Kde koupit pěkné obrázky a tipy na pověšení

24
13.1.26 21:05

Kde koupit pěkné obrázky a tipy na pověšení

Ahoj všem, zařizuji byt a mám celkem prázdné zdi…co tam máte vy? Mám ráda různé obrazy, obrázky, nemáte tip, kde koupit nějaké pěkné, nemusí to být žádné velké umění a také cenově dostupné, menší obrázek do cca 400kč, větší do 1000 cca, radši eshop než kamenná prodejna, děkuji moc za tipy.
Další dotaz, jak věšíte obrazy či jiné dekorace, četla jsem tipy na různé samolepící háčky nebo obostranné pásky, aby se nemuselo vrtat a přibíjet hřebíky, co se konkrétně osvědčlo vám, děkuji.
Pokud se někomu zdají mé dotazy hloupé, tak to prosím nečtěte, nekomentujte…každý má jiné starosti, jiné trápení. Já mám plno jiných, závažných problémů, ale mimo jiné si chci zútulnit byt a tak nějak si nevím rady. Děkuji za pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.1.26 21:10

Na zdi máme obrazy, co jsem dostala od rodičů, pak obrazy z dovolených. Nechtěla bych obrazy z eshopu, ke kterým nebudu mít žádnou citovou vazbu a které v ČR budou mít další desítky lidí. A pak máme na zdech hodně fotek rodiny. A přidělené je máme klasickými háčky do panelu.

• Citovat
  • Upravit
7221
13.1.26 22:13

Kupovali jsme do jídelny ve Scontu. Před rokem jsem tečkovala velký obraz udělaný z fotky. Pak fotky a nad gaučem obraz taky ze Sconto.
Jako nejlevnější blbiny se dají pořídit na temu i s nalepovacimi háčky, takže se nikam nemusí nic zatloukat.
Taky jsme měli chvíli nálepky na zeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
13.1.26 22:30

Koukni na Favi, to je vyhledávač nábytku a dekorací. Zadáš si tam i podle motivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.1.26 22:37

My jsme sháněli obrazy po starožitnictvích. Chvíli to trvalo, ale řekla bych, že jsme za dobré peníze sehnali pěkné kusy. A musí být člověk na „klasiku“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
13.1.26 23:25
@Anonymní píše: Více

Proč anonym? 8o
S kupovaným obrazem může člověk souznít víc než s fotkou z dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.26 00:42
@Janli píše: Více

Tak ty obrazy z dovolené nejsou fotky. A anonym se může používat a nebudu psát veřejně, co mám doma na zdi.

• Citovat
  • Upravit
3550
14.1.26 12:31

My mame na stenach vela roznorodych ‚dekoracii‘
1. Klasiku od relativne neznamych maliarov, ale ked u nas boli zberatelia tak o niektore prejavili zaujem, tak snad to nebudu tak bezcenne obrazy

2. Puzzle

3. Fotky rodinne - take skor pamatne kde sme boli, rodina atd..

4. Fotky nami vyfotene - nami vyfotene fotky ktore sa nam pacili

Na uchytenie pouzivame 10ky hmozdinky (to si asi nechcela pocut) :-) a puzzle je lepene na dreve, kedze nemas kvalitne drevo dostupne tak sa po case kruti, takze niektore aj 4× 10ky hmozdinky… tie veci bez vrtania nam vzdy doteraz odpadli, tak neviem, mozno ostatnym drzia lepsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.1.26 13:47

Mně se líbí plakáty na Desenio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
14.1.26 14:18

První obraz jsem koupila v prodejně nábytku. Nekoupila jsem ho hned, ale byla jsem se na něj xkrat podívat, jestli se mi opravdu tak líbí. Máme ho už strašně let a pořád se mi líbí. Pak se mi zalíbil strašně jeden obraz na eshopu Sconta nebo Xxxlutz (teď si nejsem jistá, kde to je). Měsíce mi pak skákal jako reklama a pořád se mi líbí. Ale nevím, jak vypadá ve skutečnosti, tak jsem váhala a zatím nekoupila. A nemám ho kam dát. Zalíbily se mi strašně dva obrazy v Bauhausu. Opět jsme tam byli několikrát s nějakým časovým odstupem. Ještě ho tam pak měli a já se jednoho dne rozhodla si ho koupit. Pořád mi připadá krásný. Letos mi ho chválila i návštěva. Zrovna konkrétně tato návštěva by to zkritizovala hned, kdyby se jí to nelíbilo. Vždycky jsem se do těch obrazu zakoukala. A je mi jedno, že to má i někdo jiný. Nikdo z mého okolí určitě ne. A je mi jedno, že by se to někomu nelíbilo nebo že to není pro něj umeni. Hlavní je, že mně se to líbí, hodí se to do našeho stylu, barevne mi to ladi. Pak máme ještě fotoplatna (fotky děti a někdy celá rodina). Vse ale máme privrtane na zdi. S ničím jiným nemám zkusenosti. Taky je občas problém se doma dohodnout, kde to bude. Rodiče jednou dostaly obraz. Pokaždé, když ho vidím, tak si říkám, že dárci neměli vkus. Nakonec mu našli horší místo a visí tam pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.1.26 20:51

Nějaké obrazy a fotky mám na svém eshopu:

https://www.etsy.com/…lverPixelLab

Zatím to rozjíždím, takže ten výběr není až tak velký, ale snažím se. Dostaneš fotku ready-to-print, necháš si ji vytisknout v nejbližším copycentru na velikost, jakou chceš a rám koupíš třeba v Actionu. A je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.1.26 23:39

Velký výběr za dobré ceny má Galerie Kočka v Brně, mají i e-shop.
K pověšení používám háčky Twenty, jsou vhodné do panelů, betonu i cihel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný