Podprsenky Astratex - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1536
21.11.13 00:15

Zkusím se ještě mrknout do toho Marks&Spencer, třeba tam něco najdu, jen se budu muset prokousat těmi jejich velikostmi.
A když ne, půjdu asi do Astratexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.11.13 00:15

@evelínka79 no vidis ani litex jsem nenapsala dobre, sakrys! :lol: aha ehm.. jinak segra je taky nekde kolem pulky abecedy a z toho astratexu si taky objednava! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.11.13 00:16
@Zuzee87 píše:
@MUFICE tak ja si na poprvne objednala 2 velikosti protoze jsem se nemohla rozhodnout s tim ze sem pocitala ze budu jednu vracet.. jedna z nich mi byla ta jsem vedela na cem jsem a pak jsem aspon vedela co si mam priste objednat :palec: navic za kazdou objednavku (davali) davaji nejake body tak se ti pak neco malo vrati a navic vecne to maji zdarma bez postovneho co ty bys zaplatila jim a to si vzdycky uctujou dvakrat tolik co stoji kdyz to posilas zpatky :roll:at si kdekoliv objednas cokoliv na sebe podstupujes riziko ze ti to nebude :)

Tak velikost vím, ale každá podprsenka je ušitá jinak i má jiný tvar košíčků, tak to právě vždycky nesedne. V obchodě si jich vezmu tak 5 a sedí mi max 2 :(

Právě proto si podprsenky a kalhoty neobjednávám :D Trička a kalhotky jo, to mi sedlo vždycky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.11.13 00:17
@evelínka79 píše:
Zkusím se ještě mrknout do toho Marks&Spencer, třeba tam něco najdu, jen se budu muset prokousat těmi jejich velikostmi.
A když ne, půjdu asi do Astratexu.

Co máš za velikost, oni mají to anglické číslování. Já mám 34E, to je 75F ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
@Zuzee87 píše:
@evelínka79 jinak takhle velikansky podprsenky meli v nemecku v C&A kdyz jsem tam byla za segrou a ta z nich byla nadsena.. razem kupovala jednu z nejmensich velikosti ;) jen nevim jestli to tak je i v CR.. ja tak nejak samovolne zhubnela (aniz bych to potrebovala :/) takze ted koupim i tam kde driv na me nic nemeli…

Tady jsem je zatím neviděla, ale podívám se jestli nenastala nějaká změna za poslední rok a půl :)
Taky bych potřebovala samovolně zhubnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201

@evelínka79 jinak ten Marks urcite zkus! a na to cislovani prijdes, od toho tam maji prodavacky ne? reknes jak mas normalne cislo a ony ti reknou jakou si mas vzit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
21.11.13 00:18
@Zuzee87 píše:
@evelínka79 no vidis ani litex jsem nenapsala dobre, sakrys! :lol: aha ehm.. jinak segra je taky nekde kolem pulky abecedy a z toho astratexu si taky objednava! :pankac:

To neva, mě to hned došlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
21.11.13 00:18
@MUFICE píše:
Co máš za velikost, oni mají to anglické číslování. Já mám 34E, to je 75F ;)

Mám 70G :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.11.13 00:19
@evelínka79 píše:
No tak to bych asi zešílela radostí :) To je super cena! Jen mám ještě dotaz, vzhledem k mé velikosti bych radši nevyztuženou podprdu, dá se tam taky sehnat?

Mají tam hodně nevycpaných podprsenek, ty vycpané fakt nepotřebuju :mrgreen: A některé mají i široká a vyztužená ramínka, což je super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
21.11.13 00:20
@Zuzee87 píše:
@evelínka79 jinak ten Marks urcite zkus! a na to cislovani prijdes, od toho tam maji prodavacky ne? reknes jak mas normalne cislo a ony ti reknou jakou si mas vzit ;)

No když jsem tam byla posledně (už snad před sto lety), tak na mě koukaly jak na mimozemšťana :) Jako že to nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201

@MUFICE taky si proto zadny kalhoty nemuzu objednat :lol: a z podprsenek mi z astratexu jediny dobre sedely podprsenky Gaia nebo tak nejak to bylo :) jeste snad nekde jednu mam..

tady jsem si koupila v zasilkovem katalogu tricko s 3/4 rukavem na obrazku ho slecna mela normalne dlouhe jakoze tak skoro do pulky zadku.. ted mam veliksot 36, tricko sem objednala velikost 34/36 a prislo mi neco do ceho se vejdu dvakrat a je to skoro ke kolenum :D tak sem z toho udelala saty na doma protoze to meli v akci a stalo to min jak postovne zpatky :D.. do svetru taky muzu jeste nekoho pripnout k sobe ale kabat uz mam dobry! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
@evelínka79 píše:
Mám 70G :mrgreen:

Tak to tam bude nespíš 32F ;) Jestli máš někde poblíž MS, tak si tam skoč a zkoušej. Jestli jsi z Prahy, tak nejlepší je ten velký MS na Václaváku, tam je celé patro podprsenek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
21.11.13 00:21
@MUFICE píše:
Mají tam hodně nevycpaných podprsenek, ty vycpané fakt nepotřebuju :mrgreen: A některé mají i široká a vyztužená ramínka, což je super :pankac:

Hm, tak to zní dost dobře. Co nejdřív tam podniknu výpravu. Jen doufám, že se prodavačka z té mé vel. nesloží :lol: Ta v Timu měla málem infarkt. Koukala na mě jak kdybych po ní chtěla letenku na Mars :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
21.11.13 00:22
@MUFICE píše:
Tak to tam bude nespíš 32F ;) Jestli máš někde poblíž MS, tak si tam skoč a zkoušej. Jestli jsi z Prahy, tak nejlepší je ten velký MS na Václaváku, tam je celé patro podprsenek :pankac:

Ne, ne. Z Brna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.11.13 00:24

@Zuzee87 Ty větší hadry má Bonprix, tam si člověk musí objednávat o číslo méně, než má. Tady o tom byla snad i diskuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák