Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj chci se zeptat! Mám dceru který je 13.let a dcera nosí takové ty sportovní podprsenku a takové ty látkové.. Ale, řekla jsem si že na její prsa už by určitě košíčková podprsenka byla. Dceři jsem řekla že o víkendu spolu zajedeme pro nějakou košíčkovou a byla celkem ráda že prý už většina jejich spolužaček už taky nosí. Nevíte kde koupit nějakou podprsenku pro 13.letou holku? Viděla jsem nedávno v Pepku a Takku nemáte zkušenosti?
![]()
@Maminka16 V Pepcu a těchto podobných jsem viděla takovéto podprsenky, v obvodech 60, 65 a košíčky A, B v bavlněném provedení, ale tvarem klasické podprdy. Nebo jakákoliv prodejna značkového prádla, tam sice seženeš podprsenky dražší, ale ve všech možných i nemožných velikostech.
@Ou píše:
Tezenis má malé obvody. A fajn bude třeba braletka.
Něco takového mám v plánu Tezenis je do nás 42 km… Bydlíme u menšího městečka a tam je maximálně tak Takko pepco kik.. Tezenis ale, ne
@Ou píše:
@Maminka16 tak stejně si chcete udělat výlet, ne?
Tak já si myslím že jo uvidíme.. ![]()
Vtirnu se. Nevite, od jake velikosti se daji sehnat holcici lambadky? Nase ctyrleta „nutne potrebuje“ podprsenku.
Furt se mi tu promenaduje ve vrsku od plavek, co uz ji je maly.
Ja bych kdyz se prsa vyvijeji investovala do lepsi, drazsi, super maji Oxalis, Spencer, Triumph ![]()
@Svistice píše:
Vtirnu se. Nevite, od jake velikosti se daji sehnat holcici lambadky? Nase ctyrleta „nutne potrebuje“ podprsenku.Furt se mi tu promenaduje ve vrsku od plavek, co uz ji je maly.
No jdi do takka pepka nebo kiku tam seženeš
@Peggy54 píše:
Ja bych kdyz se prsa vyvijeji investovala do lepsi, drazsi, super maji Oxalis, Spencer, Triumph
Ok
Já bych osobně z těhle obchodů koukla do Takka. Tam to prádlo alespoň trochu kvalitně vypadá, Pepco a Kik je šílený. Párkrát jsme si tam koupila kalhotky, okamžitě je to vytahané, seprané a ztrácí to tvar. Z Takka docela vydržely.
@Svistice nemáš kolem sebe někoho, kdo šije? Že zbytků úpletu se dá na tyhle mrňavý parádnice ušít super spodní prádlo.
Do Pepca a Kiku nechoď, i kdyby to tam měli, tak je to takové kvality, že bych se to styděla vůbec mít na sobě.
Takko taky není žádný zázrak, ale už by to snad šlo.
Já mám hodně ráda podprsenky z NewYorkeru. Za 179 tam maji klasickou podprsenku s kosticemi. Neni vycpana, košíčky hladké, takze skvele pod tricko. Na vyber asi z 6 barev, mam doma 3 ![]()
@Svistice píše:
Vtirnu se. Nevite, od jake velikosti se daji sehnat holcici lambadky? Nase ctyrleta „nutne potrebuje“ podprsenku.Furt se mi tu promenaduje ve vrsku od plavek, co uz ji je maly.
Tesco ma 110/116, jinak vsude maji az od 122, coz treba nasi 7lety je desne velke