Kde se vám líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7355
24.11.16 13:15
@sakota píše:
Novoměstsko. ;)

Moment, jsem se ztratila… na Moravě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 13:17
@Eemii píše:
Domovem je Liberec ;) :lol:

to fakt? :lol: domovem jsem za horama, frýdlantský výběžek. A LBC samozřejmě byla škola, práce, zábava. A když bylo volno, tak tradá do Jizerek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 13:20
@dalimil píše:
Lužické hory

Znám jen z cest skrz a okolo, ale jsou působivý. Dostal mě vždy výhled na cestě z Kryštofova Údolí do Křížan… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 13:21
@Poisson28 píše:
Naposledy to byl Dlaskův statek. Předtím třeba Hrubý Rohozec.
:potlesk: Jéžiš, já jsem úplně jak na drátkách. Oblíbené. V Dolánkách jsem trávila 2 dovolené a okolí náležitě prochodila. A třeba Hrubý Rohozec jsme měli při prohlídce s manželem jen pro sebe :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.11.16 13:34

Prachovské skály, kolem Máchova jezera a v neposlední řadě v Mnichově Hradišti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.11.16 13:35
@dedrichov píše:
Znám jen z cest skrz a okolo, ale jsou působivý. Dostal mě vždy výhled na cestě z Kryštofova Údolí do Křížan… :palec:

V Kryštofově Údolí je krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
24.11.16 13:40
@dedrichov píše: :potlesk: Jéžiš, já jsem úplně jak na drátkách. Oblíbené. V Dolánkách jsem trávila 2 dovolené a okolí náležitě prochodila. A třeba Hrubý Rohozec jsme měli při prohlídce s manželem jen pro sebe :)

Jo, je tam hezky. Celkově celý Jizerky stojí za to, oproti třeba Krkonoším. A na Hrb. Rohozci se mi vdávala kamarádka, to bylo taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15480
24.11.16 13:41
@Russet píše:
Prachovské skály, kolem Máchova jezera a v neposlední řadě v Mnichově Hradišti :srdce:

Tak ty jsme měli jen a jen pro sebe :-) Byli jsme tam ještě před otvíračkou a asi 2 hodiny jsme tam nepotkali ani nohu. Takže klid, ticho, krásný fotky bez milionu lidí :srdce: To byla paráda. jinak teda Český ráj nic moc :oops: hrozná davovka. :zed:
Ten Českej Švajc nám přišel lepší, hezčí a zajímavější… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
24.11.16 13:49

Miluju jižní čechy, hlavně okolí Hluboké nad Vltavou a rybník Dvořiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.11.16 14:12
@Šmoulice píše:
Tak ty jsme měli jen a jen pro sebe :-) Byli jsme tam ještě před otvíračkou a asi 2 hodiny jsme tam nepotkali ani nohu. Takže klid, ticho, krásný fotky bez milionu lidí :srdce: To byla paráda. jinak teda Český ráj nic moc :oops: hrozná davovka. :zed:
Ten Českej Švajc nám přišel lepší, hezčí a zajímavější… :nevim:

Davy jsou na nic, ale to mě štve víc v cizině.
MH je branou Českého ráje, tak to můžou být i malé Drábské světničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
24.11.16 14:19
@Poisson28 píše:
Jsem z Příchovic :pankac:

Mám tam část rodiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
24.11.16 14:23
@avatatarka píše:
Jee do Korenova jedeme v lednu :) Mate nejaky tip, co opravdu nemuzeme vynechat? :)

Přímo tip nemám, miluju tu přírodu. Jen tak se procházet po lese :-) vlastně na rozhlednu Štěpánka, tu nikdy nevynechám když jedem do Příchovic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
24.11.16 14:33

Valachy, Javorníky, Jeseníky, Beskydy, Šumava, prostě hory. Jsem z rovné Hané, jak to jde, odjíždím.

A miluju Tatry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
24.11.16 15:35

@dedrichov jj, NMNM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.11.16 15:49

Královéhradecký kraj, protože tu bydlím celý život :)
Na výlety a dovolené: Třeboňsko, Orlické hory, Šumava, Český ráj, Adršpašské a Teplické skály :srdce: a v létě jsme byli ve Stolových horách u hranic, ale na Polské straně, také nádhera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová