Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
poraďte, kde necháváte vyvolat fotky? Jde mi o příznivou cenu a hlavně kvalitu. Chci nahrát přes internet.
Děkuji za radu ![]()
Taky se inspiruji, pokud někdo poradí. Fotolab je děs u nás, mám to všechno dočervena a nekvalitní. Možná zkusím to happy ![]()
Ja vyvolavam na teta foto za 1,99 za fotku.. Co jsem tak kdysi koukala tak mi to tam cenově vyslo nejlevněji ještě se započítánim poštovného, tam platim jen par korun za doručení na pobočku, jinde meli poštovný třeba normálně kolem 100kc, ale uz je to nejakej pátek co jsem to zkoumala, uz jsem zustala u tety.. Navíc se taky da sehnat slevovej kód a podle ceny můžeš ještě dostat slevu.
Akorát je teda blbý, ze když nevyvoláváš stejnej druh fotek, ale treba 100klasickych, 10 větší, k tomu třeba nejakej fotodarek.. Tak uz platis ten poplatek za tri věci ![]()
Napsala jsem to blbě, platis ho 3×
Příspěvek upraven 05.03.20 v 10:19
Delam fotoknihy, vyjde to levneji nez tisknout fotky a kupovat album. A je to hezci. Kupuji vouchery na slevomatu, 120stran A4/600kc.
@dana.dv píše:
Delam fotoknihy, vyjde to levneji nez tisknout fotky a kupovat album. A je to hezci. Kupuji vouchery na slevomatu, 120stran A4/600kc.
Uznávám, též dělám fotoknihy, nicméně nyní jsem potřebovala fotky do rámečku, pro babičky a malé do knížky pamatecni ![]()