Kde kupujete podprsenky?

1474
23.4.14 14:34

Kde kupujete podprsenky?

Ahoj, kde nakupujete podprsenky, a spíš v kamennem obchodě, nebo i přes internet? Sedí pak velikost? A jaké značky máte oblíbené? Koukám, že v šatníku nic moc a kupovala jsem většinou v tesca FF ale po pár dnech mi úplně přestaly držet prsa a vytahly se nebo jak to říct, ještě jsem nenarazila na podprsenku, která by mi opravdu seděla a tak to chci napravit. Jinak měla bych mit velikost C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
23.4.14 14:37

Co se týče kamenných obchodů, tak jsem hodně kupovala v New Yorkeru, Tezenisu…a na internetu přes astratex.cz a velikost vždy seděla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.4.14 14:42
@valkil píše:
V Tezenisu? To se docela divím, tam větší jak C neseženeš, a to ještě s obvodem jak pro obryni.. Nedejbože 70DD :)

no já kupuju Béčko a pokud se teď pustím do hubnutí, tak asi bude stačit i Áčko :,( :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.4.14 14:42

Zatím jsem kupovala vždy v kamenném obchodě. Buď ten New Yorker nebo v C&A, tam jsem sehnala vždy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.4.14 14:43

Tezenis a vůbec jakékoli kamenné obchody, kde prodávají jen spodní prádlo (i noční košile teda apod.) a bohužel u podprsenek se mi vždy osvědčilo, že vyšší cena = vyšší kvalita. Kupuji za 1 500 minimálně (spíš to bývají akce) a drží naprosto perfektně. To co koupíš v FF a podobných brzy ztrácí tvar, obzvlášt, když máš větší prsa. Máma má velká prsa, zkoušela kde co, ale ty levné mohla po chvíli hodit oknem, ale dražší jí drží hodně dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.4.14 14:45
@Verca1989 píše:
Co se týče kamenných obchodů, tak jsem hodně kupovala v New Yorkeru, Tezenisu…a na internetu přes astratex.cz a velikost vždy seděla :kytka:

V New Yorkeru kupuji ve výprodejích, nevydrží mi to nikdy normální nošení, ale na večer jsou dobré :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.4.14 14:47
@radkka píše:
V New Yorkeru kupuji ve výprodejích, nevydrží mi to nikdy normální nošení, ale na večer jsou dobré :pankac: :mrgreen:

mě teda docela vydrží, mám jich ale několik a střídám, tak asi proto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
23.4.14 14:49

Já objednávám v Tchibu push-upky s kosticemi. Opravdu vydrží a jsou cenově přijatelné. S velikostí jsem nikdy neměla problém - vždy seděla. Jedině byl problém, že moje velikost už byla vyprodaná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.4.14 14:49

@Verca1989 A on někdo nosí jen jednu? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.4.14 14:52
@Mama11 píše:
Já objednávám v Tchibu push-upky s kosticemi. Opravdu vydrží a jsou cenově přijatelné. S velikostí jsem nikdy neměla problém - vždy seděla. Jedině byl problém, že moje velikost už byla vyprodaná :cert:

O tchibu jsem taky přemýšlela, ale vůbec nevím, jak mají kvalitní oblečení, nejmenší velikost 36 mě opravdu točí :zed: Tak tu podprsenku zkusím, když říkáš, že dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
23.4.14 14:53

S mojí velikostí jsem vždycky měla problém koupit podprsenku. New Yorker je plný podprsenek pro nulky, ze kterých vám vykouzlí čtyřky, to je děs :roll: :D Našla jsem perfektní sedící podprsenky v Marks and Spencer. Jedna stojí 700,–, pro někoho málo, pro někoho moc, ale není to nic hrozného. Prsa pěkně obemkne celá, nikde nic nepřetíká, když se předkloním, nebo zvednu ruce nad hlavu, pořád pěkně sedí. Nevytahaly se ;)

• Citovat
  • Upravit
5420
23.4.14 14:54

Hm, Bonprix, jednou Tako, Triumf a poslední kousek Lidl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
23.4.14 14:55

Objednávám na esprit.eu, podprsenky jsou výborné, cena příznivá a téměř vždy mají spoustu kousků ve výprodeji za cenu kolem 10-15€ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
23.4.14 14:55

Triumph. Nebo nějaký kamenný obchod specializovaný na spodní prádlo. V normálním obchode si se svými E, teď H :roll: moc nevyberu. Na internetový obchod nemam koule. Bojim se že by mi to nesedělo. Raději vyzkouším. Ale kamarádka nakupuje jen na astratex a je velmi spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.4.14 14:56
@radkka píše:
@Verca1989 A on někdo nosí jen jednu? 8o 8o

no, kamarádka třeba koupí vždy jen 2 popdrsenky, většinou bílou a tmavou a nosí je dokud je nezničí, až pak kupuje další :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák