Kde se vám líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5730
24.11.16 12:51
@radkka píše:
Krumlov bez turistů je pro mě snad nejkrásnější město, ale to je asi tím, že mám zájem o historii a architekturu.

Za celý svůj život jsem nezažila Krumlov bez davu turistů - a to to tam mám, co by kamenem dohodil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.11.16 12:53
@luloinka píše:
Miluju Liberecko… Liberec je krásný. Pak Jizerské hor - Příchovice, Kořenov. Taky Máchovo jezero, Trosky, je tam spousta krásných míst. Několikrát jsem říkala že se tam chce odstěhovat, opravdu se mi tam na tu stranu líbí. My žijeme na Náchodsku, tady je taky spousta hezkých míst - Ostaš, Adršpašsko Teplické skály, Broumovsko. Ale na Liberecko mě to táhne odjakživa. Bohužel partner se stěhovat nechce že je zvyklý tady.

Jee do Korenova jedeme v lednu :) Mate nejaky tip, co opravdu nemuzeme vynechat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.16 12:56
@malinika píše:
Za celý svůj život jsem nezažila Krumlov bez davu turistů - a to to tam mám, co by kamenem dohodil. ;)

Tak to já ano :think: Jezdila jsem tam dost často pracovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
24.11.16 12:59

Josefovské údolí u Adamova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
24.11.16 13:00
@histep píše: :palec:
Zkus jít ještě o kousek dál - Šluknovský výběžek. Ještě opravdovější, ještě syrovější.

mám to v plánu, teď jedeme na Jedlovou, příští rok dál a dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
24.11.16 13:01

Ještě mě napadají Toulcovy maštale - tam je to také moc krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
24.11.16 13:09
@dedrichov píše:
Téma pro odlehčení: kde máte vaše oblíbené město, oblast, kraj, prostě kde se vám líbí? Je to domov, tedy místo kde žijete a nebo jste se přistěhovaly?
Zkuste nalákat ostatní třeba na výlet, napište, co je právě u vás výjimečné?

Mám ráda Moravský kras a nádherně je tady u Dyje - meandry, visutý most k vinici Šobes a vinice jako taková, je to nádherné místo. Pak mám ráda výhled na městečko Hardegg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
24.11.16 13:09
@LenkaN26 píše:
Josefovské údolí u Adamova.

Jojo, moje řeč. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 13:10
@radkka píše:
Nezáviď a jeď na výlet :dance: :P Mám ráda spoustu míst v naší krásné zemi, ale tohle je opravdu moje srdcovka.

Však moje taky. Kdysi jsem si myslela, že se tam přestěhuju. No jsem těsně vedle, ale JČ mají svoje nenapodobitelné kouzlo. Určitě se v létě vydáme i s dětma

Příspěvek upraven 24.11.16 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 13:13
@loulek píše:
musím si připomenout, kde to je. Přírodu mám také moc ráda, nabízí toho neskuteně mnoho. Záleží na tom, čím se necháme oslovit a okouzlit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 13:14
@Šmoulice píše:
a jsi tam místňačka nebo žiješ v tom „hnusným Brně“? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.16 13:15
@dedrichov píše:
Však moje taky. Kdysi jsem si myslela, že se tam přestěhuju. No jsem těsně vedle, ale JČ mají svoje nenapodobytelné kouzlo. Určitě se v létě vydáme i s dětma

S dětmi je super Třeboňsko na kole, člověk se projede krásnou přírodou bez velké dřiny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 13:15
@sakota píše:
Novoměstsko. ;)

Moment, jsem se ztratila… na Moravě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 13:17
@Eemii píše:
Domovem je Liberec ;) :lol:

to fakt? :lol: domovem jsem za horama, frýdlantský výběžek. A LBC samozřejmě byla škola, práce, zábava. A když bylo volno, tak tradá do Jizerek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 13:20
@dalimil píše:
Lužické hory

Znám jen z cest skrz a okolo, ale jsou působivý. Dostal mě vždy výhled na cestě z Kryštofova Údolí do Křížan… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová