Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Elessar
18.11.13 13:02

Nebo si tam zakladatelko zavolej a zeptej se, kvůli čemu to je :nevim: i když nevím, jestli to řeknou, aby sis pak nemohla připravit celej příběh jak to bylo :D

• Upravit
1654

@svycarka jasný, jen ukradla 7000. to je pohoda. to dneska dělá každej :roll:

• načítám...
4624

@svycarka Děláš si srandu? Ona ty ženy očividně podvedla… 8o 8o 8o

• načítám...
50725
18.11.13 13:03
@Allons-y píše:
@Angua já myslím, že se k tomu dá přihlédnout

To asi jo, problém by asi nastal, kdyby ta druhá strana začala tvrdit, že nic takového nenapsala…

Takové spory se pak táhnou léta. To dítě už je třeba penzista… :mrgreen:

• načítám...
5063
18.11.13 13:04
@svycarka píše:
@Riky69 :roll: co je to za blabol, jezisi tak udelala chybu, cert vi jak to bylo- proc hned zlodejka??? snad to splaci ne?
Se trochu fakt zklidnete zensky, neudelala prece nic tak priiiserneeeho :roll:

nic příšerného, nevím jak by se to líbilo tobě

• načítám...
72725

Proč jsi jim to neposlala hned? osobně by mi taky nějaké splátky nezajímaly.. co Tě čeká? výslech, proč jsi to udělala, proč jsi to nevrátila najednou.. možné trestní oznámení pro neodůvodněné obohacení a pokuta. Pokud se spojily, tak i vyšší trest.

• načítám...
Moňas.p
@svycarka píše:
@Riky69 :roll: co je to za blabol, jezisi tak udelala chybu, cert vi jak to bylo- proc hned zlodejka??? snad to splaci ne?

ne, jen utratila peníze, který nebyly její. Možná fakt nedorozumění, ale prvně se jednalo o jeden telefon, teď na jednou o dva, prostě to nesedí. Chtělo by to vysvětlení. Třeba o krádež nešlo, nevím

• Upravit
16732
@svycarka píše:

neudělala vůbec nic špatného, jen podvedla 2 ženské, které se těšili na iphone :roll:

• načítám...
74219
18.11.13 13:05
@Anonymní píše:
Prodávala jsem dva stejné. Napsali mi že to pošlou na účet a já jsem jim napsala že dobírkou ne, pak jsme odjeli.

Ty si prodávala vážně dva stejné telefony nebo si prodávala jeden 2×?
Máš na internetu ještě nějaké další věci na prodej za které si inkasovala, ale neodeslala?
Mi se letos v březnu na aukru stalo to samé :cert: bylo tam napsané a lhůta do kdy mob. dojde, nešel, tak jsem pánovi psala e-mail, ten že mám dál čekat 8o, tak jsem napala né, že dýl čekat odmítám, do 4 dnů jsem měla peníze zpět na účtě.

• načítám...
440

@Anonymní Zakladatelko, hodně by možná vysvětlilo, kdybys napsala, proč jsi telefony teda neposlala?

• načítám...
9754
@svycarka píše:

tobe by se libilo, kdyby jsi chtela koupit treba darek pro manzela na Vanoce a dala za nej 3500, treba tvoje posledni penize, pani by je utratila, ale splacela ti je po 500. Vanoce za dverma, penize nikde a za co koupis manzelovi darek, kdyz ti je dotycna splati az za 7 mesicu??

• načítám...
nikol.ondrášovka
18.11.13 13:06

Aneb jak si bezurocne pujct prachy…

• Upravit
4982
18.11.13 13:08

Proč to splácí oběma? Promiň i na dovolené si člověk všimne kolik má na účtu, nebo už odjíždí s tím kolik může utratit. Mě to přijde jako obohacení na úkor někoho jiného a jestli ty ženy berou taky jen mateřskou, tak je mi jich líto a ona jim mohla přidělat další problémy už jenom tím, že si musely někde jinde sehnat jiný iphone…

• načítám...
50725
18.11.13 13:09
@martina.se píše:
Proč jsi jim to neposlala hned? osobně by mi taky nějaké splátky nezajímaly.. co Tě čeká? výslech, proč jsi to udělala, proč jsi to nevrátila najednou.. možné trestní oznámení pro neodůvodněné obohacení a pokuta. Pokud se spojily, tak i vyšší trest.

Zase je pravda, že mohla paní napsat - nic, žádné splátky, pošlete mi to rovnou, nebo jdu podat trestní oznámení. Věřím, že by se zakladatelka vybičovala a někde to splašila :mrgreen: Ale souhlasit se splátkama a přitom podávat trestní oznámení mi taky nepřijde úplně OK - jakkoli je ten člověk v právu (a to fakt při představě, že na to půl roku šetřím a pak se mi tohleto stane, by mě normálně na místě je*lo :lol: )

• načítám...
4624
18.11.13 13:09

Dle mých zkušeností, když jsem byla u soudu, maily neberou jako důkaz, protože není nikde důkaz o doručení. Leda že by tam byla třeba celá komunikace, ale i tak ti nikdo nedokáže, žes to psala ty. V našem případě protistraně uznali jen doporučené dopisy (ty si vyzvedáváš s občankou). Ale záleží na soudci. Nicméně pokud píšeš, jak vše bylo čisté, nemusíš se ničeho bát. Ale čisté svědomí nemáš, když už nekomunikuješ, zakladatelko.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák