Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Libeřské Lahůdky,… objednávala jsem jich tak zhruba těch 100 a naprostá spokojenost ![]()
@maskovak píše:
Ahoj, kupovala jsem v Ovocném Světozoru 100 chlebíčků na akci včera večer, byly objednané,, akce byla dnes hned ráno a když jsme vyndali chlebíčky z lednice, prakticky žádný bramborový salát ani pomazánka tam nebyly, zřejmě byly tak tence namazané a tak vodové, že se to vsáklo do veky. Obloha taky nic moc. Prosím o tip na příště Kde kupujete opravdu dobré chlebíčky.
Děkuji moc
![]()
Mama kupuje ve 21 na Andělu, já v Cukrárně Lucie, na Koněvově ![]()
Lahudky zlaty kriz. Prijdou mi nejlepsi. Jeste prima chlebicly (takovy spis hipstersky nez klasika) delal paukert.
Libeřské lahůdky, více prodejen…salátu dost, vždy čerstvé…já je kupuju v Thomayerově nemocnici…
Taky hlasují pro Liberske lahůdky. Krasna vrstva salátu a velký výběr ![]()
Světozor
to jsem jediná komu tam chutná? ![]()
Aha, až teď to čtu celé
tak já jsem tam byla vždy spokojená ![]()
@miska09 píše:
Světozorto jsem jediná komu tam chutná?
Aha, až teď to čtu celé![]()
tak já jsem tam byla vždy spokojená
Mě tam taky chutnají, ale nikdy jsem je tam neobjednavala na odnos, vždy si dam jen na místě ![]()
Liberske lahudky. Jedine tam. I salaty. Vsechno je vlastni vyroba, cerstve delane. Naprosta dokonalost. Navic maji po Praze spoustu pobocek
To je zas diskuse - bych si ted dala sunkovy chlebicek na brsalate mnam.
Jinak ze Svetozoru nam chutnaji, ale je fakt, ze konzumujeme bud tam nebo kdyz berem s sebou tak do hodiny max.
Chlebicky Letna jsou vyborne. V Liberskych lahudkach si kupuju plnene briosky, chlebicky tam vypadaji taky pekne, ale osobne nevyzkouseno.
A ve Zlatem krizi maji sice velky vyber, ale na muj vkus moc vysokou veku a to nemam rada…