Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Philippe píše:
@Angua Třeba si řekly o úrok, třeba mají zkušenost s policií, že za 3500 nehrábnou (já tu zkušenost mám)…nevím, ale když pak najednou byly dvě, přitom prodej byl přes inzerát, tak je dost možné, že hledaly nějaké podvedené a pak při vyšší sumě začaly jednatTak jak se objevuje často i tady. Anonymní zakladatelka je tu docela zběhlá a reaguje celé odpoledne, takže se mohlo jednat o maminku, co prodávala tady. A paní podala oznámení až teď, protože nastal nějaký důvod, o kterém my nevíme. Třeba ten, že se domluva porušila a jí došla trpělivost.
Jo, třeba jo… Já vycházím z toho, co napsala zakladatelka, nic jiného mi nezbývá, protože verzi druhé strany nemáme. Máme jenom spekulace a na těch se mi nějaké závěry moc stavět nechce…
@Anonymní píše:
Neprodávala jsem to tady! Už to neřešte, běžte rýt do někoho jiného.
Já jsem peníze vrátila, vy stejně víte kulový kromě dětí, takže jste mi k tématu řekli prd.
Děkuji a ahoj.
Anonymitu prosím zachovat.
Spíše tu máme asi každá všech 5 pohromadě a neopiješ nás rohlíkem. A to tě štve.
@Anonymní píše:
Já jsem peníze vrátila, vy stejně víte kulový kromě dětí, takže jste mi k tématu řekli prd.
Děkuji a ahoj.
prosíš? najednou prosíš? ty, podvodnice, co tady vymýšlí pohádky a háže kolem sebe tolika verzemi, že se v nich sama motá, užívá ne zrovna košer výrazy vůči ostatním - a najednou prosíš? jak jsem doteď tvou anonymitu tolerovala, tak teď tě hlásím, protože tady bude pro všechny mnohem bezpečnější vědět, komu se vyhnout.
@neumisa píše:
prosíš? najednou prosíš? ty, podvodnice, co tady vymýšlí pohádky a háže kolem sebe tolika verzemi, že se v nich sama motá, užívá ne zrovna košer výrazy vůči ostatním - a najednou prosíš? jak jsem doteď tvou anonymitu tolerovala, tak teď tě hlásím, protože tady bude pro všechny mnohem bezpečnější vědět, komu se vyhnout.
@Anonymní píše:
Děkuji a ahoj.
neurážej ty nádhero ![]()
@neumisa píše:
@Philippe píše:
@Angua Ale ta paní, co to na ní podala byla ta podvedená. Jak myslíš, že bylo jí, když věděla, že jí někdo okrade a pak musí ještě přistoupit na její podmínky? Podle mě tam bylo něco víc, než jsme se tady dozvěděly. A ta, co podala oznámení musela mít k tomu důvod, nikdo si nelibuje v udavačství, zvláště, když očividně měla několik měsíců trpělivost a na začátku by to mělo zajisté větší efekt. Určitě kdyby splácela a s paní komunikovala, tak nebyl důvod jít na policii. Je tam něco víc…
Já si spíš myslím, že se do toho vložil některý manžel nebo tak něco ![]()
Já jsem to psala, mě by na místě je*lo, kdyby se mi toto stalo, ale tak přece snad musí člověk říct, co chce, ne?
Zakladatelka psala, že ty paní o sobě ví - spíš by mě zajímalo, jestli od začátku, nebo na sebe přišly třeba nedávno. Pak by to TO dávalo větší smysl (našly se, částka byla přes 5000,–, rozhodly se konat), ale stejně mi to nepřijde v pořádku. Když už jsem s něčím souhlasila. Pro mě třeba má moje slovo nějaký význam…
Že je tam něco víc, to je zase jenom spekulace. Ale možné to klidně je.
Jste jako supy! Nikoho jsem neokradla, peníze jsem vrátila a vy furt melete svou!
@Anonymní píše:
Protože je paní již nechtěli, chtěli vrátit peníze. Kdybych je okradla, už se jim neozvu a vykašlu se na to. Zbývá mi poslední tisícovka, tu jim posílám tento měsíc.
NIKOHO jsem neokradla, snažila jsem se pouze domluvit na postupném vrácení, abych si nemusela půjčovat.
Strana 7 - odpověď, proč telefony neposlala. Tak nechtěly paní, nebojsi telefony nechtěla poslat ty?
@Anonymní píše:
Jste jako supy! Nikoho jsem neokradla, peníze jsem vrátila a vy furt melete svou!
to se pleteš, supi klovou do mršiny, ty zatím kolem sebe docela slušně kopeš.
@Anonymní píše:
ale okradla, prober se, jsi vážně tak hloupá? ![]()
@Anonymní píše:
Protože jsem nechtěla! Věděla jsem že od nás odejde. A kupoval je on. Proto.
@Hexe tady píše proč!!
Já vám to vysvětlila, vy furt do mě jedete a rýpete. Už dotazy nemám, vaše názory mě už nezajímají. Děkuji.
@Anonymní píše:
Okradla, klamavě jsi je nalákala na prodej telefonu, který jsi prodat nechtěla, nechala sis poslat peníze(??)přestože jsi věděla, že telefony neodešleš (!) a jejich peníze utratila. A ještě na d o v o l e n é! Výsměch nám všem slušným.
@Aletheia píše:
ale okradla, prober se, jsi vážně tak hloupá?
Okradla, když jsem ji dnes doposlala toho litra???
Aha, tak ok.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat