Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1654
18.11.13 13:40
@Anonymní píše:
Jenže já je již nemám. Partner od nás odešel před dvěmi měsíci :(
Prodávali jsme je společně, byli jeho a kupovali jsme si Samsungy.

v tom případě nezbývá než ho předvolat taky

• načítám...
Uju
6750
18.11.13 13:41
@Anonymní píše:
Nevím! Ted si s paní smskuju, a ona že je vše v pořádku. Takže nechápu.

To je divný, buď to podala ta druhá-sama což už nejde o takovou pálku ale šlo by jen o přestupek(maximálně) a nebo jde fakt o něco jiného. To se mi nezdá.

• načítám...
50725
18.11.13 13:42
@Katche píše:
Takže jste je přecejen prodali? a někomu jinýmu? Jaká náhoda.

Houby, tehdy je prodávali společně, teď si je asi vzal s sebou.

• načítám...
Anonymní
18.11.13 13:42

Ja vubec nevim. Se mnou si pisou normalne, jsme domluvene a dodrzuji splatky.

• Upravit
4624
18.11.13 13:43

@valkil Minulý rok…nevím, zeptejte se soudkyně. A maily mu neuznala…Ale to je moje zkušenost, každý asi vykládá právo jinak. Ale tady jde o zakladatelku, tohle je podle mě protiprávní. Minimálně to, že je obelhala a ty telefony očividně neměla ani zájem prodat.

Příspěvek upraven 18.11.13 v 13:49

• načítám...
13119
18.11.13 13:43
@svycarka píše:
Ja netvrdim, ze neudelala chybu- ale hned ji tady rozmaznout jak nejakou spinu zlodejskou. Nevime jak to bylo, tak proc hned tak z prudka :nevim: jisteze by se mi nelibilo, kdybych prisla o 3500kc,– ale ona je prece SPLACI- nesnazila se nicemu vyhnout :nevim: takze mi to opravdu prijde jako nestastne nedorozumeni…

to si snad děláš srandu!!! 8o Chyba je, když omylem vrátí prodavačka méně/více peněz, chyba je špatně se rozhlédnout na silnici, ale ona věděla, že není důvod, jak by se mělo objevit 7tis. na jejím účtu, takže když tam přistály, neměla na ně sahat - to je vědomá krádež - nevím čí peníze jsou, ale mě se hodí a tak si je vezmu a řešit to budu až potom… Však je to jen chyba a když budu hrát blbou a finančně negramotnou, tak mi to určitě projde. Já být těma ženskýma, tak bych řvala a pokud by peníze nebyly na mém účtu do týdne, tak bych začala konat, ale rozhodně bych si peníze nenechala splácet po 500

• načítám...
236
18.11.13 13:44
@Anonymní píše:
Ja vubec nevim. Se mnou si pisou normalne, jsme domluvene a dodrzuji splatky.

Ja bych si s tebou taky psal „normalne“ ikdybych na tebe podal trestni oznameni.

• načítám...
1654
18.11.13 13:44

Souhlas s @ynax, taky bych se jí na nějaký splátky vykašlala, co mě je do toho, že je někdo blbej a neumí počítat 8o 8o

• načítám...
7626
18.11.13 13:45

@Katche na ucte je mel chlap..a ten od ni ted odesel..takze kdovi, jestli ji on tu 7 proste o ty dovoleny nezamlcel :nevim: a co ze po 5 stovkach, taky se na to mohla vy.rat uplne a cekat az se to vyhroti… a ani nikde nikoho nebranim a neschvaluju co udelala, ale tady to zas vyhrocujete do vysin nesmyslnych (jako chudak manzel bude bez vanocniho darku :roll: ).
Byla bych taky v pripade tech zenskejch vztekla jak brigadyr, ale az bych vychladla prijmula bych to splaceni… ale to asi o celkovem pristupu kazdeho z nas :nevim:

• načítám...
1075
18.11.13 13:48

@Allons-y
Nejsem znalec jo..ale co je na ty ceně špatnýho? Nedavno jsem dětem koupila dva nove iphony 3gs 16gb s dvou letou zárukou v normálním obchode za 2000kc!!! :mavam:

• načítám...
7626
18.11.13 13:49

@ynax psala, ze je Dostal na ucto chlap a kde vis, ze se ji k tomu priznal hned? ci az po dovolene, kdy zu vedela, ze je pruser? ja nevim asi se nesloucim s vetsinovym zdejsim nazorem. Anebo je fakt prasacky utratila a ted je vysokovana, protoze az si uvedomila tu hruzu zacala splacet- alespon ze tak.Ale prisla se Sem zeptat- nepotrebovala ihned slyset jaka je to zlodejka :nevim:

• načítám...
2562
18.11.13 13:50

Ano. Celkovy pristup mam, ze nesnasim podvodniky na internetu. Z jednoho telefonu dva, s chlapem dovca, ted zase zadny chlap, takze zadny telefon, jeden byl snad jeji?? To jako pri odchodu sbalil oba? To se hodi, co…najednou. Na dovce zatajil chudince, ze tam uzivaj za penize z uctu, kde snad tusila, kolik je, ne?? Na dovolenou si to snad kazdy zjisti! A opravdu jsem zvedava, jak vztekly brigadyr bude zalobkyne, az z pripadneho vypisu z banky vyjede vyber v zahranici…tohle je presne navonena bida. Nemam floka, ale musim k mori. Kdyz jsem s byvalym rekontruovala dum, taky jsme nikde nebyli, a to bral sto cisteho. Proste si umet odeprit taky dela cloveka silnejsiho. Zakladatelka je spratek.

• načítám...
7846
18.11.13 13:50
@AstraG píše:
ty sis sice půjčit nemusela, ale ony třeba jo, ono asi není nic příjemného když ti někde visí půl roku docela dost peněz, ty si udělala chybu, tak sis jí měla pěkně vyžrat, půjčit si a jim to vrátit celé.

Přesně tak.

A taky mohla prodat ty dva telefony někomu jinému a účet hned vyrovnat, no ne?

• načítám...
3931
18.11.13 13:51

To je fakt síla :zed: kvůli takovejm jako je zakladatelka nikde neplatím předem ale radši si řiplatím za dobírku :zed: jako ať mi někdo kdo má na dovolenou v Tunisu nevykládá že nemá na účtě 7000 na vrácení :think: a hlavně že cizích 7000 utratí nevědomky? Mno zakladatelko tejď bych si ráda přečetla tu o červené karkůlce…

• načítám...
639
18.11.13 13:51

Odešel pře dvěma měsícema, ona splácí už kolik měsíců… píše, že si toho všimla hned po dovolený, takže tvoje obhajoba je mimo. Nehledě k tomu, že píše o jednom iphonu a dvou zájemkyních, nakonec jsou z toho někde dva tlf… Omyly beru, ale takhle omyl nevypadá. Ani z dálky.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák