Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Prosím Adminy o odtajnění, zakladatelka evidentně lže. není důvod jí anonimitu zachovat, Diskuzi jsem dočetla celou, původně tvrdila, že poškozené kupující telefony po odeslání peněz nechtěly a o pár stránek dál ta lhářka tvrdí, že je vlastně ona nechtěla prodat, protože byli partnera, kterej jí utekl. Odtajnit, odtajnit, odtajnit ![]()
@AstraG píše:
Prosím Adminy o odtajnění, zakladatelka evidentně lže. není důvod jí anonimitu zachovat, Diskuzi jsem dočetla celou, původně tvrdila, že poškozené kupující telefony po odeslání peněz nechtěly a o pár stránek dál ta lhářka tvrdí, že je vlastně ona nechtěla prodat, protože byli partnera, kterej jí utekl. Odtajnit, odtajnit, odtajnit
ANO ANO ANO
ehm… to se dělá takovým malým křížkem pod textem, otevře se okýnko a tam můžete projevit svůj názor. Bez tohoto kroku se obávám, že půjde jen o plané výkřiky. ![]()
Už třikrát jsem ji nahlásila a furt nic:-(
Tohle je jen takový přídavek
@Katche píše:
Už třikrát jsem ji nahlásila a furt nic:-(
Tohle je jen takový přídavek
a tak. tak to se omlouvám ![]()
Ač teda nemám obyčejně ve zvyku přispívat do diskuzí, tentokrát se přidám.
Zakladatelko… Dokud Ti lepilo u řitního otvoru a nevěděla jsi, co s Tebou bude, tak jsi tady točila stále dokola několik nesmyslných verzí. Jakmile jsi ukradené peníze vrátila (pokud je to tedy pravda), jsi najednou vysmátá a urážíš.
Taky si myslím, že jsi jeden fiktivní telefon prodala dvěma kupujícím, od kterých jsi vyinkasovala prachy. Za ty sis užila dovolenou a vůbec Tě nezajímalo, že někomu ty peníze můžou chybět.
Taktéž mám ten pocit, a to můžu vlastně potvrdit i z případů ve svém okolí, že ti, kteří jsou závislí na dávkách a pomoci od státu, žijí lépe než lidi, kteří pracují. Kolikrát vidím, co mají na sobě za značkové boty, oblečení, tašky, jezdí si na dovolené… a nemám na mysli jen Romy. Jsou mnozí bílí, kteří takto zneužívají sociální dávky a chlubí se s tím ![]()
Takže to, zakladatelko, ber asi jako ponaučení. A už nekraď ![]()
Jen mě štve, že ji neodtajnili. I když si spíš myslím, že to byla blbá sranda nějakého postpubertála, tak stejně. Děsím se, že by to byla pravda a já na ni narazila…
@K-Black píše:
jako saně, vopravdu![]()
co naděláš. nemůžeme být všechny sluníčkové, to jsem mohla zůstat na kobyle ![]()
Spíše je to maminka, co tu chodí, protože to tu moc dobře zná. A to mě štve taky dost. Co se tam píše jako důvod k odtajnění? Třeba ty naše důvody nejsou dostatečné…
@Philippe píše:
Spíše je to maminka, co tu chodí, protože to tu moc dobře zná. A to mě štve taky dost. Co se tam píše jako důvod k odtajnění? Třeba ty naše důvody nejsou dostatečné…
většinou uvádím zbytečný anonym, ale tady jsem se rozepsala trochu víc. Klidně tam napiš všechno.
@Philippe píše:
no proto by mě to zajímalo, jestli je to fakt nějaká ostřílená hvězda odtud ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat