Je možná reklamace matrace?

4476
2.12.13 08:34

Je možná reklamace madrace?

Ahoj, koupila jsem novou matrace do manzelske postele a jsem ted hrozne zklamana. Jadro z tastickove pruziny je OK a podle nasich predstav, ALE okraje jsou strasne mekke a jakmile si lehnem na uplny konec madrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
2.12.13 08:40

Neměla si možnost to vyzkoušet na prodejně? myslím, že vám to nereklamují jenom proto, že nejste spokojení s tvrdostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
2.12.13 08:46

@micelinka Jenze problem neni s tvrdosti matrace, jadro je OK. Jedna se jenom o ten okraj. A o jeho slozeni se nepise nikde nic ani na jejich strankach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.12.13 08:52

Zkusit to můžete, může být špatný materiál, nevím, pokud jste zkoušeli madraci na prodejně a byla ok, tak to asi k reklamaci bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
2.12.13 09:09

Reklamaci urcite zkus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85358
2.12.13 09:15

Za zkousku nic nedas, pokud je kupovana nedavno, tak vam ji treba vymeni. Ale sla bych tam hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
2.12.13 09:25

No matrac je urcena do hmotnosti 120kg a tak mi je to prolamovani okraju fakt divne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
2.12.13 09:34

Zalezi na tom, odkud je. V hodne obchodech je docela dlouha doba na vraceni matraci - napr. Ikea 90 (120) dni a dormeo snad 30…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.1.16 15:09

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Přede dvěma měsíci jsme koupili v Asku matrace. Chtěli jsme co nejtvrdší, sendvičové, s vysokou nosností. Jedna splňovala dokonale naše parametry, nosnost měla uvedenou dokonce 130 kg. Kupovali jsme tam celou ložnici, takže jsme vybrali i vhodné rošty. Teď po dvou měsících jsem rozčarovaná, matrace se bleskurychle proležela. Začala jsem to pozorovat snad už po několika týdnech používání. Tuším, že je nějaká tolerance, ale tady jsou fakt úplný jámy :cert: Oproti okrajům je to opravdu markantní, materiál uprostřed jakoby změkl a propadl se. Myslíte, že bychom uspěli s reklamací, nemáte někdo obdobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák