Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@josinkaa My máme Opel Zafira - pohodlné, prostorné, vzadu se sedí velice pohodlně, vejdou se vedle sebe vzadu 3 autosedačky ( vyzkoušeno
) a je 7 místná a jezdí se s ní suprově ![]()
Máme šestimístný Fiat Multipla a jsme hodně spokojení. Má jen dvě řady sedaček po třech místech, ale sedí se v něm pohodlně i třem rozměrnějším dospělým vedle sebe. Do kufru se na sebe vejdou 2 kočárky. Výhoda je, že auto není půdorysem nijak rozměrné, takže s ním není problém zaparkovat a podobně.
@Courtney píše:
Kar-maa: proc zvracis? Ja jsem si nevšimla, ze by byla řeč o penězích. Jen o velikém pohodlnem autě a to escalada určitě je. A co se týká financí, tak to neni tak strasne. A se spotřebou benzinu bude asi zakladatelka smirena, pokud si vybírá auta primárně určena pro americky trh.
Josinkaa: jeste me napadá nissan pathfinder armada nebo jeho trosku luxusnější sestra Infiniti qx 56ale to jsou samozřejmě auta, kde bych v případe, ze člověk najede víc jak 10000 km ročně, uvažovala o plynu
Nejde o spotrebu, ale o celkovou nespolehlivost a kazivost vsech Cadillacu.
Tak mne jeste napadlo jedno…do toho jsme chteli jit my, ale nesehnali jsme malo jety.
VW Caddy, prodlouzena verze. Ma i pri sedmi sedackach dost velky kufr, zere celkem malo a servis je taky za rozumnou cenu ![]()
Holky děkuji určitě pište návrhy, třeba něco zajímavýho najdu - třeba ta previa vypadá hezky.
Jinak co se týče S-maxe, zafiry a tak ty auta sou moc hezký v bílé barvě luxus ale sou malý.
Kar-maa: ale to je jedna pani povídala. Ja tady to pausalizovani nemám moc rada. Řekla bych ze poruchovost bude stejna jako u oktavky, záleží v případe ojetiny kdo a jak s tím jezdil a co tomu autu dal. Jedine co tak díly jsou oproti te oktavce dražší ![]()
Elke: multipla je super autíčko, dá se sehnat za dobre peníze a mas pravdu, ten kufr je luxusni
a líbí se mi, ze je k sehnání i v krásných barvách
Kar-maa: proc zvracis? Ja jsem si nevšimla, ze by byla řeč o penězích. Jen o velikém pohodlnem autě a to escalada určitě je. A co se týká financí, tak to neni tak strasne. A se spotřebou benzinu bude asi zakladatelka smirena, pokud si vybírá auta primárně určena pro americky trh.
ale to jsou samozřejmě auta, kde bych v případe, ze člověk najede víc jak 10000 km ročně, uvažovala o plynu 
Josinkaa: jeste me napadá nissan pathfinder armada nebo jeho trosku luxusnější sestra Infiniti qx 56