Kde kupujete punčocháčky na zimu?
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@stazinka09 píše:
Bellinda má i dětský? ty si kupuju pro sebe a jsou fajn, na dětský jsem nenarazila![]()
Od pátku mají v akci punčocháčky od Bellindy v Penny Marketu, za 39,90 suprová cena a punčocháče jsou kvalitní, já jsem s nimi taky spokojená. ![]()
Jen teda nevím, jestli se budou dát sehnat ještě teď, u nás samozřejmě bylo vyprodáno hned v pátek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z Lidlu jsou punčošky fakn, ale nesmí se nosit moc dlouho
,jsou pak vytahaný v pase a kluci je nosili jako bokovky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kik, Lidl, ideální byl Gigantextil - tam jsem koupila perfektní pohodlné punčocháčky, za polovinu ceny co ty samé na netu. Bohužel je málokde. Použité bych nekoupila už proto, že jsou po prvním vyprání žmolkovité, nedokážu si představit pěkné použité..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me Tchibo nebo Trepon Trebic (tam objednavam primo od vyrobce) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky, já jsem jela ze zásob, co jsme měla nakoupené dopředu a co jsme měli poděděné, ale už se nám buď prodřeli nebo jsou malé..v DMku jsem taky nikdy nekoukala a v hyp nebo v kauflu už většinou ten první den mají všechn o vybrané..Zkusím juknout ještě na tchibo a na ten trepon..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jituska-daemon Já kupuju termo punčocháče od wolfa a kvalita se mi zdá dobrá
Jsou silnější a fakt hřejivé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem jednoznačně pro next.
Ale musím říct, že pro ty, kdo jsou z Prahy tak ve fashion areně ve štěrboholech mají v calzedonii dětské punčocháčky za 6,–.
A kvalita super, vydrželi nám jako ty nextové, akorát je mají jen jednobarevné, ale za 6,– to už bych chtěla moc.
A naopak mě hodně zklamaly punčocháče z lindexu, i z hmka mi strašně rychle zežmolkovatěly… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako dítě jsem punčocháčky upřímně nenáviděla a zůstalo mi to dodnes - takže místo punčocháčků používáme leginy a ponožky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, dnes mi pani v krame rikala, ze na co klukovi puncochace, ze mu mam koupit leginy
davate to nektera? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reninka9 píše:
Holky, dnes mi pani v krame rikala, ze na co klukovi puncochace, ze mu mam koupit leginy![]()
davate to nektera?
ja mám holku, ale dávám a kluci ve školce to hodně nosí. Vypadaj dobře fešáci
a učitelky si to hodně pochvalujou, že je to praktický, že si je děti uměj líp a rychleji obleknout sami než punčocháčky…
- Citovat
- Upravit
Tak holky, v týdnu jsem zaběhla do kiku a tammají fakt výběr a za super cenu 75 Kč, takže jsem nějáké nakoupila a dneska jsem koupila ještě i jedny legíny, ale v nich je syn trošku narvaný, ale snad se to trošku vytáhne…Takže jsem ráda, že mám o starost míň, co se týče oblečení na zimu…Jinak od toho treponu jsemsi nechávala posílat ceny a taky to není zase tak hrozné a vypadají pěkně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit