Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
taková ta koule uvnitř s postavičkou třeba vodou a třpytkami nebo vločkami
najed si na gogle..hodilo mi tam sposty odkazů…a jaká krásná sněžítka!!!!! ![]()
jesenko já si na google najela ale nic hezkého mi to nehází, co jsi tam zadala?
tojsem zadala, ale nic ového mi to nenašlo. Já tyhle už mám ![]()
jakokrásný jsem našla pod anglickým názvem, jenže v americe no a tam to chce samo platbu předem což neudělám. Udělala jsem jednou a věc neviděla.
A co tohle? http://www.ebay.com/…es-/1/i.html?…
Sice je to taky s platbou předem, ale jištěnou přes PayPal (když zboží do 45 dní nedorazí, oznámíš to a dostaneš peníze zpátky)
Je elke děkuju, ebay mě nenapadl, to je fakt. A ty ceny, to je něco teda ![]()
Možná jich bude víc i v dalších kategoriích - já to vyfiltrovala na jednu, aby tam neskákalo tolik odkazů na pohlednice a scrapbook doplňky. Každopádně mají o dost širší výběr, než tady
S objednáváním z ebay mám hodně dobrou zkušenost - velmi výjimečně se stane, že se něco ztratí v poště a když už, není problém s vrácením peněz (a většinou to člověku přijde týden poté, takže je zas posílá zpátky) ![]()
Ahoj všem, já jsem vášnivý sběratel sněžítek, ale těch turistyckých. Mám doma třeba Z Parise, monaca, Reims a pod. Není tu někdo, kdo hodně cestuje a mohl mi někde sněžítko koupit?
Holky, nevíte někdo o nějakém obchodě s pěknými sněžítky nebo neprodáváte někdo?Nutně potřebuju sehnat nějaké. Děkuji