Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dá se někde zdarma a snadno stáhnout Word? Vím, že je to součástí aplikace Mirosoft Office, ale potřebuju si najít další práci a k tomu potřebuju životopis v normálním formátu a ten nemám…bohužel na koupi byť někde na aukru nebo ve slevě nemám…
Stáhni si zdarma Open Office a dokument ulož ve formátu. doc, vyřešeno.
@Fjodorka píše:
Stáhni si zdarma Open Office a dokument ulož ve formátu. doc, vyřešeno.
kde a jak?
@Grey Sky najdi na google.cz a kliknutím na „stáhnout“ se stahují soubory ![]()
Na stránkách ms office si mužeš stáhnout alespon 60 denní zkušební try verzi kde dáš zkušební produkt key. Jinak hodně podobný jak word je kingsoft office vypadá skoro stejně jako word ale je zdarma jen v anglictině. a nebo jak se zde řeklo na stahuj nebo ¨na slunečnice. cz si zadej nazvy jako libreoffice nebo open office ty jsou zdarma
Já mám ten libre ale problém je ten že ten kdo má word ho neotevře o to jde…mě je jedno jestli je to word nebo co ale aby to mohli otvírat v emailu ostatní…
Musíš to uložit jako formát doc nebo docx urcitě tam máš položku save as nebo ulozit jako tak klikneš na doc nebo docx standartně se v libre ukladá v jinem formátu
Nebo vypracovat v doc a v prográmku přeměnit na pdf, je to zdarma a vypadá to líp. Každopádně bych doplnila it základy, aby v tom CV něco bylo:-)
Ahoj holky, které jste počítačově znalý prosím pomozte!! Potřebuji si otevřít pár dokumentů, jedná se o Microsoft word dokument… jenže já tento program nemám nainstalovaný v počítači, dá se to i jinak nějak otevřít?? Popřípadě můžete mi poslat „manuál“? Díky moc za rady ![]()
Já používám výše zmíněný open office. Je zdarma, otevře jakýkoli microsoft dokument a nové dokumenty si můžeš vybrat, jestli chceš ukládat ve vlastním formátu open office, nebo ve formátu microsoftu. Já používám zásadně microsoft formáty.
@trpaslinka
já tomu vůbec nerozumím. Open office si můžu tedy někde stáhnout a otevře mi i jakýkoliv ms dokument. Ještě to jak jsi psala, že používáš microsoft formáty to znamená? Že jako dokumenty píšeš v Microsoft formátu? To lze v tomto programu?
To je hrůza si budu muset udělat nějaký kurz ![]()
Ano, oppen office si můžeš zdarma stáhnout a prohlížet v něm jakékoli microsoft dokumenty. A ano, pokud tvoříš nový dokument, můžeš si vybrat, jaký formát použiješ. Jestli formát programu vlastní a nebo formát microsoftu.
http://www.openoffice.cz/stahnout
A tady to máš přímo od zdroje. Jinak na slunečnici a dalších podobných webech bude jistě odkaz také.