Kde kupujete pěkné dívčí šaty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14677
23.6.22 14:41
@Semtex píše:
A co zkusit už nejmenší dámské xxs třeba v newyorkeru nebo gatu? :think: Ale možná to bude ještě hraniční u těchto velikosti :think:
@Jeremi píše:
To bývá většinou problém v ramenou, průramcích a přes prsa.:-(

Hmmm tyjo to zas takovy přehled nemám, jen mě kolikrat, když jsem ty některé věci videla, jak jsou mrnave, napadlo, kdo to vlastně muže nosit tyto velikosti :lol: ale určitě mají třeba spoustu pružných upletovych šatů, a ty bývají fakt ultratenke :lol: ještě mě napadá Terranova, ti měli vždy hodně úzké věci, ale existuje ještě vůbec ten obchod? Koneckoncu já si objednala leginy v Espritu, nenosene mají tloušťku asi jak na moje batole, ze jsem se až lekla, je to velikost xs/s, a stejně se do toho narvu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4952
23.6.22 14:49
@Semtex píše:
Hmmm tyjo to zas takovy přehled nemám, jen mě kolikrat, když jsem ty některé věci videla, jak jsou mrnave, napadlo, kdo to vlastně muže nosit tyto velikosti :lol: ale určitě mají třeba spoustu pružných upletovych šatů, a ty bývají fakt ultratenke :lol: ještě mě napadá Terranova, ti měli vždy hodně úzké věci, ale existuje ještě vůbec ten obchod? Koneckoncu já si objednala leginy v Espritu, nenosene mají tloušťku asi jak na moje batole, ze jsem se až lekla, je to velikost xs/s, a stejně se do toho narvu :P

Já tam právě tu zkušenost mám. :mrgreen: U dámských velikostí se počítá zpravidla s trochu silnějšíma rukama a tím, že vepředu má nějaká (byť malá) prsa. Holčičkám 140-146 to nesedí, v průramcích odstává, výstřih jim kvůli absenci prsou zasahuje níž, než by chtěly apod. Samozřejmě záleží na typu a střihu šatů, ale prostě to není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
23.6.22 14:53

@Jeremi jasne, no, na ty paže jsem zapomněla, tam rozdíl bývá podstatný :think: no je to prekerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
23.6.22 15:05
@Jeremi píše:
Mně to přijde jako velký prblém už řadu let. H&M, Lindex, Marks&Spencer někdy i C&A mají spoustu hezkých šatiček ve velikosti zhruba do 134. A pak je velká černá díra, kdy se jen s bídou dá narazit na něco, co bude pěkné a nebude to umělotina. :,( Next má pár pěkných kousků, ale jen k objednání, v obchodech jsem nic z toho neviděla.

To je pravda. Do te 134 se daly poridit pekne saty temer kdekoliv. Co mi dcerka z tehle velikosti vyrostla, tak taky nemuzeme nic najit. Ani ostatni veci - vsude milion croptopu a zkracenych mikin :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4952
23.6.22 15:39
@Moise píše:
To je pravda. Do te 134 se daly poridit pekne saty temer kdekoliv. Co mi dcerka z tehle velikosti vyrostla, tak taky nemuzeme nic najit. Ani ostatni veci - vsude milion croptopu a zkracenych mikin :cert:

Přesně. Nejde jen o šatičky. Do velikosti 134 byly pěkný bavlněný věci všude. Pak bác! a jak to je kategorie hlavně pro teenage, tak umělotiny a střihy a vzory, aby to bylo sexy. Jenže vel. 140 mají holky tak devítileté, desetileté max, a ty prostě nechtějí být sexy. Vlastně se mi ulevilo, když dcera dorostla do toho, že ty crop-topy chce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
23.6.22 20:40
@Anonymní píše:
Ahoj, kde kupujete oblečení pro holky? Potřebuji konkrétně dívčí letní šaty, vel.140, 146. Nejlépe květované, bez srdci a postaviček nebo jednobarevné?
H@m, Bonprix, Sinsay, Reserved, Takko, Pepco mám již shlédnute a nic moc se mi nelíbilo.

Já v Kiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.6.22 20:43
@Jeremi píše:
Přesně. Nejde jen o šatičky. Do velikosti 134 byly pěkný bavlněný věci všude. Pak bác! a jak to je kategorie hlavně pro teenage, tak umělotiny a střihy a vzory, aby to bylo sexy. Jenže vel. 140 mají holky tak devítileté, desetileté max, a ty prostě nechtějí být sexy. Vlastně se mi ulevilo, když dcera dorostla do toho, že ty crop-topy chce. :mrgreen:

Hm… Doufám, než malá doroste velikosti 140 trh se trochu rozšíří 8o 8o naštěstí má zatím 104 a příští rok nás čeká 110. Takže na dostatek pěkného oblečení si nemůžu stezovat

• Citovat
  • Upravit
56312
23.6.22 20:52
@Jeremi píše:
Přesně. Nejde jen o šatičky. Do velikosti 134 byly pěkný bavlněný věci všude. Pak bác! a jak to je kategorie hlavně pro teenage, tak umělotiny a střihy a vzory, aby to bylo sexy. Jenže vel. 140 mají holky tak devítileté, desetileté max, a ty prostě nechtějí být sexy. Vlastně se mi ulevilo, když dcera dorostla do toho, že ty crop-topy chce. :mrgreen:

Já jsem té mojí devítileté kupovala v decathlonu plavky a až doma jsem přišla na to, že má vycpávky v horním díle 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
23.6.22 21:00
@ludmilaadamkova píše:
Hm… Doufám, než malá doroste velikosti 140 trh se trochu rozšíří 8o 8o naštěstí má zatím 104 a příští rok nás čeká 110. Takže na dostatek pěkného oblečení si nemůžu stezovat

Moje dcera má teď, na konci první třídy, 112cm a 18,5kg, taky nemáme zatím problém sehnat, nedávno říkala, že už jí ty tříčtvrteční legíny trochu tlačí v pase, no podle cedulky jsem zjistila, že neměly být tříčtvrteční a jsou vel. 86/92 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
23.6.22 21:00

Sam 73 - https://www.sam73.cz/…419sm-ruzova
Jedno léto při šetrnějším praní vydrží bez problémů. Kupuji tam šaty sobě i dceři. Dcera aktuálně měří lehce přes 140 cm a to nemá ještě ani devět let.

• Citovat
  • Upravit
2008
17.6.25 12:53

brumla.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat