Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@AstraG píše:
Je to teda dost podivný, ale proč se zakladatelko po příjezdu z dovolený ty telefony neodeslala, když si zjistila, že obě paní ti za ne zaplatili? to jako nechápu…
To by mě taky zajímalo!
@Anonymní píše:
Tak pardon. Poprosím smazat diskuzi!!
Nepochopily jste ani desetinu z toho všeho, jen rejpete a urážíte!
Tak to prosim logicky vysvetli. Takhle to proste zni jako drza zlodejna. Uz jsem to psala, bud to spatne vysvetlujes nebo… a 7tisic je trestny cin, kdybys nevedela.
@Allons-y píše:
super, jsi si jistá, že výslech je ohledně toho? Jestli jo, vytiskni si to a vezmi to sebou.
CO to bylo za iphone, za 3500? nějakej kradenej?
Kradenej byt nemusel, ale v prvnim prispevku se mluvi o TOM JEDNOM telefonu, pri podivovani, proc zaplatily DVE pani jsou najednou z toho DVA telefony a vypada to ze z nejakych jeste divnych kseftu navic. Proste sis od nich vzala levnou bezurocnou pujcku, se kterou nesouhlasily. Nabidni kazde o 500,– vic jako kompenzaci, kdyz to stahnou, a snad se dohodnete. Za svinarny se plati.
@Anjes to je jedno, 3500,– opravdu nestojí použitý funkční iP
edit: teda samozřejmě záleží kterej, to je zas na zakladatelku
Příspěvek upraven 18.11.13 v 12:52
Podvedla jsi je. Toť můj názor. taky bych tě udala na policii a nevím, co tady chceš slyšet. Ty telefony jsou kde? Proč jsi je neposlala, když obě poslaly peníze předem a tím pádem souhlasily, že dobírkou ne, tzn. že ti vyhověly obě? Nezlob se, ale tohle JE podvod a já se jim nedivím. A když máš 3800,–, jak píšeš a hluboko do kapsy, že jste jeli do ciziny? Já mám 14tis. čistého a dovolenou jsem si letos dovolit nemohla
A ještě jim to vracíš po 500, no ony by zajisté měly asi nějaký úrok od banky, kdyby jim aspoň ty peníze ležely na účtu. A ne u tebe…
No a co, tak má dva Iphony a rodičák 3800,– normálka, ne? Co se pořád divíte?
…
@Allons-y nestoji. A je fakt, ze kdyz neni problem si cornout docasne 7 litru, co by byl problem kseftovat s divnymi mobily bez puvodu. Ale to uz jen hnusne rypu, nemuzu si pomoct…vyslech RADA PROSIM!!! Ja snad smichy padnu.
@PetaP píše:
No a co že máš RP 3800,– tobě přijde navíc 7 litrů, ty je vybereš, utratíš, i když víš, že nejsou tvoje a teď se ohrazuješ že máš malej RP že to nemáš jak splácet?
no asi tak nijak, tohle je nechutný, a když máš rodičák jen 3800.- tak to se pak nejezdí na dovolenou do Tunisu, ale maximálně k rybníku
mělas to hned poslat zpět, a nevybírat to ještě v zahraničí
no sepíšou stebou protokol o krádeži, určitě tě udali…a říká se to furt…NEPOKRADEŠ kELÍŠOVÁ…
Úplně vidim, jak je na dovče a říká si, ty jo, super, takovejch dinárů, to mi asi poslal milenec za ten sex minule
nebo zvedli mateřskou
nebo zvedli úroky
… to bych taky chtěla ![]()
Neměl by ji admin odtajnit? Abychom veděli, komu se na bazárku vyhnout ![]()
@Sibyla0 píše:
No a co, tak má dva Iphony a rodičák 3800,– normálka, ne? Co se pořád divíte?…
---…
To je peklo toto, já asi neumím hospodařit, když jsem s tříletým rodičákem škudlila na Samsung za 2000,– půl roku. A naškudlila jen díky brigádě navíc
Já chci taky ajfouna! ![]()
@Angua píše:
To je peklo toto, já asi neumím hospodařit, když jsem s tříletým rodičákem škudlila na Samsung za 2000,– půl roku. A naškudlila jen díky brigádě navícJá chci taky ajfouna!
neříkej dvakrát, pani má pořád ještě dva ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat