Kde mít svatbu ve východních Čechách?

10709
20.6.11 07:28

Kde mít svatbu ve východních Čechách?

Milé maminky-manželky i nemanželky :-)

Začínáme s přítelem POZVOLNA přemýšlet o svatbě… když to vydrželo 10 let, nijak na to nespěcháme :wink:

Měli bychom touhu ji mít někde v hezké přírodě,ale někde, kde to není okoukané, tuctové…

Svatba na zámku v Častolovicích či hradě Potštejn je jistě parádní :palec:, ale tak trošku právě tuctová záležitost…
Jedna známé se vdávala na Zemské bráně v OH, mě napapdlo třeba arboretum na Žampachu…
Nemáte vy nějakou zkušenost-netuctovou :-D nebo místečko, kouzelné…

Sedím u internetu a hledám, ale těžko hledat, když vlastně nevím co :-D tak mě napadlo posbírat nějaké tipy tady :lol:
Není to jen tak, veliká zodpovědnost zorganizovat takovou událost :lol:
Místečko někde v hezké přírodě, s relativně jednoduchou dostupností a nějakým základním. zázemím :?:

Předem díky za sebemenší tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6868
20.6.11 07:56

Ahoj, my se brali v Opočně na zámku, takže pro Tebe asi taky taková tuctovka. Každopádně ten zámecký park za to stál. Fotky odtamtud dopadly na výbornou. Jinak pokud chceš svatbu venku napadá mě Kunětická hora :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
20.6.11 08:10

jj, Opočno je krásné… za pár týdnů se mi tam vdává kamarádka :palec:

Určitě děkuju za tip, uvidíme časem, co vymyslíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
20.6.11 08:16

Nádherné je to taky na Kuksu - ať už arboretum nebo park ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.6.11 08:17

Skanzen Veselý kopec u Hlinska? Ale tomu bys asi musela přizpůsobit garderóbu a jestli to vůbec jde tam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
20.6.11 08:22

Zkus se podívat na zámek v Novém městě nad Metují.Krásná zahrada pro svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
20.6.11 08:30

jééé, děkuju za všechny nápady… všechno prozkoumám :palec:

Na Kuksu je arboretum??? To mě docela zajímá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.6.11 08:53

Já měla asvatbu před dvěma týdny tuctově :lol: v Častolovicích, ale byla to paráda.
Na svytby se také často využívají sady u soutoku labe a Orlice v Hradci Králové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
20.6.11 08:56

Teta se kdysi vdávala na Rýchorské boudě v Krkonoších. Netradičí místo pro svatbu a krásná příroda kolem. Netuším ale, jestli by to tam v dnešní době povolili. Je to první zóna Krnapu. Zázemí a dostupnost pro auta je pak bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
20.6.11 08:58

Já osobně to tam mám moc ráda, ale nakonec jsem měla, jak říkáš, tuctovou svatbu na zámku ve Vrchlabí. Kdyby mě to tenkrát napadlo asi bych si chtěla prosadit svatbu na Rýchorách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.6.11 08:59

Tak to rovnou na Sněžce:-) Je to neobvyklé a byli by nejvýš v ČR.

Já chtěla svatbu na Řípu, ale bylo to daleko (to už teda není východ):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
20.6.11 09:05

holky, abyste to nějak špatně nepochopily…nechci nijak shazovat svatby na těch zámcích-ty tuctovky!

Určitě to jsou krásná místa a svatby jsou báječným a nezapomenutelným zážitkem… třeba taky nakonec skončíme v Častolovicích a vůbec nebudeme litovat :-)

… jenom prostě vymýšlíme, co by se dalo jinak, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
20.6.11 09:36

Sychrov

• Citovat
  • Upravit
4823
20.6.11 09:44

Kamaradi se brali na Pecce, ale venku. Bylo to moc pekne.
A jedna nasi pribuzni meli obrad v Laznich Belohrad v Bazantnici. Taky to nebylo spatne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
20.6.11 10:10

Ta Kunětická je prima, má atmošku a je to přitom venku
Nebo je nádhernej zámeček v Nových Hradech, ale je to zámek :) (ale myslím že ještě není tak profláklej)
Nebo pak někde na louce kde to máte rádi..podhůří Orlickejch je nádherný, určitě se něco najde.
Třeba kdybyste mohli mít svatbu někde na nějaké usedlosti, brát se venku a slavit tam třeba celý víkend…:)
Osobně mám Častolovice ráda, i když jasně, je to taková klasika, moje maminka měla svatbu v Doudlebách nad Orlicí, je to hned vedle, taky teda na zámku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný