Kde může být chyba?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Určitě se účetní spletla a kamarád nelže, tak jako partner
udelejte si miminko, než bude pozdě!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kika240898 píše:
@KKK85 Tak co teď? Tohle je úplně v prd***. všichni by za něj dali ruce do ohně, nekouří, nepije, maká jak šroub, rodině se věnuje..co mám teď dělat?
Jak dlouho je tvým přítelem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kika240898 píše:
@KKK85 Tak co teď? Tohle je úplně v prd***. všichni by za něj dali ruce do ohně, nekouří, nepije, maká jak šroub, rodině se věnuje..co mám teď dělat?
Co teď, to je takový problém, že on nemá pár dní výplatu?
to nemáš svoje peníze? Jak my máme vědět, kde on má výplatu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola Nejde mi o prachy jako takové, teď jste mě vyděsili akorát, že můj muž, otec mých dětí je lhář. A jako sorry pár dní? Jsem těhotná a roční dítě svůj příjem jsem vrazila už do baráku.
- Citovat
- Upravit
@pikola Spíš mě napadlo jestli tu nemá někdo také takovou zkušenost že by banka měla zpoždění nebo já nevím co.
- Citovat
- Upravit
@Kika240898 píše:
@pikola Nejde mi o prachy jako takové, teď jste mě vyděsili akorát, že můj muž, otec mých dětí je lhář. A jako sorry pár dní? Jsem těhotná a roční dítě svůj příjem jsem vrazila už do baráku.
Máš s ním děti, tak asi víš, proč on nemá svůj vlastní účet. A jestli se tohle stalo poprvé nebo kde je u vás doma problém. Proč peníze nechodí na tvůj účet?
Příspěvek upraven 21.03.23 v 11:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sucuba Co to tady říkáte? Toho kluka znám od dětství a žijeme spolu deset let…
- Citovat
- Upravit
@Kika240898 píše:
@pikola To je těžké, nechává si posílat výplatu na kamarádův účet.
To Ti řekl? Proč?? Novej partner, děsně zamilovanej a bydlí u Tebe, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Základní dotaz - proč nemá svůj účet? když má člověk život v pořádku, má svůj účet, pro své přijmy a platby. Jen lidi s problémem ne/mají účty
tam bych pátrání začala…no a uvidíš @Kika240898 chlapi dokážou dost dobře a dlouho lhát, připrav se na všechno.
A jestli bude vše o. k. bylo fajn se zamyslet (jak tady zaznělo) aby peníze chodily (když né jemu) tak tobě - partnerce.
Příspěvek upraven 21.03.23 v 11:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kika240898 píše:
ale účet nemá a výplata mu chodí ke kamarádovi -) to ti logicky zdůvodnil jak? proč nechodí na tvůj účet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit