Povlečení pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47759
18.11.13 17:09

Povlečení pro děti

Zdravím všechny :mavam:
Kde kupujete povlečení pro děti? Má představa je povlečení s motivem aut (cars) a druhé s motivem Harryho Pottera, obě na velkou postel. Pokud možno bavlněné do 500,– za jedno. Máte někdo nějaký tip? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nejhodnější
18.11.13 17:10

Matějovský ;)

• Citovat
  • Upravit
26093
18.11.13 17:12

Jednoznačně matějovský… Ale ten má za 500 jen ty na malý peřiny… Dneska nám od něj zrovna došlo jedno s Autama a jedno s Mickey Mousem… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.11.13 17:16

@kate02 @Nejhodnější na ty stránky jsem koukala, ale chce 750,– za jedno, což mi přijde celkem hodně :think:
Odpovídá aspoň ta cena kvalitě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.11.13 17:20
@ivana-domca píše:
@kate02 @Nejhodnější na ty stránky jsem koukala, ale chce 750,– za jedno, což mi přijde celkem hodně :think:
Odpovídá aspoň ta cena kvalitě? :think:

Já teda nemám moc srovnání… „Cizí“ povlečení mám jen jedno, ale ty, co máme od něj jsou fakt super, krom toho, že jedno prcek nastříhal, tak barvy drží pořád parádně i po dvou letech (a to je neperu vždycky naruby), ty zipy taky normálně furt fungujou jak mají…

S Cars jsem chtěla jednou koupit staršímu prckovi „cizí“ (Matějovský ho v té době neprodával na malou peřinu) a jak mi došlo, hned jsem posílala zpátky a radši ho mrňous neměl vůbec, prostě se mi to nelíbilo vzhledem, materiál taky nic moc. Takže jsme objednali až teď zase od Matějovskýho a už s tím neexperimentuju… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
18.11.13 17:27
@ivana-domca píše:
Odpovídá aspoň ta cena kvalitě? :think:

Ano stojí to za to. Už bych jinde neobjednala ;)

• Citovat
  • Upravit
47759
18.11.13 17:28

@kate02 já kupovala na Aukru jedno (Harryho Pottera) kluk ho má asi 2 roky, povlečení je hnusné a vybledle :roll: Druhé povlečení (cars) kupovane v Tescu, je zatím o. k. ale používá se teprve 3/4 roku, kdo ví jak bude vypadat za rok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.11.13 17:39

Tak asi jo no, pokud ty barvy tak dobře drží :think: Aspoň že tu dopravu nad 999,– má zdarma :roll: Harryho Pottera sice nemá, ale Indiana Johnes taky vypadá dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.11.13 17:43

@ivana-domca ja s Matejovskym spokojena nejsem, zmolkuje, prosteradla pelichaji. Mamka ma od nej krepove a bavlnene a je spokojena. :nevim: Ale ty ceny kvalite, dle me, neodpovidaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
18.11.13 17:44
@Weru píše:
@ivana-domca ja s Matejovskym spokojena nejsem, zmolkuje, prosteradla pelichaji. Mamka ma od nej krepove a bavlnene a je spokojena. :nevim: Ale ty ceny kvalite, dle me, neodpovidaji.

tak to jsi asi jediná, nebo to nepereš přesně podle návodu…

• Citovat
  • Upravit
zichisek
18.11.13 18:39

Máme Matějovského přes 3 roky, peru ho pořád neb je oblíbené a je stále krásné.
Jinak Cars teď bylo v letáku Jysku za 450,– nebo tak nějak kolem pětikila…Ale kvalitu netuším.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
18.11.13 18:54
@Winksi píše:
Koho ja znam tak je spokojeny, mam bavlnu deluxe a zadny problem jen musi clovek umet prat ;-)
Ted je posta zdarma od 900,–
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
46867
18.11.13 19:35
@Nejhodnější píše:
tak to jsi asi jediná, nebo to nepereš přesně podle návodu…

Peru na 40 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
18.11.13 19:37
@Weru píše:
Peru na 40 :nevim:

Já kolikrát i na 30, na ruby, se zapnutým zipem a s tekutým Persilem na barevné prádlo.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
18.11.13 19:39
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák