Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zkusím se ještě mrknout do toho Marks&Spencer, třeba tam něco najdu, jen se budu muset prokousat těmi jejich velikostmi.
A když ne, půjdu asi do Astratexu.
@evelínka79 no vidis ani litex jsem nenapsala dobre, sakrys!
aha ehm.. jinak segra je taky nekde kolem pulky abecedy a z toho astratexu si taky objednava! ![]()
@Zuzee87 píše:
@MUFICE tak ja si na poprvne objednala 2 velikosti protoze jsem se nemohla rozhodnout s tim ze sem pocitala ze budu jednu vracet.. jedna z nich mi byla ta jsem vedela na cem jsem a pak jsem aspon vedela co si mam priste objednatnavic za kazdou objednavku (davali) davaji nejake body tak se ti pak neco malo vrati a navic vecne to maji zdarma bez postovneho co ty bys zaplatila jim a to si vzdycky uctujou dvakrat tolik co stoji kdyz to posilas zpatky
at si kdekoliv objednas cokoliv na sebe podstupujes riziko ze ti to nebude
Tak velikost vím, ale každá podprsenka je ušitá jinak i má jiný tvar košíčků, tak to právě vždycky nesedne. V obchodě si jich vezmu tak 5 a sedí mi max 2 ![]()
Právě proto si podprsenky a kalhoty neobjednávám
Trička a kalhotky jo, to mi sedlo vždycky ![]()
@evelínka79 píše:
Zkusím se ještě mrknout do toho Marks&Spencer, třeba tam něco najdu, jen se budu muset prokousat těmi jejich velikostmi.
A když ne, půjdu asi do Astratexu.
Co máš za velikost, oni mají to anglické číslování. Já mám 34E, to je 75F ![]()
@Zuzee87 píše:
@evelínka79 jinak takhle velikansky podprsenky meli v nemecku v C&A kdyz jsem tam byla za segrou a ta z nich byla nadsena.. razem kupovala jednu z nejmensich velikostijen nevim jestli to tak je i v CR.. ja tak nejak samovolne zhubnela (aniz bych to potrebovala :/) takze ted koupim i tam kde driv na me nic nemeli…
Tady jsem je zatím neviděla, ale podívám se jestli nenastala nějaká změna za poslední rok a půl ![]()
Taky bych potřebovala samovolně zhubnout ![]()
@evelínka79 jinak ten Marks urcite zkus! a na to cislovani prijdes, od toho tam maji prodavacky ne? reknes jak mas normalne cislo a ony ti reknou jakou si mas vzit ![]()
@Zuzee87 píše:
@evelínka79 no vidis ani litex jsem nenapsala dobre, sakrys!aha ehm.. jinak segra je taky nekde kolem pulky abecedy a z toho astratexu si taky objednava!
To neva, mě to hned došlo ![]()
@MUFICE píše:
Co máš za velikost, oni mají to anglické číslování. Já mám 34E, to je 75F
Mám 70G ![]()
@evelínka79 píše:
No tak to bych asi zešílela radostíTo je super cena! Jen mám ještě dotaz, vzhledem k mé velikosti bych radši nevyztuženou podprdu, dá se tam taky sehnat?
Mají tam hodně nevycpaných podprsenek, ty vycpané fakt nepotřebuju
A některé mají i široká a vyztužená ramínka, což je super ![]()
@Zuzee87 píše:
@evelínka79 jinak ten Marks urcite zkus! a na to cislovani prijdes, od toho tam maji prodavacky ne? reknes jak mas normalne cislo a ony ti reknou jakou si mas vzit
No když jsem tam byla posledně (už snad před sto lety), tak na mě koukaly jak na mimozemšťana
Jako že to nevím ![]()
@MUFICE taky si proto zadny kalhoty nemuzu objednat
a z podprsenek mi z astratexu jediny dobre sedely podprsenky Gaia nebo tak nejak to bylo
jeste snad nekde jednu mam..
tady jsem si koupila v zasilkovem katalogu tricko s 3/4 rukavem na obrazku ho slecna mela normalne dlouhe jakoze tak skoro do pulky zadku.. ted mam veliksot 36, tricko sem objednala velikost 34/36 a prislo mi neco do ceho se vejdu dvakrat a je to skoro ke kolenum
tak sem z toho udelala saty na doma protoze to meli v akci a stalo to min jak postovne zpatky
.. do svetru taky muzu jeste nekoho pripnout k sobe ale kabat uz mam dobry! ![]()
@evelínka79 píše:
Mám 70G
Tak to tam bude nespíš 32F
Jestli máš někde poblíž MS, tak si tam skoč a zkoušej. Jestli jsi z Prahy, tak nejlepší je ten velký MS na Václaváku, tam je celé patro podprsenek ![]()
@MUFICE píše:
Mají tam hodně nevycpaných podprsenek, ty vycpané fakt nepotřebujuA některé mají i široká a vyztužená ramínka, což je super
Hm, tak to zní dost dobře. Co nejdřív tam podniknu výpravu. Jen doufám, že se prodavačka z té mé vel. nesloží
Ta v Timu měla málem infarkt. Koukala na mě jak kdybych po ní chtěla letenku na Mars ![]()
@MUFICE píše:
Tak to tam bude nespíš 32FJestli máš někde poblíž MS, tak si tam skoč a zkoušej. Jestli jsi z Prahy, tak nejlepší je ten velký MS na Václaváku, tam je celé patro podprsenek
Ne, ne. Z Brna ![]()
@Zuzee87 Ty větší hadry má Bonprix, tam si člověk musí objednávat o číslo méně, než má. Tady o tom byla snad i diskuze ![]()