Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@smile_xxx píše: Více
Ani sama sobě nekoupím bez zkoušení, nikdy nevíš, jak to sedne. Ať vyzkouší a zjistí
Jsou různé typy a značky, někdy i stejná velikost neznamená, že sednou třeba 3 různé podprsenky
@Anonymní píše: Více
Jestli sama nemáš zkušenost, tak ji vem někam na brafitting (v Praze doporučuju Caresse). Nebo si aspoň na internetu načti, jak má správně padnoucí podprsenka vypadat. Já pro dceru kupuju podprsenky v Marks and Spencerovi, ale máme celkem pokročilé know-how ohledně velikosti a střihu.
Naše slečny si vybraly při naší poslední návštěvě Primarku, že tam je solidní výběr. Jinak si někde jezdí s kamarádkou obě a udělají si nakupovací dopoledne/sobotu někdy.
Dceři kupují v Etam. Ale ji padne jen jeden střih. Ona nechce kostice ani vycpávky, tak je ten výběr hned omezenější. Pro první nákup bych ji vzala do jakékoliv prodejny spodního prádla, kde mají proškolené prodavačky. Teď jsou všude docela slušné slevy.
@smile_xxx píše: Více
Tak proto se ptám, kde jste spokojeni s výběrem podprsenek.. Naslepo objednat bych zvládla a neptala se.. ![]()
@Jeremi píše: Více
Urcite nechci sama objednávat na netu,. To bych tady nepsala dotaz ![]()
@nozu děkuji za normální odpoved, zajedu s ní do Etamu
Příspěvek upraven 14.07.24 v 08:12
@Zuzkka píše: Více
Neříkám objednávat na internetu - říkám nastudovat na internetu, jak má padnoucí podprda vypadat, a to pak aplikovat při zkoušení. Spousta žen to neví a nedokáže to tím pádem naučit ani dcery. Spousta odporu k podprsenkám s kosticí pramení z toho, že neměly nikdy správně velkou. ![]()
@Jeremi píše: Více
Tak tak. První podprsenky mě vždy řezaly, kostice lezly, tlačily. Pak jsem si o tom něco načetla, zašla do specializovaného obchodu, nechala si od paní poradit a ejhle, o podprsence jsem ani nevěděla. A dnes již dokážu sama vybrat i v běžných řetězcích, ale ne vždy tam vhodný střih najdu.
@Zuzkka píše: Více
Klidně těch obchodů projděte víc. Ať máte přehled o možnostech. Možná lépe bude sedět Intimissimi, své specializované prodejny má třeba i Triola. A nebo pak vyloženě speciálky typu Správná podprsenka, Le Chaton nebo už zmíněná Carese. Záleží, jaké máte možnosti.
Holky, kde máte dobře zkušenosti s výběrem podprsenek pro dívky? Dceři narostla prsa a už ji nestačí jen braletka. Rada bych aby ji seděla a byla ji pohodla.Ja moc zkušenosti nemám, mám malá prsa a podrsenky mam z HM. Díky za zkušenosti.