Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2816
18.11.13 21:39

No to jsem zvědavá jak to dopadne…

mmch mě tedy od zakladatelky zaujalo, jak psala kolik stojí ten telefon co prodávala, že nejsou tak drahé, že nedávno kupovala dětem. Tak když má pníze na telefon pro děti, zajímalo by mě, proč neposlala teda peníze zpět kupujícím naráz, když peníze dle toho má, a za druhé mě zajímá, jak jim mohla koupit drahé telefony, když má jen rodičák?? :think: :nevim:

• načítám...
2816
18.11.13 21:40
@j.a.n.i1 píše:
No, po poslední diskuzi, kdy zakladatelka urážela všechny diskutující, ale adminka napomínala všechny ostatní bych se ani moc nedivila… až jsem měla pocit, že je zakladatelka její kamarádka :think:

OT: jsem jí nestihla dočíst :( admini byli mooc rychlí :P

• načítám...
50725
18.11.13 21:47
@jalemina píše:
No to jsem zvědavá jak to dopadne…mmch mě tedy od zakladatelky zaujalo, jak psala kolik stojí ten telefon co prodávala, že nejsou tak drahé, že nedávno kupovala dětem. Tak když má pníze na telefon pro děti, zajímalo by mě, proč neposlala teda peníze zpět kupujícím naráz, když peníze dle toho má, a za druhé mě zajímá, jak jim mohla koupit drahé telefony, když má jen rodičák?? :think: :nevim:

To ale nepsala zakladatelka, to psal jiny anonym…

• načítám...
JellyBean
18.11.13 23:33
@j.a.n.i1 píše:
No, po poslední diskuzi, kdy zakladatelka urážela všechny diskutující, ale adminka napomínala všechny ostatní bych se ani moc nedivila… až jsem měla pocit, že je zakladatelka její kamarádka :think:

Nekdy mam ten samy pocit 8o

• Upravit
17095
19.11.13 00:13

No tak tady to prostě zavání, nejdřív jeden telefon, pak dva. Nejdřív kupující už nechtěly poslat telefony, pak si to rozmyslela ona, že neprodá, protože za 5 měsíců od ní partner odejde a vezme si Iphony sebou, ale už po dovolené si koupily samsungy, ale neměla na vrácení cizích peněz, co na dovolené utratili, protože si nevšimla, že když bere 3800 mateřskou, je na účtu najednou o 7 litrů víc. A s poškozenými si smskuje, je to vše v pořádku, neudaly by jí a pak ji udaly, napsaly ji to. Nejdřív dluží poslední splátku, pak jsou z poslední splátky dvě splátky, proto ji paní udala. A policajtovi stačí její čestné slovo na její čest, že splácí a že se tak s těma chuděrama, co jí nahlásily, domluvila a že tu poslední dvojsplátku hned pošle. On to prý zavolá do Olomoce nebo Ostravy, že je to vše OK. A najednou pani prodávající štěká, uráží a kope kolem sebe.

Celé je to vymyšlené, a i když není, tak je to prostě sprostý podvod, jak vymámit z lidí peníze. A pokud zakladatelku @admin neodtajní, tak je to svinstvo, a krejou se tady podvodníci a zloději.

• načítám...
17095
@Anonymní píše:
To urcite ne. Je to z ostravy a ja jsem z ase. :D

Tak z ostravy nebo z Olomouce?

• načítám...
17095
@Anonymní píše:
@Allons-y
Nejsem znalec jo..ale co je na ty ceně špatnýho? Nedavno jsem dětem koupila dva nove iphony 3gs 16gb s dvou letou zárukou v normálním obchode za 2000kc!!! :mavam:

@admin je toto stejný anonym jako zakladatelka?

• načítám...
2562
19.11.13 01:03

Taky nějak nechápu pravidla anonymity… asi je velmi citlivá informace, že po netu prodává a lže někdo, koho pak nahání policie. Není to ovšem ani zdravotní stav, netýká se to vztahů zakladatelky, ani to není intimní. Pak tedy doporučuji do pravidel anonymity a výčtu velmi citlivých informací přidat aspoň „ATD.“ nebo „a dále cokoli, co uzná admin za vhodné“. Tihle podfukáříčci jsou normální ksindl a není proč je tajit. Že lže a za pár stránek si to ani nepamatuje, je snad jasné.

• načítám...
Elessar
19.11.13 07:47

Může se k tomu @admin vyjádřit? :think:

• Upravit
Anonymní
19.11.13 07:52
@Jazz27 píše:
@admin je toto stejný anonym jako zakladatelka?

Není to stejný anonym.. poslal jsem to anonymne nebot jsem chodi moje svagrova a i jina členka rodiny a nechci aby věděla co kupuji dětem k vánocům :kytka:

• Upravit
5455
19.11.13 07:53

@Anjes
Tak to jsi mi ukradla z pusy :palec:. Není na tom nic intimního, neřeší se zdravotní stav ani vztahy. Kvůli takovým podvodníkům nekupuju (byť by to třeba bylo i výhodné a určitě jsem přišla o dost dobrých příležitostí k výhodnému nákupu) od jednotlivců jako fyzických osob. Vždy všechno přes e-shopy, co mají recenze na heurece nebo jinde. I kdyby taková svoloč přistoupila na dobírku, klidně by mi mohla poslat cihlu nebo šutr a já to pošťačce zaplatím. Prostě pár takových případů mi vzalo úplně důvěru a odvahu koupit něco od jednotlivce na bazárku, aukru apod. Ale je dost lidí, co tu odvahu ještě mají a určitě se se zakladatelkou nikde nechtějí v pozici kupujícího potkat. Kolik maminek má u svého profilu inzerát? Jestli je jedna z nás, Bůh ví, kolik inzerátů jí visí u profilu?

• načítám...
7398
19.11.13 09:07

Narosty souhlas s @Jazz27
„Celé je to vymyšlené, a i když není, tak je to prostě sprostý podvod, jak vymámit z lidí peníze. A pokud zakladatelku @admin neodtajní, tak je to svinstvo, a krejou se tady podvodníci a zloději.“

• načítám...
20792
19.11.13 10:05

Zdravím,
situaci jsme přezkoumali a vzhledem k bezpečnosti při transakcích v Bazaru jsme zakladatelku odtajnili. Jistě chápete, že další lynčování už není třeba. Už se obě strany dozvěděly, co potřebovaly, proto bych tuto diskuzi uzamkla. Jakékoliv dotazy směřujte v SZ na nick admin.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák