Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj. S mužem máme problém. Strašně nás bolí záda. Zjišťovali jsme zda je to postelí (máme letiště, takže tam je matrace už v tom).Zkoušeli jsme spát na matracích jiných a bolest v zádech je větší. Jsme unavení, bolaví, nevyspaní. No hrůza. Jakou matraci by jste mi doporučily? Díky. ![]()
Konkrétní matraci nedoporučím, ani byste na takové doporučení dát neměli. Každému totiž vyhovuje něco jiného. Doporučím ale výrobce, od kterého máme matrace my a byli jsme moc spokojeni s personálem, jejich radami, přístupem, rychlostí dodávky apod. Dvě hodiny se ten člověk věnoval jen a jen nám, než jsme vybrali. Do té doby jsme během 5 let měli troje matrace a hrůza.
Je to www.spime.cz
Zde máš recenze:
http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/
Tak to hlavne zavisi na tom, kolik vazite a v jakych polohach nejradeji spite, podle toho se pak odviji tvrdost. Jinak ja osobne davam prednost ekologickym materialum, takze mame matrace z kokosoveho vlakna a ovci vlny bez jakekoliv umele peny.
A problem taky nemusi byt pouze v matraci. Pokud pres den zatezujete jednostrane telo a necvicite protahovaci cviceni, tak muze byt problem i v tom.
@lenusek11111
Rehabilitace.
Matrace zalezi na cene a vasich preferencich… urcite zdravotni, lina pena… co per dormire? Air massage memory…nebo mind relax napriklad… musite pochodit a olezet, kazdemu sedne neco jineho.
Manžel trpěl X let a bolení hlavy po ránu a bolest krční páteře, mě zase trápili dost záda, až jsme si řekli že zainvestujeme do matrací. Nakonec jsme si koupili od Zarenu, máme i polštářky, máme vše 2,5 roku a musím tedy říct že super, asi po týdnu spaní na těchto matracích a polštářcích ( ten mimomchodem jezdí všude se mnou ) mě přestaly bolet záda a manžel to pocítil asi o 3 týdny později. Napřed jsme tomu moc nevěřili, protože je to o tom, že prodejce s matrací dorazí až k vám domů, ale nakonec u nás byl asi 3 hodiny, vše jsme vyzkoušeli, různě tu matraci před námi testoval, druhý den dodali matrace v našich rozměrech a fakt můžu doporučit. Ale určitě je to o tom si vyzkoušet více typů matrací, než koupít hned první. Každý to máme jinak s váhou, polohou. my máme radši tvrdší matrace, takže ta Zarenovská je pro nás fakt super. Teď ji
budeme kupovat i 4 letému synovi.
@pettu A kolik stála jedna matrace, prosím tě?
Jinak tuhle diskuzi budu sledovat, plánuju koupit co nejdřív nové postele s matracemi. Záda mě bolí děsně moc.. A spím na pohovce ani nechci říkat jak staré, takže se není čemu divit.. ![]()
@rejžička píše:
@pettu A kolik stála jedna matrace, prosím tě?Jinak tuhle diskuzi budu sledovat, plánuju koupit co nejdřív nové postele s matracemi. Záda mě bolí děsně moc.. A spím na pohovce ani nechci říkat jak staré, takže se není čemu divit..
Muž taky spí na pohovce pro dva. Vždy odpoledne po obědě. Protože je nevyspalý.
![]()
@lenusek11111 kouknete na Futony, je to boziiii spani. My kupovali od kidokai.cz
hlavne kupte jednu velkou
@superandrysek píše:
@lenusek11111 kouknete na Futony, je to boziiii spani. My kupovali od kidokai.czhlavne kupte jednu velkou
Koukala jsem na to. Nejhorší je, že to nemůžeme vyzkoušet a poležet. Je to moc daleko.
Ale vypadá to hezky. ![]()
Pokud je mezi vami vetsi vahovy rozdil, tak kupovat jednu matraci je nesmysl. V kazde prodejne, kde tomu, alespon trochu rozumi, by meli byt schopni vam poradit
@lenusek11111 je to hodne podobne slamaku, necekejte od toho ze se propadnete. Dnes nabizi futony hodne studii, tak treba nekam zajet a vyzkouset.nebo si najit diskuzi a zapojit se. Ja ta sebe muzu jen rict ze nam to vyhovuje.
@lenusek11111 jo a nevyhodu pro me to ma ze se toneda cistit mokrou cestou… ![]()
@rejžička jedna matrace vyšla asi na 11tis., a polštářek kolem 2tis. jeden. dají se čistit na sucho i mokro. mrkni na http://www.zaren.cz/index.php?…
@pettu píše:
@rejžička jedna matrace vyšla asi na 11tis., a polštářek kolem 2tis. jeden. dají se čistit na sucho i mokro. mrkni na http://www.zaren.cz/index.php?…
Na tuto stránku jsme se koukali, tak jsme napsali a požádali o prezentaci.Tak uvidíme. Napadl mě ještě MACHALA. ![]()
@lenusek11111 píše:
Na tuto stránku jsme se koukali, tak jsme napsali a požádali o prezentaci.Tak uvidíme. Napadl mě ještě MACHALA.
na špatné spaní, bolavá záda a snad vše ostatní, co souvisí se spánekm mám já sama za sebe jedinou radu - vodní postel, mám ji již 20 let a nedovedu si vůbec představit spát na něčem jiném. Exmanžel měl problémy se zádama, už nevěděl kde spát, tak spal na zemi a tak jsme kdysi hledali na čem spát a byla to nejlepší volba, znám několik lidí co si pořídili tuto postel taky a veškeré zdravotní problémy jsou pryč. Když musím někdy spát jinde než doma, jsou to pro mě fakt muka.