Kde zdarma stáhnout Microsoft Word?

1091
15.1.14 18:32

Kde zdarma stáhnout Microsoft Word ?

Dá se někde zdarma a snadno stáhnout Word? Vím, že je to součástí aplikace Mirosoft Office, ale potřebuju si najít další práci a k tomu potřebuju životopis v normálním formátu a ten nemám…bohužel na koupi byť někde na aukru nebo ve slevě nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11439
15.1.14 18:43

Stáhni si zdarma Open Office a dokument ulož ve formátu. doc, vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
15.1.14 18:44
@Fjodorka píše:
Stáhni si zdarma Open Office a dokument ulož ve formátu. doc, vyřešeno.

kde a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
15.1.14 18:51

@Grey Sky najdi na google.cz a kliknutím na „stáhnout“ se stahují soubory :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 19:02

Na stránkách ms office si mužeš stáhnout alespon 60 denní zkušební try verzi kde dáš zkušební produkt key. Jinak hodně podobný jak word je kingsoft office vypadá skoro stejně jako word ale je zdarma jen v anglictině. a nebo jak se zde řeklo na stahuj nebo ¨na slunečnice. cz si zadej nazvy jako libreoffice nebo open office ty jsou zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
15.1.14 19:06

Já mám ten libre ale problém je ten že ten kdo má word ho neotevře o to jde…mě je jedno jestli je to word nebo co ale aby to mohli otvírat v emailu ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 19:08

Musíš to uložit jako formát doc nebo docx urcitě tam máš položku save as nebo ulozit jako tak klikneš na doc nebo docx standartně se v libre ukladá v jinem formátu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
15.1.14 21:05

Nebo vypracovat v doc a v prográmku přeměnit na pdf, je to zdarma a vypadá to líp. Každopádně bych doplnila it základy, aby v tom CV něco bylo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
10.12.14 11:47

Ahoj holky, které jste počítačově znalý prosím pomozte!! Potřebuji si otevřít pár dokumentů, jedná se o Microsoft word dokument… jenže já tento program nemám nainstalovaný v počítači, dá se to i jinak nějak otevřít?? Popřípadě můžete mi poslat „manuál“? Díky moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
10.12.14 11:51

Já používám výše zmíněný open office. Je zdarma, otevře jakýkoli microsoft dokument a nové dokumenty si můžeš vybrat, jestli chceš ukládat ve vlastním formátu open office, nebo ve formátu microsoftu. Já používám zásadně microsoft formáty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
10.12.14 11:56

@trpaslinka :oops: já tomu vůbec nerozumím. Open office si můžu tedy někde stáhnout a otevře mi i jakýkoliv ms dokument. Ještě to jak jsi psala, že používáš microsoft formáty to znamená? Že jako dokumenty píšeš v Microsoft formátu? To lze v tomto programu? :oops: :oops: To je hrůza si budu muset udělat nějaký kurz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
10.12.14 12:01

Ano, oppen office si můžeš zdarma stáhnout a prohlížet v něm jakékoli microsoft dokumenty. A ano, pokud tvoříš nový dokument, můžeš si vybrat, jaký formát použiješ. Jestli formát programu vlastní a nebo formát microsoftu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
10.12.14 12:03

http://www.openoffice.cz/stahnout
A tady to máš přímo od zdroje. Jinak na slunečnici a dalších podobných webech bude jistě odkaz také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
10.12.14 12:05

@trpaslinka děkuju moc!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie