Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Etcetera78 píše:
Neměl by ji admin odtajnit? Abychom veděli, komu se na bazárku vyhnout
souhlasím
@Allons-y píše:
neříkej dvakrát, pani má pořád ještě dva
Když neposlala tam těm, mohla by poslat mně, že? ![]()
Já byla u výslechu také mockrát, ale jako svědek nebo jsem podávala trestní oznámení a oni se tam s tebou jako Zlodějkou párat nebudou, to si piš…
Vezmes s sebou celou dokumentaci co k tome svemu problemu muzes predlozit a pak budou nasledovat otazky, ktere ti uz tady polozilo „FBI“ emimino..tudiz, proc jsi prodavala, neodeslala, utratila…co te z toho ceka to netusim, ale zase tak horke to nebude
a pokud splacis a v e-mailech je k tomu zrejmy jasny souhlas, nic te neceka. Mozna, ze ty ty zensky podaly predtim, nez jste se vratili ci domluvili na splatkach - ono to kriminalce vsechno trva a kor takovy „malicherny“ pripad.
A že je anonymní, to nevidím důvod proč…Nic intimního nepsala, ale opět a znovu poučení, nebudu posílat peníze nikomu dopředu, i když si za dobírku připlatím.
@Angua píše:
To je peklo toto, já asi neumím hospodařit, když jsem s tříletým rodičákem škudlila na Samsung za 2000,– půl roku. A naškudlila jen díky brigádě navícJá chci taky ajfouna!
@Etcetera78 píše:
Neměl by ji admin odtajnit? Abychom veděli, komu se na bazárku vyhnout
taky si myslím. Tady jde o přiznání podvodu a celé to nesedí. Buď to vysvětli polopatě, nebo se nediv, že ti holky nadávají
@Riky69
co je to za blabol, jezisi tak udelala chybu, cert vi jak to bylo- proc hned zlodejka??? snad to splaci ne?
Se trochu fakt zklidnete zensky, neudelala prece nic tak priiiserneeeho ![]()
@svycarka No z vlastní zkušenosti ví, že jim to zase až tak dlouho netrvá (max. týden, většinou to policie řeší hned, ikdyž je to malichené, jak píšeš). Mi to teda jako malichernost nepříjde, udělala to jednou, cizí peníze utratila ( a věděla, že nejsou její, i když manželovi chodí taky peníze, tak snad ví, kolik mají peníze na útratu na dovči), udělá to znovu. A není schopna odpovědět na žádnou naši otázku, takže to prostě smrdí a policajti se s ní mazlit nebudou.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat