Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4624
18.11.13 20:13
  • načítám...
5063
18.11.13 20:15

Prosím Adminy o odtajnění, zakladatelka evidentně lže. není důvod jí anonimitu zachovat, Diskuzi jsem dočetla celou, původně tvrdila, že poškozené kupující telefony po odeslání peněz nechtěly a o pár stránek dál ta lhářka tvrdí, že je vlastně ona nechtěla prodat, protože byli partnera, kterej jí utekl. Odtajnit, odtajnit, odtajnit :cert:

• načítám...
639
18.11.13 20:16
@AstraG píše:
Prosím Adminy o odtajnění, zakladatelka evidentně lže. není důvod jí anonimitu zachovat, Diskuzi jsem dočetla celou, původně tvrdila, že poškozené kupující telefony po odeslání peněz nechtěly a o pár stránek dál ta lhářka tvrdí, že je vlastně ona nechtěla prodat, protože byli partnera, kterej jí utekl. Odtajnit, odtajnit, odtajnit :cert:

ANO ANO ANO

• načítám...
26232
18.11.13 20:18

@AstraG @Katche

ehm… to se dělá takovým malým křížkem pod textem, otevře se okýnko a tam můžete projevit svůj názor. Bez tohoto kroku se obávám, že půjde jen o plané výkřiky. ;)

• načítám...
639
18.11.13 20:19

Už třikrát jsem ji nahlásila a furt nic:-(
Tohle je jen takový přídavek

• načítám...
26232
18.11.13 20:20
@Katche píše:
Už třikrát jsem ji nahlásila a furt nic:-(
Tohle je jen takový přídavek

a tak. tak to se omlouvám :kytka:

• načítám...
5063
18.11.13 20:22
@neumisa píše:
@AstraG @Katcheehm… to se dělá takovým malým křížkem pod textem, otevře se okýnko a tam můžete projevit svůj názor. Bez tohoto kroku se obávám, že půjde jen o plané výkřiky. ;)

Já ještě nikoho nikdy nenahlašovala, ale tahle diskuze mi pěkně odvařila

• načítám...
2810

Ač teda nemám obyčejně ve zvyku přispívat do diskuzí, tentokrát se přidám.
Zakladatelko… Dokud Ti lepilo u řitního otvoru a nevěděla jsi, co s Tebou bude, tak jsi tady točila stále dokola několik nesmyslných verzí. Jakmile jsi ukradené peníze vrátila (pokud je to tedy pravda), jsi najednou vysmátá a urážíš.
Taky si myslím, že jsi jeden fiktivní telefon prodala dvěma kupujícím, od kterých jsi vyinkasovala prachy. Za ty sis užila dovolenou a vůbec Tě nezajímalo, že někomu ty peníze můžou chybět.
Taktéž mám ten pocit, a to můžu vlastně potvrdit i z případů ve svém okolí, že ti, kteří jsou závislí na dávkách a pomoci od státu, žijí lépe než lidi, kteří pracují. Kolikrát vidím, co mají na sobě za značkové boty, oblečení, tašky, jezdí si na dovolené… a nemám na mysli jen Romy. Jsou mnozí bílí, kteří takto zneužívají sociální dávky a chlubí se s tím :poblion:
Takže to, zakladatelko, ber asi jako ponaučení. A už nekraď :mavam:

• načítám...
K-Black

@AstraG @Katche @neumisa jako saně, vopravdu :roll: :mrgreen:

• Upravit
639
18.11.13 20:23

Jen mě štve, že ji neodtajnili. I když si spíš myslím, že to byla blbá sranda nějakého postpubertála, tak stejně. Děsím se, že by to byla pravda a já na ni narazila…

• načítám...
26232
18.11.13 20:25
@K-Black píše:
jako saně, vopravdu :roll: :mrgreen:

co naděláš. nemůžeme být všechny sluníčkové, to jsem mohla zůstat na kobyle :pankac:

• načítám...
4624
18.11.13 20:25

Spíše je to maminka, co tu chodí, protože to tu moc dobře zná. A to mě štve taky dost. Co se tam píše jako důvod k odtajnění? Třeba ty naše důvody nejsou dostatečné…

• načítám...
26232
18.11.13 20:26
@Philippe píše:
Spíše je to maminka, co tu chodí, protože to tu moc dobře zná. A to mě štve taky dost. Co se tam píše jako důvod k odtajnění? Třeba ty naše důvody nejsou dostatečné…

většinou uvádím zbytečný anonym, ale tady jsem se rozepsala trochu víc. Klidně tam napiš všechno.

• načítám...
5063
18.11.13 20:27
@Philippe píše:

no proto by mě to zajímalo, jestli je to fakt nějaká ostřílená hvězda odtud 8)

• načítám...
639
18.11.13 20:29

Já se hlavně děsím, že ji potkám jako prodávající…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák