Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím pěkně poradíte někdo jak rychle prodat nábytek? 14.8. se stěhuji, do té doby musím prodat spoustu nábytku, hlavně 2 postele, nemám je v novém maličkém bytě kam dát. Zkoušela jsem sbazar i emimino, ale nemám fotky a to zatím každého odradilo. Dokonce i u výkupu nábytku trvaly předem na fotkách. Já nemám foťák, ani v mobilu, ani počítač nemám a internet pouze v telefonu. Nemohu se těch věcí zbavit, přitom většina je velmi pěkná. Nevíte o nějakém výkupu s osobní prohlídkou? Lidem jsem to nabízela na sbazaru, nezávazně, ale většinou nevěřily, že nemám možnost fotit. Jsem už na nervy
, mám na to jen 4 dny, nenapadá Vás nějaký bazar nebo tak, kde by se přijeli podívat? Aukro nemůžu, to mi v mobilu nefunguje. Díky moc moc za příladný typ. Taky třeba zda nevíte o někom kdo shání nějaké vybavení bytu v Brně.
Bez fotky to fakt neprodáš, to bys to musela dát za směšnou částku, která by nalákala. nediv se, že se nikdo nezávazně nepřijde podívat, cesta něco stojí a abych se trmácela někam, abych zjistila, že tohle nechci, to si radči dojedu prohlídnoout něco, co jsem viděla na fotce. Foťák/telefon si můžeš určitě půjčit, dnes to má skoro každej.
Sezen fotak a dej to na bazos. Za rozumne penize to prodas rychle.
Dekuji za reakce, ale nemam moznost si vypujcit fotak ani mobil s fotakem. Nemam tu zadne kamarady a z rodiny poze maminku a bratra. Maminka nema a bratr pujceni odmitl. V nejhorsim pripade stehovaci sluzba nabizi moznost jim veci zdarma ponechat a oni je pak prodaji, tak to treba vyuziji.
Hele ještě mě napadlo, tak stáhni z net ilustrační fotku, aby lidi věděli, co prodáváš
To jsem udelala u te detske postele ale administrator napsal ze se to nesmi, pritom mame uplne presne tu stejnou a je jak nova.
A stáhla jsi ten obrázek do počítače a potom vkládala jako fotku z pc?
Ne, prilozila jsem pouze odkaz, ja nemam pocitac a internet jen v mobilu, tam nemohu stahovat, trva to hrozne dlouho.
Tak to je jasný, odkazy dost často nesmí, fotku musíš stáhnout