Kdo budete volit ANO?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
13.1.18 08:09
@Keyllah píše:
A kam? ;) :pankac:

Na Kliniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
13.1.18 08:16
@Keyllah píše:
Jen tento týden jsem případy „se záměrem“ měla min.dva ;) jak už jsem psala, i jen pokus a příprava bez dokonání je naprosto běžné a přijde mi dost nefér lynčovat Mango Lassi za to, že se pohybujete pracovně evidentně v jiné sféře a toto vám není až tak známo…

JJ evidentně v jiné sféře, asi v nějakém paralelním vesmíru? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
13.1.18 10:43
@Gnaar píše:
JJ evidentně v jiné sféře, asi v nějakém paralelním vesmíru? :mrgreen:

A někdo se nám probudil. Bylo tu bez tebe docela smutno… přes vesmír jsou tu ale jiní odborníci než @Keyllah ne? Zkus kouknout ve svých řadách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.1.18 10:57
@inkakřivák píše:
@Keyllah Já ji nelynčuju, jenom jsem chtěla, když se vyjádřila ke mně, a to dost silně a s výsměchem, aby mi doložila, co a jak. To neudělala, takže počítám, že je v oboru stejný laik jako já.
A dost jsi mne překvapila - vím že byly případy, kdy si někdo najal vraha a šel do lochu. to jo. Ale na druhou stranu vím, a to mi tedy dost vadí, že se našlo za ty roky spousta chytráků, kteří lidem slibovali třeba zhodnocení peněz o 75%, pak samozřejmě nic, zmizely prachy a- a soud řekl nojo, nevyšel jim záměr. Protože přesně tím argumentovali - že chtěli někde něco a nedopadlo to. A to mi hrozně vadí, protože to je jako by říkali změníme olovo ve zlato. Jo nemají být lidé hloupí, ale prostě to tak je. Ale myslím, že hlavně se tedy bude muset dokázat ten záměr, ne?

A proto jdu si odříkat 10× otcenas a vyplachnout pusu savem
:D

Příspěvek upraven 13.01.18 v 11:12

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
13.1.18 11:03
@Gnaar píše:
JJ evidentně v jiné sféře, asi v nějakém paralelním vesmíru? :mrgreen:

Zrovna mířím do kavárny. Dám si waffle a cappuccino

• Citovat
  • Upravit
6439
13.1.18 11:26

@Mango_Lassi doufám, že v elegantním kostýmku, který vhodně doplňuje fešný klobouček. By se mohlo stát, že bez pokrývky hlavy nějaký ten chemtrails mohl by ti zapadnout za prameny vlasů a došla by jsi nedopatřením do nějakýho sklepení, kde se kují konspirační teorie. Ono pak tvrdit, že polonahou ženu si zaplatil Zeman, pro zvýšení svých preferencí je trošku více než bláznivé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
13.1.18 13:24
@Mango_Lassi píše:
Zrovna mířím do kavárny. Dám si waffle a cappuccino

Dej si i za mě, dnes nestíhám a Pozdravuj tam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.1.18 15:32
@Pam12 píše:
Dej si i za mě, dnes nestíhám a Pozdravuj tam :mrgreen: :mrgreen:

Tak to já stíhám všechno. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.1.18 15:39

Angelina Diaš považuje reakci prezidentovy ochranky za přehnanou. „Má zhmožděná záda, rameno, má pohmožděninu na hlavě. Ochranka jí prý sprostě nadávala,“ uvedla Lucie Hrdá.

Mě se líbí, když někdo něco udělá, co není v souladu s TŘ a nebudeme tu řešit, jestli se má jednat o TČ či P a poté se dovolává, že…> viz článek nahoře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.1.18 17:48

@opozice ty bys jistě takový útok uvítal, že

• Citovat
  • Upravit
79915
14.1.18 17:53

A koukám nikdo mi tu neřekl - on by mohl Babiš sám jít na policajty a vydat se? Já to nevím. Jenom že se tu o tom mluví. A může parlament hlasovat o vydání, aniž by proběhlo jednání imunitního výboru? To asi ano, že? Ale pokud ho nevydají - tedy nezbaví imunity, může on klidně jít na policii a stejně mu to bude k ničemu, že jo?
Jinak k té polonahé divožence - co je to za uskupení? No a pokud naběhla s křikem na prezidenta,, no tak si halt koleduje o přesdržku od ochranky.
Ale tohle neřeším, jen mne zajímá to vydání se - když by sám zašel, tak ho nemusí zbavovat imunity? on se asi sám zbavit nemůže, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.1.18 17:55

@inkakřivák tebe všichni očekávají v debatě o prezidentské volbě. No konečně :P

• Citovat
  • Upravit
79915
14.1.18 17:58

Hele na to se vykašli - jestli mi nemůžeš vysvětlit, jak je to tím vydáním se. A jo, dala jsem to Zemanovi a jo doufám že vyhraje i příště. Spokojená? krista zajímá mne věc, tak se ptám _ a ty se hod do klidu, ono to nějak dopadne - a svět se bude točit dál. Nic nevíš, a reaguješ, halt blbě, no. Je tu prosím někdo, kdo bude schopen mi odpovědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.1.18 17:58
@Mango_Lassi píše:
@opozice ty bys jistě takový útok uvítal, že

ani nemluv, kozy měla pěkný, co jsem viděl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.1.18 18:00
@inkakřivák píše:
Hele na to se vykašli - jestli mi nemůžeš vysvětlit, jak je to tím vydáním se. A jo, dala jsem to Zemanovi a jo doufám že vyhraje i příště. Spokojená? krista zajímá mne věc, tak se ptám _ a ty se hod do klidu, ono to nějak dopadne - a svět se bude točit dál. Nic nevíš, a reaguješ, halt blbě, no. Je tu prosím někdo, kdo bude schopen mi odpovědět?

já bych ti odpověděl, ale nemůžu, protože s tebou souhlasím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová