Kde kupujete maso?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22918
3.3.19 19:30

Ja zase moc neverim masnam a reznikum..babicka tam pracovala,tak vim co delaj,ale asi mozna i jinde..rozhodne v masne je nejhorsi kupovat maso v pondeli-zbytky z patku a vikendu..A mlete si nejradši umlit sam z masa,ktere vidim..
No ale nakupuji maso v kauflandu nebo albertu,taky asi zadna hitparáda, bohuzel na maso v Praze znameho nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11818
4.3.19 05:33

@lucynka25 To máš pravdu. Na maso k řezníkovi chodila většinou v půlce týdne a do jednoho řeznictví minimálně, jelikož pokaždé to maso po příchodu domů už bylo cítit.
Jinak mleté si nechávám namlet na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.3.19 10:37

@lucynka25 není řezník jako řezník. O těchto praktikách se ví. Já těm svým dvěma řezníkům věřím. Za x let jsme neměli jediný problém. A mleté maso si melu doma podle potřeby, jak moc tučné chci, mix vepřové hovězí apod. Vím co tam dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
4.3.19 10:43

@Murka tak jasně, to je všude..někdo poctivý je, někdo ne, ale jak to poznáš .. :nevim: já měla kliku, když babička ještě pracovala a dávala mi to nejlepší, teď už nepracuje, tak se musím spoléhat na sebe a doufat, že nekupuji nějaký sajrajt z Polska :zed: čtu, ptám se..ale stejnak se bojím, že i když je tam nálepka Belgie, tak to je třeba z Polska.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.19 20:24

Tak se podívejme (link) na české potraviny kontrolované státní zemědelskou inspekcí:

www.potravinynapranyri.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
5.3.19 21:46
@maminka_janka píše:
Tak se podívejme (link) na české potraviny kontrolované státní zemědelskou inspekcí:www.potravinynapranyri.cz

Kouknu na to, diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák