Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny ![]()
Kde kupujete povlečení pro děti? Má představa je povlečení s motivem aut (cars) a druhé s motivem Harryho Pottera, obě na velkou postel. Pokud možno bavlněné do 500,– za jedno. Máte někdo nějaký tip? ![]()
Jednoznačně matějovský… Ale ten má za 500 jen ty na malý peřiny… Dneska nám od něj zrovna došlo jedno s Autama a jedno s Mickey Mousem… ![]()
@kate02 @Nejhodnější na ty stránky jsem koukala, ale chce 750,– za jedno, což mi přijde celkem hodně ![]()
Odpovídá aspoň ta cena kvalitě? ![]()
@ivana-domca píše:
@kate02 @Nejhodnější na ty stránky jsem koukala, ale chce 750,– za jedno, což mi přijde celkem hodně
Odpovídá aspoň ta cena kvalitě?
Já teda nemám moc srovnání… „Cizí“ povlečení mám jen jedno, ale ty, co máme od něj jsou fakt super, krom toho, že jedno prcek nastříhal, tak barvy drží pořád parádně i po dvou letech (a to je neperu vždycky naruby), ty zipy taky normálně furt fungujou jak mají…
S Cars jsem chtěla jednou koupit staršímu prckovi „cizí“ (Matějovský ho v té době neprodával na malou peřinu) a jak mi došlo, hned jsem posílala zpátky a radši ho mrňous neměl vůbec, prostě se mi to nelíbilo vzhledem, materiál taky nic moc. Takže jsme objednali až teď zase od Matějovskýho a už s tím neexperimentuju… ![]()
@ivana-domca píše:
@kate02 @Nejhodnější na ty stránky jsem koukala, ale chce 750,– za jedno, což mi přijde celkem hodně
Odpovídá aspoň ta cena kvalitě?
Ano stojí to za to. Už bych jinde neobjednala ![]()
@kate02 já kupovala na Aukru jedno (Harryho Pottera) kluk ho má asi 2 roky, povlečení je hnusné a vybledle
Druhé povlečení (cars) kupovane v Tescu, je zatím o. k. ale používá se teprve 3/4 roku, kdo ví jak bude vypadat za rok ![]()
Tak asi jo no, pokud ty barvy tak dobře drží
Aspoň že tu dopravu nad 999,– má zdarma
Harryho Pottera sice nemá, ale Indiana Johnes taky vypadá dobře ![]()
@ivana-domca ja s Matejovskym spokojena nejsem, zmolkuje, prosteradla pelichaji. Mamka ma od nej krepove a bavlnene a je spokojena.
Ale ty ceny kvalite, dle me, neodpovidaji.
@Weru píše:
@ivana-domca ja s Matejovskym spokojena nejsem, zmolkuje, prosteradla pelichaji. Mamka ma od nej krepove a bavlnene a je spokojena.Ale ty ceny kvalite, dle me, neodpovidaji.
tak to jsi asi jediná, nebo to nepereš přesně podle návodu…
Máme Matějovského přes 3 roky, peru ho pořád neb je oblíbené a je stále krásné.
Jinak Cars teď bylo v letáku Jysku za 450,– nebo tak nějak kolem pětikila…Ale kvalitu netuším.
@Winksi píše:
Koho ja znam tak je spokojeny, mam bavlnu deluxe a zadny problem jen musi clovek umet prat
Ted je posta zdarma od 900,–
@Nejhodnější píše:
tak to jsi asi jediná, nebo to nepereš přesně podle návodu…
Peru na 40 ![]()
@Weru píše:
Peru na 40
Já kolikrát i na 30, na ruby, se zapnutým zipem a s tekutým Persilem na barevné prádlo.