Kde sehnat malé
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Sinsay a pak občas v Kauflandu - obojí vel. 86/92 - nejmenší co jsem sehnala, ale i tak jsou trochu volnější. Syn nosí ale už vel. 92/98, no co trenky trochu plandat můžou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na dceru jsem kupovala v Tescu nebo v Nextu, tam měli hezký prťavý spodky. Z Nextu jí vydržely až dva, tři roky. Teď, v 10 letech, jí vyhovují kalhotky z Lidlu, ale kupuju tak o dvě čísla menší velikost. Syn, 5,5 roku, měl obyčejný slípky snad taky z Nextu, ty byly opravdu malinký, ale pak jsem přešla na boxerky z Lidlu a ty jsou perfektní, skvěle mu sedí a příjemný materiál, synovi kupuju tak o číslo menší velikost. Jen je problém je občas sehnat, takže nakupuju ve velkým, když jsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 oni jsou kluci opravdu malí. Mají jen něco málo přes 9 kg…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Finkaa u nás je problém, že jakmile je něco volnější, tak si to sami svléknou
ať už je to trošku, tepláky nebo pyžamo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elea9 Tak v pase tu guma má dost, ale jak píšu má 2roky a běžné nosí vel. 92 spíš 98, volnější jsou nohavičky. Možná slipy by seděly líp, ale to u nás kluci nenosí. Úplně nejmenší mám od nás z krámku s textilem nějaké polské - značku už nevím a ty už jsou synovi knap. Jinak nezbude, než že budou chodit pod oblečením na ostro, neb koupit něco ve vel. 80/86 je dle mě scifi… Dcera i teď ve 4letech a vel. 104/110 stále nosí kalhotky Tesco vel.92, v těch dvou letech ji byly jako jediné i po vysušení a srážení v sušičce jen trochu větší, vše ostatní ji bylo obří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše:
Tak já nevím malá měří 76 cm váží 10,5 kg a je ji 19.měsíců a teď má na sobě tričko s lidlu vel.86/92,a její tak akorát.
nemá dlouhé tělo, jinak 86/92 je v podstatě 12-24 M ![]()
my měli problémy hlavně s takovýma bavlněnýma kalhotama s vysokým pasem, ty 86/92 byly prostě extrémně široké, později už zase krátké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kik má 86/92 a jsou malinké, dávala jsem je synovi už někdy v roce, když jsem ho chtěla nechat bez pleny, ale nechtěla jsem mít počůráno všechno v okolí půl metru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já v Kiku sehnala nejmenší 92, ale počítala jsem s tím, že se to srazí jako všechno, ale úplně to nevyšlo
. Mojí 18m dceři ani tak nejsou, má 80cm na výšku, 9,5kg a plandají. Menší jsem sehnala v Tescu. Nic jiného tu nemáme.