Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já kdybych si koupila mobil, poslala prachy a ty jsi mě pak psala jak mi to budeš splácet letím na policii hned. To co jsi udělala je trestné ![]()
jak už tady zaznělo - vyloženě to vypadá že jste si chtěli udělat hezčí dovolenou ![]()
Příspěvek upraven 18.11.13 v 12:44
Tak pardon. Poprosím smazat diskuzi!!
Nepochopily jste ani desetinu z toho všeho, jen rejpete a urážíte!
NEDĚLEJ SI LEGRÁCKY
Iphone za 3500? Děláš si srandu?
![]()
jinak jsi prostě zloděj
máš někde důkaz, že jim to splácíš? smlouvu nebo cokoliv, já nevim
@Allons-y píše:
NEDĚLEJ SI LEGRÁCKY
Iphone za 3500? Děláš si srandu?![]()
jinak jsi prostě zloděj
máš někde důkaz, že jim to splácíš? smlouvu nebo cokoliv, já nevim
Mám výpisy z internet. banky, a s paní maily, smsky.
Je to teda dost podivný, ale proč se zakladatelko po příjezdu z dovolený ty telefony neodeslala, když si zjistila, že obě paní ti za ne zaplatili? to jako nechápu…
@Acinore píše:
kor když má na Iphone za šestnácku
Tak jisteeee
tvl mne stacil ten sok kdyz jsem jakokupujici na aukru zadala blbe kod banky a zjistila to az po tydnu kdy mi prodavajici psal mail ze mu nic neprislo a ze da negat. komebt
jak mne lepila pidel a tady to jede ve velkym
ja jsem na dnesni dobu asi moc velkej stresar a malej podvodnik ze chci mit vsechny ucty srovnany ![]()
@Anonymní píše:
Použitý starší iphone nestojí 16.000!!!
Takze jsi ho prodavala z treti ruky? Ani tys ho nemela novy? Hmmmm…radsi to tu fakt smaz, ty ses borka, jen co je pravda!
@Anonymní píše:
ještě je bude zajímat proč si jim teda ty mobily neposlala ![]()
Tak já někomu poslat 3500 za telefon, který třeba nutně potřebuji a jsem na rodičáku, tak jdu na policii hned, žádné splátky ![]()
@Anonymní píše:
super, jsi si jistá, že výslech je ohledně toho? Jestli jo, vytiskni si to a vezmi to sebou.
CO to bylo za iphone, za 3500? nějakej kradenej?
@Anonymní píše:
Použitý starší iphone nestojí 16.000!!!
A tys ho koupila použitý?
Nerýpu, jen teďka jsem četla, že borec našel na koupališti telefon (asi taky iPhone). Nechal si ho, po půl roce ho prodal, ten další člověk ho pak taky prodal. Pak ho policie nějak vypátrala a je z toho samo problém… (samo bude ho mít jenom ten, co ho našel a nevrátil, ten poslední jenom přijde o telefon bez náhrady). Tak třeba jestli nemůže jít o něco podobného i zde?
Tak já nevím, taky by se mi nelíbilo kdyby mi zakladatelka peníze zaslala zpět ve splátkách(rozhodně to není seriózní jednání) a také bych se cítila okradená. To určitě ano, ale zase bych problém řešila hned a ne až když chybí poslední splátka. Spíš si myslím, že půjde o něco jiného ![]()
Jinak u výslechu jsem byla-několikrát. Když má člověk čistý štít-nemusí lhát tak prostě jen odpoví na pár otázek, hodí pod to podpis a hotovo. Takže pokud máš svědomí čistě nemusíš se bát.
@Lindsay15 píše:
Tak já někomu poslat 3500 za telefon, který třeba nutně potřebuji a jsem na rodičáku, tak jdu na policii hned, žádné splátky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat