Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
18.11.13 13:10

Protože je paní již nechtěli, chtěli vrátit peníze. Kdybych je okradla, už se jim neozvu a vykašlu se na to. Zbývá mi poslední tisícovka, tu jim posílám tento měsíc.
NIKOHO jsem neokradla, snažila jsem se pouze domluvit na postupném vrácení, abych si nemusela půjčovat.

• Upravit
440
18.11.13 13:11

Jen tak OT, mě přijde, že na „lepší“ dovolené jezdí a iPhony mají právě ti, co moc peněz nemají. Nemají na hypotéku, neplatí většinou spoření, dražší pojištění, zájmové aktivity dětem nebo sportovní potřeby, leasingy, kvalitní stravu - prostě tyhle finančně náročné věci, kterou jsou i dlouhodobou záležitostí, jsou nad jejich možnosti (nebo jim to taky přijde zbytečné), tak sem tam volnou sumičku utratí za číčoviny. Člověk, co uvažuje si jistí a platí budoucnost a samostatnost. Tím neříkám, že je to zakladatelky případ.

• načítám...
4982
18.11.13 13:12
@Angua píše:
Zase je pravda, že mohla paní napsat - nic, žádné splátky, pošlete mi to rovnou, nebo jdu podat trestní oznámení. Věřím, že by se zakladatelka vybičovala a někde to splašila :mrgreen: Ale souhlasit se splátkama a přitom podávat trestní oznámení mi taky nepřijde úplně OK - jakkoli je ten člověk v právu (a to fakt při představě, že na to půl roku šetřím a pak se mi tohleto stane, by mě normálně na místě je*lo :lol: )

Třeba se s nima na splátkách ani nedomluvila a pak jim to prostě sama začala splácet… :think:

• načítám...
5063
18.11.13 13:13
@Anonymní píše:
Protože je paní již nechtěli, chtěli vrátit peníze. Kdybych je okradla, už se jim neozvu a vykašlu se na to. Zbývá mi poslední tisícovka, tu jim posílám tento měsíc.
NIKOHO jsem neokradla, snažila jsem se pouze domluvit na postupném vrácení, abych si nemusela půjčovat.

ty sis sice půjčit nemusela, ale ony třeba jo, ono asi není nic příjemného když ti někde visí půl roku docela dost peněz, ty si udělala chybu, tak sis jí měla pěkně vyžrat, půjčit si a jim to vrátit celé.

• načítám...
585
18.11.13 13:14

A víš určitě, že se to týká této záležitosti?

• načítám...
50725
@Riky69 píše:
Třeba se s nima na splátkách ani nedomluvila a pak jim to prostě sama začala splácet… :think:

Tak píše, že souhlasily, ale taky by mě to zajímalo podrobněji. Jestli jim to prostě oznámila, ony neodpověděly, tak to brala, že jako souhlasí, nebo jestli má od obou aspoň to e-mailové vyjádření, že teda jako OK.

Já nevím, já bych si půjčila kdekoli, snad i od Providentu, jenom abych nedlužila takto cizím lidem 8o

• načítám...
9754
@Anonymní píše:

A z jakeho duvodu uz ty telefony nechtely, kdyz uz ti za ne zaplatily?

• načítám...
1749
18.11.13 13:15
@Anonymní píše:
Holky, anonymně prosím!
Prodávala jsem před půl rokem Iphone přes net. Zkrátím to. Našli se dvě zájemkyně, nakonec jsem ho neprodala, ptž paní že se podívají dobírkou a pak si ho bud nechají nebo ne, na to jsem se vykašlala. paní mi na účet poslali 3500,– každá.
Peníze mi přišli když jsme byli na dovolené v Tunisu, vybrali se v dinárech.
S paníma jsem se dohodla že jim peníze vrátím. Každý měsíc jim posílám 500,– každé, jsou v pohodě, a včera mi volají Policajti, že jsem předvolaná k výslechu z Olomouce, že mě potřebují vyslechnout!!
Normálně si s ženskýma píšu emailem, platby jim chodí…
Jsem z toho fakt špatná, žádné problémy nechci.
Nevíte co mě ted čeká holky? :(

Třeba jde o něco úplně jiného?

• načítám...
4982

@Angua asi tak :potlesk:

• načítám...
72725
@Angua píše:
Zase je pravda, že mohla paní napsat - nic, žádné splátky, pošlete mi to rovnou, nebo jdu podat trestní oznámení. Věřím, že by se zakladatelka vybičovala a někde to splašila :mrgreen: Ale souhlasit se splátkama a přitom podávat trestní oznámení mi taky nepřijde úplně OK - jakkoli je ten člověk v právu (a to fakt při představě, že na to půl roku šetřím a pak se mi tohleto stane, by mě normálně na místě je*lo :lol: )

jako mi někdo navrhovat, že mi bude zpět posílat splátky, tak ho pošlu do háje. Proč je ode mne teda převzal a utratil, že :pocitac:

• načítám...
2562
18.11.13 13:16
@Anonymní píše:

Ale? Najednou si nechces pujcovat? Ono je to drahe co? Uroky, vyrizeni…navic ti na rodicaku nikdo seriozni nepujci. Ale ty dve pani ti levne pujcily, NEDOBROVOLNE, to uz je jina co. To se nam to hoduje, kdyz nam lidi pujcujou (ze Svejka). Ceska svejkovina, dovcu sis uzila, tak jim vrat i uroky, klidne mazej na brigadu pres noc do marketu. Neni mi te vubec lito.

• načítám...
Anonymní

Nevím, řekl mi že po tel. ne že mi to řekne až na místě.
Já mám svědomí čisté, ale je to určitě tohle, ptž je to prý z Olomouce.

• Upravit
13119
@Anonymní píše:

no nezlob se, ale okradla jsi je. Ony ti to poslali v létě, teď je konec listopadu a ty stále splácíš. Když jsi zjistila chybu, měla sis okamžitě půjčit, něco prodat… prostě cokoliv, abys jim ty peníze okamžitě poslala zpátky. Nehledě na to, že když jedu na dovolenou, tak vím, kolik smím utratit a 7tis by mě velmi překvapilo, tudíž bych na ně nesáhla a hned po návratu se pídila, od koho jsou a protože by na účtu stále byly, ihned bych to vracela. Btw. píšeš, že mát mateřskou - to už jsi díky ní mohla mít vše splacené dávno - každé paní poslat polovinu hned a druhou polovinu další měsíc.

• načítám...
50725
@donaga píše:
Ono je to celkově o komunikaci. Když napíšu, že chci něco prodat, tak chci prodávat a ne si to rozmýšlet. Když už po někom chci peníze předem a odjíždím mimo domov, tak mu napíšu, že odešlu zboží později a paltba může dojít později. Třeba ženy platbu odeslaly, dlouho se nic nedělo, začaly být nepříjemné, zakladatelaka se zvrátila z dovči, zděsila vyhrožujících mailů a ukecala splátky. ženy naštvané, jedna splátka se opozdila a už to jelo…

Já jsem to pochopila tak, že si to rozmyslely ty paní, ne? Po zaplacení… To je těžko, hodně by pomohlo, kdyby to zakladatelka napsala ještě jednou celé, postupně, souvisle a v klidu, jak to teda bylo.

• načítám...
Anonymní

Já jsem se jen snažila jim ty peníze vrátit a oni mi to odkývali a udaly.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák