Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sakota píše:
Novoměstsko.
Moment, jsem se ztratila… na Moravě?
@Eemii píše:
Domovem je Liberec![]()
to fakt?
domovem jsem za horama, frýdlantský výběžek. A LBC samozřejmě byla škola, práce, zábava. A když bylo volno, tak tradá do Jizerek.
@dalimil píše:
Lužické hory
Znám jen z cest skrz a okolo, ale jsou působivý. Dostal mě vždy výhled na cestě z Kryštofova Údolí do Křížan… ![]()
@Poisson28 píše:
Naposledy to byl Dlaskův statek. Předtím třeba Hrubý Rohozec.
Prachovské skály, kolem Máchova jezera a v neposlední řadě v Mnichově Hradišti ![]()
@dedrichov píše:
Znám jen z cest skrz a okolo, ale jsou působivý. Dostal mě vždy výhled na cestě z Kryštofova Údolí do Křížan…
V Kryštofově Údolí je krásně!
@dedrichov píše:Jéžiš, já jsem úplně jak na drátkách. Oblíbené. V Dolánkách jsem trávila 2 dovolené a okolí náležitě prochodila. A třeba Hrubý Rohozec jsme měli při prohlídce s manželem jen pro sebe
Jo, je tam hezky. Celkově celý Jizerky stojí za to, oproti třeba Krkonoším. A na Hrb. Rohozci se mi vdávala kamarádka, to bylo taky super ![]()
@Russet píše:
Prachovské skály, kolem Máchova jezera a v neposlední řadě v Mnichově Hradišti
Tak ty jsme měli jen a jen pro sebe
Byli jsme tam ještě před otvíračkou a asi 2 hodiny jsme tam nepotkali ani nohu. Takže klid, ticho, krásný fotky bez milionu lidí
To byla paráda. jinak teda Český ráj nic moc
hrozná davovka. ![]()
Ten Českej Švajc nám přišel lepší, hezčí a zajímavější… ![]()
Miluju jižní čechy, hlavně okolí Hluboké nad Vltavou a rybník Dvořiště.
@Šmoulice píše:
Tak ty jsme měli jen a jen pro sebeByli jsme tam ještě před otvíračkou a asi 2 hodiny jsme tam nepotkali ani nohu. Takže klid, ticho, krásný fotky bez milionu lidí
To byla paráda. jinak teda Český ráj nic moc
hrozná davovka.
Ten Českej Švajc nám přišel lepší, hezčí a zajímavější…
Davy jsou na nic, ale to mě štve víc v cizině.
MH je branou Českého ráje, tak to můžou být i malé Drábské světničky.
@avatatarka píše:
Jee do Korenova jedeme v lednuMate nejaky tip, co opravdu nemuzeme vynechat?
Přímo tip nemám, miluju tu přírodu. Jen tak se procházet po lese
vlastně na rozhlednu Štěpánka, tu nikdy nevynechám když jedem do Příchovic ![]()
Valachy, Javorníky, Jeseníky, Beskydy, Šumava, prostě hory. Jsem z rovné Hané, jak to jde, odjíždím.
A miluju Tatry ![]()
Královéhradecký kraj, protože tu bydlím celý život ![]()
Na výlety a dovolené: Třeboňsko, Orlické hory, Šumava, Český ráj, Adršpašské a Teplické skály
a v létě jsme byli ve Stolových horách u hranic, ale na Polské straně, také nádhera ![]()