Zkušenost s Amazonem

1
9.7.24 11:32

Zkušenost s Amazonem

Od Amazonu nic nekupujte, objednali jsme zboží, zaplatili a nemáme ani zboží ani prachy. Při reklamaci si vás Amazon s dopravcem přehazují jak horký brambor, musíme to řešit s ČOI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35861
9.7.24 11:42

Já jsem teda v německu, ale na amazonu kupuju vše snad co týden a nikdy problém nebyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
9.7.24 12:00

Já nakupují na Amazonu běžně a to jak z Německa, tak z UK. Dorazilo mi skoro vše v pořádku. Nedorazilo mi jen jednou a hned mi vrátili peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
9.7.24 12:03

@pikola mám to úplně stejně. Nikdy žádný problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
9.7.24 12:08
@pikola píše: Více

Jsem v Čechách a na německém Amazonu nakupuji minimálně 2× do měsíce a nikdy nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.24 19:19

Žiju v Anglii a snad každý den máme objednaný balíček s něčím od Amazonu :lol: žádný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
9.7.24 19:24

Zkušenosti z Uk Amazon zcela perfektní, nakupuji tam úplně vše, protože doručení někdy ještě v ten samý den, nejpozději druhý den, a při reklamaci peníze na účtu ještě tentýž den.

Pokud si něco blbě objednala, mohla si dát špatnou adresu, nebo se kurýr mohl splect napiš na chat nebo jim zavolej, a oni to vyřeší a chtěj kompenzaci v podobě voucheru na příští nákup.

Amazon je prostě best shop :palec:
A pokud se vám to Zakladatelko nelíbí běžte nakupovat někde do Teplic do zastavárny. Tam ta kvalita bude určitě lepší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
9.7.24 19:26
@Barevné klubíčko píše: Více

Jj, máš Prime membership?
Amazon je taky u nás minimálně 2× do týdne :mrgreen: kupujeme tam i jídlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.7.24 19:45

Ja nakupuji v AT a jako nejlepsi sluzba, vse na cas a kdyz se opozdi, hned vrací penize, sleduji kde je me zbozi a i vidim, ze treba doruceni do kolika hodin a pak naskoci vase zbozi je na ceste ca 4 zastavky jeste, vidim adresu, kde se kuryr pohybuje..
S vracenim nikdy problem, balik odeslu na poste pres qr kod, nepotrebuji ani krabici, maji tam sacky kdyz vracim, jeste snad ten den odpo penize na ucte..kdyz se nam neco ztratilo, komunikace super, vraceni penez, reklamace, nikdy zadny problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák