Kde prodáváte věci - tipy?

3291
7.3.26 09:02

Kde prodáváte věci ?

Čauky, je nějaký bazárek, kde se vám dobře prodává? Kromě Facebooku a Vinted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
7.3.26 09:10

Lokální bazárek, který pořádá naše mateřský centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
7.3.26 10:24

Vše na Vinted. Lítat po bazarech mě opravdu nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4711
7.3.26 10:44

@Menton u nás to přineseš jen na to napíšeš cenu co si představuješ a pak vyzvedneš neprodané + peníze za prodané. o vše mezi se postará bazar. Ve výsledku Tě to stojí méně času než fotit, balit a nosit a posílat přes V. U nás je takový bazar 3× ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4711
7.3.26 10:49

Jinak ja nikde :) 90% posílám v rodině zdarma ( dostane za to syn 1× za rok dárek od dotyčných. ). Pokud je to v období bazaru tak u nás v tom bazarku místním. Ale vlastně za nic v podstatě. Kupní cena / prodejní je jinde. Bunda tam je za max za 100Kč, tepláky za 50 Kč a tak. Dcera něco prodává na V, ale spíš jako udržitelnost.
Hračky darujeme a nebo posíláme zdarma na rehracky.
Ten člověk kterému věci věnujeme v rodině je pak daruje na charitu, pěstounům, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12827
7.3.26 11:16
@Hanča1234 píše: Více

Ted to resim, obrovskou tasku damskych trik, dlouhy, kratky rukav..nektere nosene vice nektete mene jine vubec..starsi ale skoro nenosene panske znackove bundy Tomm, Klein no vse jde do charit kontaku. Nechce se mi to fotit a posilat kamkolv :nevim: segra takhle vyhodila po chlapovi asi tricet kosil od Bosse, kam to pak bezdomovci nosili, netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3291
7.3.26 11:22
@lilith1 píše: Více

Právě přemýšlím, co s oblečením. Zkoušela jsem ho dávat i na FB za čokoládu, ale to, co mi psalo za lidi… Například: nabízím pytel věcí za odvoz a čokoládu. Reakce? Všechno nafotit, změřit a ideálně dovézt až domů. Ne, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12827
7.3.26 11:26

Presne, na to pecu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.3.26 11:40
@lilith1 píše: Více

On ještě někdo věří na “charitativní kontejnery” :mrgreen:
Ty kontejnery mají firmy, co to zboží pak přetřídí a jde to do secondhandů, poškozená čistá bavlna a vlna se prodává na další zpracování.
Kde myslíš, že se bere zboží v sekáčích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12827
7.3.26 11:42
@Janli píše: Více

Netusim, ja tam nenakupuji, ale jasne chapu, ze to co tam najdou nemusi byt pro bezdomovce vchodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3291
7.3.26 11:43

@Janli Jasně, tam bych to nedala. Proto jsem hledala jinou možnost, jak to věnovat nebo vyměnit za drobnost někomu, kdo bude rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.3.26 11:49

A proč bys to tam nedala? Vždyť to je normální recyklace.
I ten papír, plasty, sklo a kovy se prodávají na další zpracování. Máš strach, že na věcech, co už nechceš, někdo vydělá, spousta lidí má díky tomu práci a nekončí to na skládkách.? Já teda ne, beru to jako super využití. Pokud mám komu, tak ty boty, oblečení a hračky daruju, ale pokud ne, tak je s plným vědomím jak budou dál využitý dám do kontejnerů na textil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3291
7.3.26 11:56

@Janli Proč? Protože konkrétně u nás je na kontejneru napsáno, že věci jdou potřebným, ale second handy vážně nejsou potřební lidé. Kdyby to tam bylo napsané na rovinu, byla by to úplně jiná situace. Ptala jsem se například v dětském domově /tam věci nechtějí. Ptala jsem se v azylovém domě /tam zase doklad z čistírny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.26 12:20

Njn, když se dnes dá koupit nové obleč tak levně a hezké.. Žádný velký zájem už není o „obnošené“ i za min. cenu.
Já mám třeba spoustu kvalitního, dražšího oblečení a neprodám ni to..

• Citovat
  • Upravit
2050
7.3.26 12:24

@lilith1
Nikam to nenosili, většina jde na hadry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová