Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No a co že máš RP 3800,– tobě přijde navíc 7 litrů, ty je vybereš, utratíš, i když víš, že nejsou tvoje a teď se ohrazuješ že máš malej RP že to nemáš jak splácet?
Máme peníze s chlapem dohromady!! Zbývá jim vrátit už jen tisícovka.
@pikola píše:
A to si jako nevsimnes, ze mas na uctu o sedmicku vic?
@Aletheia píše:a to jste si na dovči nevšimli že jsem roztočili 7 000 které předtím na tom účtu nebyly?
![]()
Příspěvek upraven 18.11.13 v 12:38
@Angua píše:
Vy jste si nevšimli, že máte na účtu o 7000,– víc?Když zjevně moc peněz nemáte?
@Anonymní píše:
Holky, anonymně prosím!
Prodávala jsem před půl rokem Iphone přes net. Zkrátím to. Našli se dvě zájemkyně, nakonec jsem ho neprodala, ptž paní že se podívají dobírkou a pak si ho bud nechají nebo ne, na to jsem se vykašlala. paní mi na účet poslali 3500,– každá.
Peníze mi přišli když jsme byli na dovolené v Tunisu, vybrali se v dinárech.
S paníma jsem se dohodla že jim peníze vrátím. Každý měsíc jim posílám 500,– každé, jsou v pohodě, a včera mi volají Policajti, že jsem předvolaná k výslechu z Olomouce, že mě potřebují vyslechnout!!
Normálně si s ženskýma píšu emailem, platby jim chodí…
Jsem z toho fakt špatná, žádné problémy nechci.
Nevíte co mě ted čeká holky?
A jsi si 100% jistá, že výslech se týká tohoto? ![]()
@Krkael píše:jste se na odpovedi domluvily ne?
jistě, to je emiminovská telepatie ![]()
@Anonymní píše:
Prodávala jsem dva stejné. Napsali mi že to pošlou na účet a já jsem jim napsala že dobírkou ne, pak jsme odjeli.
Ale na dovče se peníze hodily co
![]()
Nechápu
a být jednou z těch ženskejch, už jsi na policii dávno
některá z nich je z olomouce, nebo ty? No co tě čeká - otázky, odpovědi, zápis a pak ti řeknou víc…
Hele, nedělej si z nás srandu jo
nemá to hlavu ani patu, Víš co je to dobírka? že peníze dají až při převzetí a ty tu tvrdíš že ti peníze poslaly na účet, pak tedy nešlo o dobírku, ale převod, tudíš si jim měla poslat jejich zboží
Asi se tě budou ptát na tvé ostatní obchody. Ono 7000,– zvlášť jestli se ony kontaktovaly už by ti zavařit mohlo.
@Krkael píše:jste se na odpovedi domluvily ne?
Jsem si pak říkala, že jsem to nemusela ani psát ![]()
Ty sis prostě půjčila sedmičku na dovolenou. Sprostě. Napsala jsi jim, že na dobírku ne, tak další logický způsob platby je snad převod! A při rodičáku 3800,– ti 7000,– NEMOHLO uniknout. A dva I-phony? Divný. Nemám ráda navážecí a fabulační diskuze, ale tobě ten výslech přeju. Udělala bych to co ty paní.
@Anonymní píše:
Z celkove vyse castky je toporad jeste sedmina. A kdyz mate ucet s chlapem tak jsi to mela dat z jeho ne? Kdyz ocividne sedmicka sem sedmicka tamm…
@Anonymní píše:
Tak je mel vratit chlap, kdyz ty mas rodicak.. Jako promin, ale placas tu jen vymluvy. Nekoho to proste prestalo bavim na ty penize cekat. Tvoje blbost, ze jsi utratila cizi penize.
Holky co tu resite…
samozrejme ze si vsimla, ze ma na ucte o 7000 vic. Ale kdyz ma jen 3800 rodicak a je na dovolene, tak se velice lehce utraci cizi penize!
Vsak ono to nejak dopadne si jiste rikala, vsak ja jim to vratim ve splatkach ![]()
Nevim cemu se divi ![]()
Ona prodava dva stejne telefony a nakonec neproda ani jeden…trosku divne ne? ![]()
@Krkael píše:
Z celkove vyse castky je toporad jeste sedmina. A kdyz mate ucet s chlapem tak jsi to mela dat z jeho ne? Kdyz ocividne sedmicka sem sedmicka tamm…
kor když má na Iphone za šestnácku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat