Kde vybíráte podprsenky pro slečny?

Anonymní
13.7.24 22:56

Kde vybirate podprsenky pro slecny?

Holky, kde máte dobře zkušenosti s výběrem podprsenek pro dívky? Dceři narostla prsa a už ji nestačí jen braletka. Rada bych aby ji seděla a byla ji pohodla.Ja moc zkušenosti nemám, mám malá prsa a podrsenky mam z HM. Díky za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16424
13.7.24 23:41
@smile_xxx píše: Více

Ani sama sobě nekoupím bez zkoušení, nikdy nevíš, jak to sedne. Ať vyzkouší a zjistí :nevim: Jsou různé typy a značky, někdy i stejná velikost neznamená, že sednou třeba 3 různé podprsenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
13.7.24 23:58
@Anonymní píše: Více

Jestli sama nemáš zkušenost, tak ji vem někam na brafitting (v Praze doporučuju Caresse). Nebo si aspoň na internetu načti, jak má správně padnoucí podprsenka vypadat. Já pro dceru kupuju podprsenky v Marks and Spencerovi, ale máme celkem pokročilé know-how ohledně velikosti a střihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.7.24 05:25

Naše slečny si vybraly při naší poslední návštěvě Primarku, že tam je solidní výběr. Jinak si někde jezdí s kamarádkou obě a udělají si nakupovací dopoledne/sobotu někdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21655
14.7.24 05:58

Dceři kupují v Etam. Ale ji padne jen jeden střih. Ona nechce kostice ani vycpávky, tak je ten výběr hned omezenější. Pro první nákup bych ji vzala do jakékoliv prodejny spodního prádla, kde mají proškolené prodavačky. Teď jsou všude docela slušné slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
14.7.24 08:07

Tak proto se ptám, kde jste spokojeni s výběrem podprsenek.. Naslepo objednat bych zvládla a neptala se.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
14.7.24 08:08
@Jeremi píše: Více

Urcite nechci sama objednávat na netu,. To bych tady nepsala dotaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
14.7.24 08:08

@nozu děkuji za normální odpoved, zajedu s ní do Etamu

Příspěvek upraven 14.07.24 v 08:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.7.24 08:11

Dcerka kupuje v Lindexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
14.7.24 08:23

To podle mě už nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
14.7.24 08:27
@Zuzkka píše: Více

Neříkám objednávat na internetu - říkám nastudovat na internetu, jak má padnoucí podprda vypadat, a to pak aplikovat při zkoušení. Spousta žen to neví a nedokáže to tím pádem naučit ani dcery. Spousta odporu k podprsenkám s kosticí pramení z toho, že neměly nikdy správně velkou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
14.7.24 08:39
@Jeremi píše: Více

Tak tak. První podprsenky mě vždy řezaly, kostice lezly, tlačily. Pak jsem si o tom něco načetla, zašla do specializovaného obchodu, nechala si od paní poradit a ejhle, o podprsence jsem ani nevěděla. A dnes již dokážu sama vybrat i v běžných řetězcích, ale ne vždy tam vhodný střih najdu.

• Citovat
  • Upravit
21655
14.7.24 09:12
@Zuzkka píše: Více

Klidně těch obchodů projděte víc. Ať máte přehled o možnostech. Možná lépe bude sedět Intimissimi, své specializované prodejny má třeba i Triola. A nebo pak vyloženě speciálky typu Správná podprsenka, Le Chaton nebo už zmíněná Carese. Záleží, jaké máte možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák