Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9754
18.11.13 13:17
@Anonymní píše:
Nevím, řekl mi že po tel. ne že mi to řekne až na místě.
Já mám svědomí čisté, ale je to určitě tohle, ptž je to prý z Olomouce.

Co ti rekly jako duvod, proc ty telefony uz nechteji?

• načítám...
50725
18.11.13 13:19
@martina.se píše:
jako mi někdo navrhovat, že mi bude zpět posílat splátky, tak ho pošlu do háje. Proč je ode mne teda převzal a utratil, že :pocitac:

No já taky, ale poslaly tam zakladatelku i ty dvě paní? To mě zajímá. Protože jestli jo a ona jim to stejně splácí, tak se nemůže ničemu divit, ale jestli jí na to kývly a pak podaly trestní oznámení, tak mi to OK nepřijde. I když jsou samozřejmě v právu.

• načítám...
72725
18.11.13 13:20
@Angua píše:
No já taky, ale poslaly tam zakladatelku i ty dvě paní? To mě zajímá. Protože jestli jo a ona jim to stejně splácí, tak se nemůže ničemu divit, ale jestli jí na to kývly a pak podaly trestní oznámení, tak mi to OK nepřijde. I když jsou samozřejmě v právu.

to netuším.. třeba je to kvůli něčemu úplně jinému :think:

• načítám...
4982
@Anonymní píše:
Já jsem se jen snažila jim ty peníze vrátit a oni mi to odkývali a udaly.

Kdybych udělala já takovou chybu, už by peníze měli zpátky…

• načítám...
50725
@martina.se píše:
to netuším.. třeba je to kvůli něčemu úplně jinému :think:

To je taky možné :mrgreen:

• načítám...
3406
18.11.13 13:21

Achjo nemám k tomu slov, snad jen že za blbost se platí :roll: :roll: :roll:

• načítám...
4982

Nikdo neví jak s nima zakladatelka komunikuje, jestli tak jako tady tak se jim ani nedivím.. :mrgreen:

• načítám...
5063

A kam se nakonec poděli ty 2 neprodané telefony? už si je prodala?

• načítám...
9754

Zakladatelko a jakym zpusobem jim ty penize vracis? Nezapomen si vzit doklady o splaceni( Vypis z uctu atd.)

• načítám...
Anonymní
18.11.13 13:22

Posílám jim to na účet, výpisy již mám vytisknuté.

• Upravit
Uju
6750
18.11.13 13:23

Zakladatelko pokud máš nějakou písemnou komunikaci, kde je jasné, že padla oboustraná dohoda na splátkách, tak si myslím, že nemáš problém. Jen tuto komunikaci vem sebou.

• načítám...
17565
@Riky69 píše:
Nikdo neví jak s nima zakladatelka komunikuje, jestli tak jako tady tak se jim ani nedivím.. :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
5455

@AstraG Že jo? Měla se je snažit prodat a honem zaplatit těm dvěma paním. I kdyby je měla dát do frcu, a hned alespoň poslat co to jde…No, jinak to byla bezúročná půjčka a je to hnus.

• načítám...
585

Také mi není jasné, proč nakonec ty telefony nebyly předány, když byly zaplaceny?! Bez jakéhokoli rýpání..ale přijde mi zvláštní, že paní přistoupily na splátky bez záruky. Myslím, že každý z nás by žádal o okamžité vrácení peněz. Jak už tady bylo zmíněno, taková bezúročná půjčka je podivná :nevim:

• načítám...
Anonymní
18.11.13 13:25
@KattyK píše:
Také mi není jasné, proč nakonec ty telefony nebyly předány, když byly zaplaceny?! Bez jakéhokoli rýpání..ale přijde mi zvláštní, že paní přistoupily na splátky bez záruky. Myslím, že každý z nás by žádal o okamžité vrácení peněz. Jak už tady bylo zmíněno, taková bezúročná půjčka je podivná :nevim:

Vysvětlila jsem paním že jsem na RD a řekli že ok a splácím jim to.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák