Style me up pro dospělé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
20.11.13 15:58
@valkil píše:
A sadu Style me up bys jí koupila? ;)

Nekoupila ;) Pokud by potom hodně toužila, koupila bych jí ráda normální lak a nějaké třeba třpytky a samolepky zvlášť. Připouštím možnost, že kdyby o to dcera hodně stála, pustila bych si do bytu i tady tu nádheru (mluvím o věku dejme tomu těch 13+), ale furt by si lakovala svoje nehty! Ne že by si svoje (doufejme) zdravé nehty nechala zbrousit a zničit a nalepila si tam nějaké pařáty :roll: A ještě já abych jí to platila, až si to bude chodit doplňovat. To určitě. Pokud po tom bude moc toužit, tak od 15 s tím nemám problém, ale za své ;) Jelikož s tím nesouhlasím, ale chápu, že velké holce už nemůžu do toho až tak mluvit - takže když si to zafinancuje, ať si tam nalepí třeba dračí spáry, ale já nechci platit někomu za to, že mému dítěti zničí nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.11.13 16:01

@valkil já totiž od té doby, co jsem si prohlížela vánoční katalog hračkářství a viděla tam ty hračky pro holky, marně přemýšlím, proč mají dle výrobců hraček vyrůst z holčiček zmalované, nalakované, potetované, diskofilní, povrchní pipiny :lol: Hračky jiného typu tam pro větší holky (řekněme 8+) nebyly - když nepočítám stolní hry :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák