Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já dávám přednost tvrdým matracím. V měkkých se nadřu, když se chci otočit a mimoto, když se zabořím do měkké matrace, mám pocit, že mi svírá hrudník a že se dusím.
@lenusek11111 Jinak doporučuju až budete mít prezentaci si opravdu poležet, zaskákat, a nenechat se ukecat do jiných produktů. Jakmile jde o matrace, tak oni ještě předvádí i ty polštářky, mimochodem ten je opravdu skvělý a jsem za něj hrozně vděčná, hlavně se dá celý svléct a prolít doslova vodou, je suchý během 2 hodin, je z bioolejů, opravdu pro mě bezkonkurenční oproti třeba anatomickému poštářku od Dormea.. ten jsem měla před tím.. ale ukazují i takové infra podložky, a to jsou podle mě vyhozené peníze. Jinak oni vám pak na konci řeknou cenu matrace a my si je pozvali na doporučení kamarádky, která si taky s manželem koupila matrace a za ty samé dala asi 14tis. za ks, já o tři týdny později za ni dala kolem těch 11ti tis. za kus, ale my brali i ty polštářky tak nám udělali lepší cenu. myslím že mají nějakou cenovou hranici pod kterou nepůjdou, ono to chce s nimi trochu podebatit o ceně.. taky to moc nemusim, ale oni na to čekají ![]()
A máte někdo zkušenost s matracemi firmy Dřevočal? Jsou tady vedle v ulici, ceny od 3000 výš, tak by to bylo ideální. Prý kvalitní česká výroba.. ![]()
@pettu píše:
@lenusek11111 Jinak doporučuju až budete mít prezentaci si opravdu poležet, zaskákat, a nenechat se ukecat do jiných produktů. Jakmile jde o matrace, tak oni ještě předvádí i ty polštářky, mimochodem ten je opravdu skvělý a jsem za něj hrozně vděčná, hlavně se dá celý svléct a prolít doslova vodou, je suchý během 2 hodin, je z bioolejů, opravdu pro mě bezkonkurenční oproti třeba anatomickému poštářku od Dormea.. ten jsem měla před tím.. ale ukazují i takové infra podložky, a to jsou podle mě vyhozené peníze. Jinak oni vám pak na konci řeknou cenu matrace a my si je pozvali na doporučení kamarádky, která si taky s manželem koupila matrace a za ty samé dala asi 14tis. za ks, já o tři týdny později za ni dala kolem těch 11ti tis. za kus, ale my brali i ty polštářky tak nám udělali lepší cenu. myslím že mají nějakou cenovou hranici pod kterou nepůjdou, ono to chce s nimi trochu podebatit o ceně.. taky to moc nemusim, ale oni na to čekají
To je dobře, že můžou aspoň trochu hýbat s cenami.
Muž říkal, že si od nich možná koupíme ty matrace. Uvidíme, co mi nabídnou a pak se rozhodnu.Ale nepohrdla bych ani pořádnými polštáři a dekami. ![]()