc- a pošta je většinou 300
@Verca1989 Já tam taky běžně nakupuju. Vždycky to přišlo strašně rychle a bez probl=emů… ![]()
Nakupuju tam casto. nikdy nebyl problem. ferove postovne, velmi rychle dodani.
@Verca1989 Nakupujeme tam dvakrát do roka a vždy uplne v pohodě. Já tam teda kupuju hlavně boty.