Kde kupujete pěkné dívčí šaty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Semtex píše:
A co zkusit už nejmenší dámské xxs třeba v newyorkeru nebo gatu?Ale možná to bude ještě hraniční u těchto velikosti
@Jeremi píše:
To bývá většinou problém v ramenou, průramcích a přes prsa.:-(
Hmmm tyjo to zas takovy přehled nemám, jen mě kolikrat, když jsem ty některé věci videla, jak jsou mrnave, napadlo, kdo to vlastně muže nosit tyto velikosti
ale určitě mají třeba spoustu pružných upletovych šatů, a ty bývají fakt ultratenke
ještě mě napadá Terranova, ti měli vždy hodně úzké věci, ale existuje ještě vůbec ten obchod? Koneckoncu já si objednala leginy v Espritu, nenosene mají tloušťku asi jak na moje batole, ze jsem se až lekla, je to velikost xs/s, a stejně se do toho narvu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Hmmm tyjo to zas takovy přehled nemám, jen mě kolikrat, když jsem ty některé věci videla, jak jsou mrnave, napadlo, kdo to vlastně muže nosit tyto velikostiale určitě mají třeba spoustu pružných upletovych šatů, a ty bývají fakt ultratenke
ještě mě napadá Terranova, ti měli vždy hodně úzké věci, ale existuje ještě vůbec ten obchod? Koneckoncu já si objednala leginy v Espritu, nenosene mají tloušťku asi jak na moje batole, ze jsem se až lekla, je to velikost xs/s, a stejně se do toho narvu
Já tam právě tu zkušenost mám.
U dámských velikostí se počítá zpravidla s trochu silnějšíma rukama a tím, že vepředu má nějaká (byť malá) prsa. Holčičkám 140-146 to nesedí, v průramcích odstává, výstřih jim kvůli absenci prsou zasahuje níž, než by chtěly apod. Samozřejmě záleží na typu a střihu šatů, ale prostě to není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeremi jasne, no, na ty paže jsem zapomněla, tam rozdíl bývá podstatný
no je to prekerka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeremi píše:
Mně to přijde jako velký prblém už řadu let. H&M, Lindex, Marks&Spencer někdy i C&A mají spoustu hezkých šatiček ve velikosti zhruba do 134. A pak je velká černá díra, kdy se jen s bídou dá narazit na něco, co bude pěkné a nebude to umělotina.Next má pár pěkných kousků, ale jen k objednání, v obchodech jsem nic z toho neviděla.
To je pravda. Do te 134 se daly poridit pekne saty temer kdekoliv. Co mi dcerka z tehle velikosti vyrostla, tak taky nemuzeme nic najit. Ani ostatni veci - vsude milion croptopu a zkracenych mikin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
To je pravda. Do te 134 se daly poridit pekne saty temer kdekoliv. Co mi dcerka z tehle velikosti vyrostla, tak taky nemuzeme nic najit. Ani ostatni veci - vsude milion croptopu a zkracenych mikin
Přesně. Nejde jen o šatičky. Do velikosti 134 byly pěkný bavlněný věci všude. Pak bác! a jak to je kategorie hlavně pro teenage, tak umělotiny a střihy a vzory, aby to bylo sexy. Jenže vel. 140 mají holky tak devítileté, desetileté max, a ty prostě nechtějí být sexy. Vlastně se mi ulevilo, když dcera dorostla do toho, že ty crop-topy chce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, kde kupujete oblečení pro holky? Potřebuji konkrétně dívčí letní šaty, vel.140, 146. Nejlépe květované, bez srdci a postaviček nebo jednobarevné?
H@m, Bonprix, Sinsay, Reserved, Takko, Pepco mám již shlédnute a nic moc se mi nelíbilo.
Já v Kiku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeremi píše:
Přesně. Nejde jen o šatičky. Do velikosti 134 byly pěkný bavlněný věci všude. Pak bác! a jak to je kategorie hlavně pro teenage, tak umělotiny a střihy a vzory, aby to bylo sexy. Jenže vel. 140 mají holky tak devítileté, desetileté max, a ty prostě nechtějí být sexy. Vlastně se mi ulevilo, když dcera dorostla do toho, že ty crop-topy chce.
Hm… Doufám, než malá doroste velikosti 140 trh se trochu rozšíří
naštěstí má zatím 104 a příští rok nás čeká 110. Takže na dostatek pěkného oblečení si nemůžu stezovat
- Citovat
- Upravit
@Jeremi píše:
Přesně. Nejde jen o šatičky. Do velikosti 134 byly pěkný bavlněný věci všude. Pak bác! a jak to je kategorie hlavně pro teenage, tak umělotiny a střihy a vzory, aby to bylo sexy. Jenže vel. 140 mají holky tak devítileté, desetileté max, a ty prostě nechtějí být sexy. Vlastně se mi ulevilo, když dcera dorostla do toho, že ty crop-topy chce.
Já jsem té mojí devítileté kupovala v decathlonu plavky a až doma jsem přišla na to, že má vycpávky v horním díle
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše:
Hm… Doufám, než malá doroste velikosti 140 trh se trochu rozšíří![]()
naštěstí má zatím 104 a příští rok nás čeká 110. Takže na dostatek pěkného oblečení si nemůžu stezovat
Moje dcera má teď, na konci první třídy, 112cm a 18,5kg, taky nemáme zatím problém sehnat, nedávno říkala, že už jí ty tříčtvrteční legíny trochu tlačí v pase, no podle cedulky jsem zjistila, že neměly být tříčtvrteční a jsou vel. 86/92 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sam 73 - https://www.sam73.cz/…419sm-ruzova
Jedno léto při šetrnějším praní vydrží bez problémů. Kupuji tam šaty sobě i dceři. Dcera aktuálně měří lehce přes 140 cm a to nemá ještě ani devět let.
- Citovat
- Upravit