Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@sophinka1 už tu normálně slintám.. program na páteční večer je jasný
kolik je ideálních těch druhů ovoce namíchat? předpokládám, že příchuť tomu dodá to, co tam dám ve větším množství, ale nepřebije to to ostatní?
nebo jaké jsou ideální kombinace? ![]()
@zizalkaaa píše:
taky bych to skusila ale desi me to kilo cukru…
cukr nakoupen, to není problém
zas nějaký konzervant tam být musí, že.. do zavařeniny se toho taky dávají mraky ![]()
@Sene píše:
Taky si ho peču sama…A jím ho i jen tak, když dostanu chuť na sladké…Nebo si ho dávám do bílého jogurtu:)Mňam:)
kurňa holky.. to mi nedělejte.. ještě budu slintat ![]()
@martina.se v létě dělám z těch malých, tam smíchávám třeba směs (borůvky, jahody, maliny nebo rybíz) a jablka půl na půl. Ale na zimu mám raději spíš třeba jen hruška a skořice (rum) nebo švestky, skořice (rum )
je to fakt o tom na co máš chuť někdo dělá i kiwi, to jsem nedělala. Jo a nedoporučuju pomeranč-citron to je ble
@sophinka1 ok. Uvidím, co se mi povede sehnat. Ta hruška, skořice, rum, zní velice dobře.. to sam švestka
díky Ti moc ![]()
@martina.se jo když už jsme u dobrot dělala jsem domácí baylies
mňam mňam
@sophinka1 kurňa, neštvi mi
Jo, to dělávala mamka.. dobrota.. sakraš.. musím zvážit ![]()
@martina.se
Musím se přidat k příznivcum domácích. My jsme dělali teď z jablek, jeden citron, pomeranč, kousek zázvoru a rozinky, skořice, hřebíček, badyán a ách
. Za zkoušku to fakt stojí.
@marmil další provokatér
děkuju
.. fakt to vyzkouším.. láká mi to čím dál víc ![]()
@marmil ten pomeranč vyloupáváš měsíčky? já dělala pomerančový a byl poměrně hořký
@sophinka1 Dávali jsme i s kurou. Nakrájeli na kostičky. Byl teda v biokvalitě, nevím, jestli to ale mělo význam v hořkosti. Ale my jsme dali teda jen jeden pomeranč a jeden citron na dvě kila jablek. Takže ta chuť tam není až tak výrazná. Ale cítit jde.
to můžeš přizpůsobit své chuti