Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, potřebuju poradit, ať na netu hledám jak hledám, nemůžu nikde sehnat top, který by odpovídal následujícím požadavkům (asi hledám špatně)
@Black Tears tam jsem byla jako první
bohužel bez úspěchu, s prckem se teď nic moc nikam nedostanu, tak bych preferovala net
ještě jsem zapomněla dodat, že by mě být volný, aby mi zakryl poporodní břicho ![]()
@iveta299 Já se omlouvám za OT, ale musím to sem napsat, já místo top četla mop a tak jsem si příspěvek četla docela nevěřícně, než mi to došlo ![]()
@Amys tak mop by taky nebyl špatnej, třeba by to zamaskaskovalo tu potěhotenskou pneumatiku ![]()
@Amys píše:
"@iveta299:-)":https://www.emimino.cz/…il/iveta299/ Já se omlouvám za OT, ale musím to sem napsat, já místo top četla mop a tak jsem si příspěvek četla docela nevěřícně, než mi to došlo
Mop na raminka nebo zavazani za krk:-)
![]()
@Amys v klidu. Také jsem četla mop a až když jsem četla „na ramínka“, tak jsem zpětně kontrolovala, co že to vlastně zakladatelka chce ![]()
HOLKYYYYY, uklizeno více či méně mám, teď potřebuju něco na sebe ![]()
@iveta299 žiju v cizině a tak už prohlížím stránky, jestli někdo má a posílá do ČR ![]()
@Tarinka ani ne, tohle je taková spíš společenská záležitost a navíc je to moc elastické, to zdobení je na mě moc nudné - mám ráda takový ten cinkrdlátkový styl
V tescu mají přesně tohle, ale jsou to šaty! A od zítra je uplne na vše oblečení 30% sleva
![]()
@Nikolllet u nás Tesco není a s prckem se teˇnikam dál asi nevydám, navíc potřebuju spíš to tílko, šaty bych neunosila