Kde sehnat bílé triko s dlouhým rukávem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Qwentin píše:
Ahoj, prosím, můžete poradit, v jakém internetovém obchodu se dá sehnat triko s dlouhým rukávem?
Dříve jsem objednávala vynikající bavlněná trička s výbornou savostí ve firmě Jožánek, bohužel nevyrábějí větší velikosti např.164 apod.
Sháním na syna nějaké takové ale bez potisku čistě bílé, nemohu sehnat, prosím poradte.
Moc děkuji.
A co www.bezpotisku.cz nebo adler.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
A co www.bezpotisku.cz nebo adler.
Russet, moc děkuji
, hned na to kouknu.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Qwentin
Objednávla jsem z bezpotisku. U nás právě trika od Adlera mají jen s krátkým rukávem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Micaella22 píše:
Basics obleceni v HM Zara CA
MOc Ti děkuji i tady se kouknu.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Qwentin
My máme právě u nás obchod, kde mají hromadu triček bez potisku od prťat až po dospěláky. Ale jen s krátkým rukávem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
@Qwentin
My máme právě u nás obchod, kde mají hromadu triček bez potisku od prťat až po dospěláky. Ale jen s krátkým rukávem.
Tak to máte super! U nás vesnice, oblečení maximálně od Vietnamců a vše s potiskem. Už je podzim,, tak jsem malému (teda už velkému), chtěla nějaké pořídit, a nechat na něj nakreslit obrázek. Objednávám to u jedné šikovné paní, výborně kreslí. Ale ty větší velikosti pro chlapece jsou prostě nesehnatelné.
Ještě jednou moc díky za tip.
![]()
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
@Qwentin píše:
Tak to máte super! U nás vesnice, oblečení maximálně od Vietnamců a vše s potiskem. Už je podzim,, tak jsem malému (teda už velkému), chtěla nějaké pořídit, a nechat na něj nakreslit obrázek. Objednávám to u jedné šikovné paní, výborně kreslí. Ale ty větší velikosti pro chlapece jsou prostě nesehnatelné.
Ještě jednou moc díky za tip.![]()
![]()
Jednou jsem u Vietnamců bílé triko koupila a po jednom vyprání děs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Qwentin Ahoj, určitě seženeš na bezpotisku.cz, pak se dá najít tady , čistě bílé i s motivy, dlouhý i krátký rukáv
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím, můžete poradit, v jakém internetovém obchodu se dá sehnat triko s dlouhým rukávem?
Dříve jsem objednávala vynikající bavlněná trička s výbornou savostí ve firmě Jožánek, bohužel nevyrábějí větší velikosti např.164 apod.
Sháním na syna nějaké takové ale bez potisku čistě bílé, nemohu sehnat, prosím poradte.
Moc děkuji.