Kde vyprat zimní bundy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4000
8.12.15 09:56

Kde vyprat zimní bundy

1. Čistírna
  2. Veřejná prádelna
  3. Doma v klasické pračce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
8.12.15 09:58

:-) jestli jsou perove tak doma jedině jjestli máš susicku. Funkční ve speciálním prášku. Jinak je to fakt fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
8.12.15 09:58

Zalezi na materialu. Ja peru doma v pracce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.12.15 09:59

8o Peru v pračce, nikde jinde, odjakživa a bez problémů. Proč bys je chtěla prát někde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
8.12.15 09:59

Sportovní bundy peru normálně doma v pračce, kožíšek a flaušový kabát dávám do čistírny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.12.15 10:00

Mám sportovní, peru doma. Vybírám takové, které prostě mohu hodit do pračky. Kdybych měla mít bundy jen pro čistírny, jsem tam každý týden.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.12.15 10:04
@marmelada78 píše:
8o Peru v pračce, nikde jinde, odjakživa a bez problémů. Proč bys je chtěla prát někde jinde?

Jsou materiály, které pračka, nebo prášek ničí a rychleji šisuje barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
8.12.15 10:07

Peru v pracce, bez avivaze. I ty funkcni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
8.12.15 10:14

V DM se prodává gel na jemné prádlo, stojí asi 70 kč a je i na funkční sportovní oblečení, je to napsané vzadu na etiketě, jinak v prášku neper bundy s vodním sloupcem, zničíš tu schopnost odpuzovat vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
8.12.15 10:18

@frgulka Bundy s vodnim sloupcem v prasku klidne vyper, ale pak je musis naimpregnovat. Bud se da impregnovat v pracce, ze obleceni vyperes s impregnaci, ale posledne se mi to nejak nepovedlo a obleceni bylo flekate a lepkave. Od te doby strikam impregnacnim sprejem a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.12.15 10:22

Taky peru doma, už léta, jemným prostředkem pro mimina a po vyprání naimpregnovat, pokud mají sloupec.

• Citovat
  • Upravit
439
8.12.15 10:25
@murra píše:
@frgulka Bundy s vodnim sloupcem v prasku klidne vyper, ale pak je musis naimpregnovat. Bud se da impregnovat v pracce, ze obleceni vyperes s impregnaci, ale posledne se mi to nejak nepovedlo a obleceni bylo flekate a lepkave. Od te doby strikam impregnacnim sprejem a spokojenost.

Jak myslíš, já vyprala takhle drahou bundu, vodní sloupec 10 000,neměla jsem zrovna gel a už není taková jak byla i na lístku u něčeho píšou, že se má prát jen ve speciálním gelu a ne v obyč. prášku, protože v pracích prášcích jsou bělidla, tak proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.12.15 10:28

Peru doma v pračce gelem bez bělidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
8.12.15 10:28

@frgulka No, je fakt, ze pouzivam eko prasky, tak mozna to bude tim. Specialni gel jsem ze zacatku taky pouzivala, ale nopozorovala jsem zadny rozdil, tak jsem casem prestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
8.12.15 10:32

Skoro všechny bundy a kabáty peru doma ve Sport Wash prostředku, jsou pořád jak nové. Nemám sušičku, tak péřovky jsem nosila do čistírny, ale platit 250-400,– se mi už nechtělo, tak jsem začala využívat místní veřejnou prádelnu. Zapneš sušičku na jak dlouho chceš a stojí to mnohem méně. Kámoška pere péřovku doma a nosí ji do prádelny jen vysušit, to je ještě levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný