Výměna zboží e-shop?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
26.11.13 10:08

Výměna zboží e-shop?

Prosím o radu. Na e-shopu jsem zakoupila lyžařské kalhoty, bohužel mi nepasuje barva, tak bych chtěla vyměnit v zákonné 14-ti denní lhůtě za jinou barevnou variantu, jenže prodejce mezitím tyto kalhoty zdražil o téměř 2 tis. Kč :roll: :? a teď nevím, zda pokud je budu chtít vyměnit, budu muset doplácet rozdíl nebo mám nárok na výměnu ve stejné hodnotě, v jaké jsem zboží pořídila :?:
Děkuji za radu. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12862
26.11.13 10:13

Nemáš nárok na výměnu ale na vrácení zboží. Rozhodně není jeho povinnost ti je vyměnit za jiné zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.11.13 10:16

MOžná máš nárok jen na vrácení, ale podle mě ti je radši vymění, každej kšeft je pro něj dobrej, tak se zkus zeptat, za to nic nedáš. POdle mě ti vstříc vyjdou, a vymění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.13 10:21

@Katrinka tam zavolej. Já objednala před týdnem kalhoty pro chlapa, doma jsem zjistila, že velikostně nesedí, tak jsem tam zavolala, jestli je možno vyměnit (byly v akci o 1000 kč levnější), a prodejce, že to není problém, ať je pošlu, že mi je vymění za jinou velikost, včera přišly a v pohodě. Žádný doplatek nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.11.13 10:28

Nárok máš na vrácení zboží, ne na výměnu. Ale jak tady píšou holky, třeba ti to vymění, ale jen z jejich dobré vůle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
26.11.13 10:37

Jak radí holky zavolej tam. Mám zatím jen jednu zkušenost s výměnou dětských bot a ta byla dobrá, i když je pravda, že ta firma výměnu inzeruje i na stránkách. Ale za zkoušku nic nedáš, přinejhorším je vrátíš a budeš hledat jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
26.11.13 10:39

Nemáš nárok na výměnu. Vrátíš je, on ti vrátí peníze a ty si znovu objednáš stejné a ve správné barvě. Pokud jsou dražší, tak smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
26.11.13 10:41

Tak nevymění. Zdražil tyto kalhoty ihne dpo mé objednávce, protože spletli cenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
26.11.13 10:42

@Katrinka tak to jsi měla štěstí :), je to tak barevně hrozný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
26.11.13 10:46

Brčálka, neodpovídá vybrazenému fotu ani zdaleka :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.13 11:32
@Katrinka píše:
Brčálka, neodpovídá vybrazenému fotu ani zdaleka :evil:

njn, ale tak máš je o 2 tis levnější :mrgreen: štěstí v neštěstí. Tak je pošli dál do světa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
26.11.13 11:55

Tak tomu se říká pech :-) To mě se nikdy nestane, naopak většinou něco koupím a za měsíc to stojí půlku :zed: Kamarád jednou takhle zarezervoval zájezd na Invii, taky se spletli a ubrali nulu (což mu dle ceny bylo jasný od začátku ani nikam jet nechtěl, ale zkusil to, co kdyby to vyšlo:)), takových chytráků bylo ale asi dost a samozřejmě řekli, že nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák