Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, neporadíte mi, kde bych v Brně koupila nějaké pěkné těhu oblečení? Byla jsem na nám. Svobody, ve Špalíčku, ve Vaňkovce a ty ceny mi připadaly přemrštěné. Kdyby to bylo aspoň něco pěkného, ale i manžel uznal, že je to kolikrát jako pytlovina, trička z umělotiny… Určitě se dá sehnat i něco v rozumných cenách a materiálech. Pokud máte některá něco na prodej, sháním velikost XS, na výšku 170 cm.
Celkem dobre tehu veci maji v C&A - urcite ho v Brne mate, ne?
L.
Ahojky, já jsem také kupovala vše v CA a také hodně na netu, tam se dají sehnat krásné věci za fajn peníze, zkus mimibazar.cz. Pa Šárka
Zkus se podívat na www.mimibazar.cz Tam je plno pěkných těhu věcí a levných, nových i obnošených ![]()
Já si koupila vše nové a je pravda, že jsem toho ani moc nevyužila, protože jsem stejně střídala jen dvoje kalhoty, takže teď se mi to tu bude doma válet, než otěhotní sestra nebo než to prodám ![]()
Ahoj, v C&A jsem zrovna dnes byla, doporučila mi to kamarádka, ale nic mě tam nenadchlo - černé halenky, trička „starorůžové“ barvy s bílým límečkem, rifle jen ve velkých velikostech a v ceně kolem 1300,–… Možná to měli zrovna dost probrané…
uprimne-nakoupila jsem neco u vietnamcu-kalhoty do gumy,tilka…a za ty penize…super-protoze kupovat veci za ty silene penize na par mesicu…a navic fakt polovina z nich je hruza..i kdyz vim,ze holky od nas si taky chvali C a A-jenze to my tady nemame a pres net si to netroufnu kupovat-vadi mi,ze si to nemuzu vyzkouset ![]()
Nejlepší obchod a asi i nejlevnější je podle mě v galerii na Orlí.Je to hned dole v galerii po levé straně.Prodavačka moc milá,příjemná,nic nenutí,nechá tě cokoliv vyzkoušet…prostě super.
ještě něco je v Josefince na Josefské, číslo nevím - zelený dům asi uprostřed ulice a je to v 2.patře
Klaris
ty ceny jsou asi všude stejné, mám pocit, že se z těhotenství stal výhodný obchod:) Já jsem to řešila tak, že jsem si v obchodech s těhotenskou módou koupila jen kalhoty a trička jsem nakupovala v H and M ( velikost L) - některá jsou dost dlouhá, a později jsem si koupila v NewYorkeru na náměstí Svobody ( nevím jestli jsem to dobře napsala) přestřižené halenky na ramínka za cca 300 Kč, které jsem nosila celé léto.Pokud bys chtěla mám na prodej rifle zn. Mutti ( jsou v inzerátech na mimibazaru) za 1000 Kč. Můžu poslat emailem fotky, jsou to rifle s tou všitou elastickou v:,–(kou, ty se mi zdály perfektní tak do 7 měsíce, potom jsem si koupila Tveret rifle s knoflíkama - na větší břicho, teď když pořád prší tak je docela nosím, jinak přes ty vedra leželi ve skříni, byly by volné koncem srpna - jsou podle mě super na podzim, zimu - pokud budeš chtít pošlu taky fotky. Napiš mi SZ