Kde kupujete pánské boty?

7421
9.9.12 15:47

Kde kupujete pánské boty?

Ahojky.
Holky, poradťe mi, kde si vaše drahé polovičky kupují boty do práce?
Jedná se mi o boty do práce (tedy bude v nich min 10 hodin), k obleku, resp. ke klasickým kalhotám.
Manžel nastupuje na místo, kde má zapomenout na sportovní obuv a rifle a marně shání nějaké kloudné boty. Jeho nevýhoda je, že má klasickou českou nohu, tedy širokou. Dneska se byl podívat v Humanicu, u Bati a u Deichmana, ale vrátil se s tím, že tam maj boty jak pro Popelku, že na jeho širokou pětačtyřicítku nic koudného nesehnal.
Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TessAg
9.9.12 15:50

V Humanicu jsme sehnali - zn. Buggati (extrawide) a ještě jednu značku co dělá na široké nohy jsme tam sehnali. Chce to ale jít do velkého Humanicu, kde je velký výběr.

• Citovat
  • Upravit
2383
9.9.12 15:52

Ahoj, možná bych se vyhla takovým velkým prodejců a zašla do nějáke klasické české obuvu, takové ty malé, jak jsme tam jako děti kupovali bačkůrky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
9.9.12 15:54
@nicolle24 píše:
Ahoj, možná bych se vyhla takovým velkým prodejců a zašla do nějáke klasické české obuvu, takové ty malé, jak jsme tam jako děti kupovali bačkůrky :mrgreen:

No jo, ale kde ho v Praze brát a nekrást, navíc takový, aby měl otevřeno i v sobotu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
9.9.12 15:59

Sice zatím nemam zkušenost a velkou chválu jsem slyšel na ECCO, velice pohodlné a hodne psali právě s širokou nohou, že jim sedly jenom tyto

• Citovat
  • Upravit
2383
9.9.12 16:02
@Bohemund píše:
Sice zatím nemam zkušenost a velkou chválu jsem slyšel na ECCO, velice pohodlné a hodne psali právě s širokou nohou, že jim sedly jenom tyto

Tak s tím zkušenost nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.9.12 16:09

ECCO, Salamander..

• Citovat
  • Upravit
22315
9.9.12 17:10

Manzel kupuje Fluchos u Bati- jsou mekoucke, pohodlne cena cca 2500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
9.9.12 17:19

Manžel má velikost 50,takže. nadměrkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.9.12 17:20

Manzel si predlonil koupil uplne senzacni boty clarks, mekkoucky, kozeny. Bohuzel uz maji to lepsi za sebou (nosi je fakt furt) a marne shanime jim podobne (i u stejne znacky).

Ecco je taky dobra znacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
9.9.12 20:07

Holky díky moc, předám to dál. ;) Snad si někde vybere. ;) Určitě to dobře znáte. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.7.16 13:39

Nejlepsi boty jsem nasla tady

Když jsem hledala boty pro toho svýho, narazila jsem na bolf.cz - mají tam originální a kvalitní boty, které jsem jinde nenašla.. http://www.bolf.cz/…buv-840.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák