Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Nevím, řekl mi že po tel. ne že mi to řekne až na místě.
Já mám svědomí čisté, ale je to určitě tohle, ptž je to prý z Olomouce.
Co ti rekly jako duvod, proc ty telefony uz nechteji?
@martina.se píše:
jako mi někdo navrhovat, že mi bude zpět posílat splátky, tak ho pošlu do háje. Proč je ode mne teda převzal a utratil, že
No já taky, ale poslaly tam zakladatelku i ty dvě paní? To mě zajímá. Protože jestli jo a ona jim to stejně splácí, tak se nemůže ničemu divit, ale jestli jí na to kývly a pak podaly trestní oznámení, tak mi to OK nepřijde. I když jsou samozřejmě v právu.
@Angua píše:
No já taky, ale poslaly tam zakladatelku i ty dvě paní? To mě zajímá. Protože jestli jo a ona jim to stejně splácí, tak se nemůže ničemu divit, ale jestli jí na to kývly a pak podaly trestní oznámení, tak mi to OK nepřijde. I když jsou samozřejmě v právu.
to netuším.. třeba je to kvůli něčemu úplně jinému ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem se jen snažila jim ty peníze vrátit a oni mi to odkývali a udaly.
Kdybych udělala já takovou chybu, už by peníze měli zpátky…
@martina.se píše:
to netuším.. třeba je to kvůli něčemu úplně jinému
To je taky možné ![]()
Nikdo neví jak s nima zakladatelka komunikuje, jestli tak jako tady tak se jim ani nedivím.. ![]()
A kam se nakonec poděli ty 2 neprodané telefony? už si je prodala?
Zakladatelko a jakym zpusobem jim ty penize vracis? Nezapomen si vzit doklady o splaceni( Vypis z uctu atd.)
Zakladatelko pokud máš nějakou písemnou komunikaci, kde je jasné, že padla oboustraná dohoda na splátkách, tak si myslím, že nemáš problém. Jen tuto komunikaci vem sebou.
@Riky69 píše:
Nikdo neví jak s nima zakladatelka komunikuje, jestli tak jako tady tak se jim ani nedivím..
@AstraG Že jo? Měla se je snažit prodat a honem zaplatit těm dvěma paním. I kdyby je měla dát do frcu, a hned alespoň poslat co to jde…No, jinak to byla bezúročná půjčka a je to hnus.
Také mi není jasné, proč nakonec ty telefony nebyly předány, když byly zaplaceny?! Bez jakéhokoli rýpání..ale přijde mi zvláštní, že paní přistoupily na splátky bez záruky. Myslím, že každý z nás by žádal o okamžité vrácení peněz. Jak už tady bylo zmíněno, taková bezúročná půjčka je podivná ![]()
@KattyK píše:
Také mi není jasné, proč nakonec ty telefony nebyly předány, když byly zaplaceny?! Bez jakéhokoli rýpání..ale přijde mi zvláštní, že paní přistoupily na splátky bez záruky. Myslím, že každý z nás by žádal o okamžité vrácení peněz. Jak už tady bylo zmíněno, taková bezúročná půjčka je podivná
Vysvětlila jsem paním že jsem na RD a řekli že ok a splácím jim to.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat