Kde sehnat triko Element

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
223
11.11.13 11:58

Sháním dárek-triko Element

Ahoj dámy :kytka:
Mám na vás prosbu.. sháním pro přítele tričko, viz obrázek. Podobné má doma, ale propálil si ho..Je to jeho nejoblíbenější, a tak bych mu chtěla koupit nové, ale nějak ho nikde ne a ne najít.. Chtěla bych buď to, co je na obrázku a nebo stejnou značku i barvu, jen ten znáček může být se žlutou.. ale typově aby bylo stejné.. Pokud máte dlouhou chvíli a mrknete se po netu, budu ráda za jakýkoliv tip!
A moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
n. evill
11.11.13 12:12

Ale teď se dívám, že ty máš tu fotku staženou z ebaye? :lol: Podle mě by to do Vánoc ještě došlo…

• Citovat
  • Upravit
223
11.11.13 12:36

Jojo, na tom ebay jsem ho nasla..alespon jakoze podobny, jenze se mi to prave nechce z ebaye objednavat… Meli ho ve Fashion Arene, ale i tam jsem o vikendu byla a uz je nemaj :/
Priteli je 30 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.11.13 06:47

A normálně eshopy typu skateshop.cz a tak nic? Vždyť to je jejich klasické tričko, jeden čas hp npsil každý :nevim: manžel ma jak s krátkým, tak s dlouhým rukávem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
12.11.13 07:56

Lyrica- prave ze se mi vubec nedari sehnat na eshopu zadnym :/ I jsem vylozene na ty eshopy psala, jestli by se nedalo sehnat a zatim mi odepsali, ze pokud se jedna o starsi kolekci, uz jsou vyprodany a uz nebudou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.11.13 08:31

Aha, já zkusim odpoledne mrknout na PC 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.11.13 12:14

Hodně mi jich přijde podobných a to jsem jen zadala namátkou na zboží :nevim:
http://www.zbozi.cz/?…. seznam. cz&utm_medium=link&utm_term=element+tri%C4%8Dko&utm_content=lista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
12.11.13 14:02

@lyrica diky moc…to jsem nasla taky..jenze znas chlapy… on chce proste to samy a nebo alespon co nejvic podobny… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.11.13 14:03

@Jujunka kopla bych ho do zadku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dneska je den dopravy zdarma, nějaké bych vybrala, objednala a věřím, že u stromku ho potěší i podobné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák