Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Semtex píše:
Mi prijde, ze zrovna ohledně případné cesty na pohotovost (jet/nejet) panuje na emiminu celkem shoda, takže ani dat to sem není vůbec špatný napadzavolat do nemocnice si můžeš, ale myslím, ze tam asi téměř vždy řeknou, ze to dite potřebuji vidět. Protože kdyby se něco stalo, nikdo by se za to asi nechtěl zodpovídat a přece jen oni jsou v pozici těch odpovědných osob jakožto zdravotnici ve službě. Zdejší emiminovske konzilium nikoliv
Nevím, ale mně i řekli, ať nejezdím ![]()
Vždycky mně poradili, někdy řekli, ať raději přijedeme, někdy ať to zvážíme, že jim to tak závažné nepřijde.. taky mě uklidňovali, že tam jsou pořád, kdyby se dítě zhoršilo.. Za mě nejlepší zavolat. ![]()
@Anonymní píše:
800 888 155, dekuji, to je ono, uz jsem se dovolala, protoze na pohotovosti mi to nikdo nebral. Tak to tady nechavam jako radu pro ostatni.
Jo, to je ono. Nemyslí mi to na 100%,když mě bolí hlava. A těchto pár čísel je fajn mít někde napsaných https://www.tis-cz.cz/…sku/kontakty .Pak, když se dítě náhodou dostane k něčemu nebo jen ochutná šampón apod.,tak ví člověk jestli šílet nebo jestli se dítě maximálně pozvrací apod..
@Fiveone píše:
Jo, to je ono. Nemyslí mi to na 100%,když mě bolí hlava. A těchto pár čísel je fajn mít někde napsaných https://www.tis-cz.cz/…sku/kontakty .Pak, když se dítě náhodou dostane k něčemu nebo jen ochutná šampón apod.,tak ví člověk jestli šílet nebo jestli se dítě maximálně pozvrací apod..
Dik:) Ja to hodila do Googlu, abych vedela, kam volam, a tam mi to vybehlo spravne
Pani me navedla, co zkontrolovat a tak, takze urcite dobra pomoc ![]()
@Ernais píše:
Ano, zavolej na nejblizsi detskou pohotovost a oni poradi, zda je nutne prijet, ci jak dal postupovat.
Neporadí, zda přijet nebo ne. Zkoušela jsem to x krát. Nevezmou si na zodpovědnost, že rozhodli, zda mám nebo nemám přijet, když dítě nevyšetřili. Vždy mi řekli, tak přijeďte a když jsem chtěla vědět, zda je to nutné, tak řekli, že to nemohou posoudit telefonicky, když dítě neviděli.
@Kipa22 píše:
Neporadí, zda přijet nebo ne. Zkoušela jsem to x krát. Nevezmou si na zodpovědnost, že rozhodli, zda mám nebo nemám přijet, když dítě nevyšetřili. Vždy mi řekli, tak přijeďte a když jsem chtěla vědět, zda je to nutné, tak řekli, že to nemohou posoudit telefonicky, když dítě neviděli.
Ja teda volala jednou a mudr poradila a rekla, at nejezdime. ![]()
@Kipa22 píše:
Tak je to nemocnice od nemocnice, už jsem to tu psala, mame v okolí dve nemocnice, jedna z toho fakultka. Volám vždy, když si nejsem jistá a vždy poradili celkem ochotně a buď řekli, že to chtějí radši vidět, nebo naopak poradili, jak to zvladnout doma a s jakým zhoršením případně jet.
Nám to pár cest ušetřilo.